Nagyon jó szeretjük
Nagyon szuper volt házi barát régen
Egyszer lehetett benne részem amikor egy párhoz csatlakoztam. A történetet már leírtam egy másik fórum topicban. Akkor még nem is gondolkoztam ilyenekben, de ha már felkérnek rá ki akarná kihagyni? Remélem majd egyszer párom is be meri vállalni, de így is nagyon szűken vagyunk.Nem hiszem hogy beférne mellénk még valaki.

Dettó! Nekem is így volt, itt ismerkedtem meg egy párral sok sok évvel ezelőtt, akik már aznap estére keresgeltek. Nagyon rendesek voltak, eljöttek értem, elmentünk hozzájuk, aztán jó pár kellemes órát töltöttem náluk. Ekkor volt részem nekem is ebben a csodás formációban. Nagyon izgalmas volt.
mijen mikor ketten élveznek a puncidba
Veled én is szívesen extázisba esnék

Szeretjük nagyon jó
Izgi nagyon. Imadom mikor egy hatalmas farok oriasi makkja masszirozza a farkam, közben szetfeszitjuk a Parom puncikáját.
Csodás bizony! Nem lehet betelni vele

pàromat izgatnà a két faroka punciban, mindig nagyon szük az elején majd 2 hàrom ujjat be szoktam dugni a punci mögé és olyankor valosàggal tocsog a puncija!
és ilyenkor szereted ha nagy méretü farkincàk?
Izgat a dolog! Szívesen beszállnék egy igényes párhoz.
Hetero párral ismerkednék.
a mérés az elég objektiv...viszont aki mér az már szubjekti..
azért kérdezem, mert példàul pàrom kedveli a méretes szerszàmokat! egyik exje 23 cm-es volt! érzem amikor ujjat dugok a farkam mellé nagyon nedves! talàn probàltad màr ké nagyal
23 cm és a te ujjad? Kamu vagy!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 10. csütörtök 16:16

azért kérdezem, mert példàul pàrom kedveli a méretes szerszàmokat! egyik exje 23 cm-es volt! érzem amikor ujjat dugok a farkam mellé nagyon nedves! talàn probàltad màr ké nagyal
Párok?Ki szereti, ki szeretné

Nem kamu... Csak almodozo
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 10. csütörtök 16:20

Törölt felhasználó (875788)

23 cm és a te ujjad? Kamu vagy!
tegnap nagyon élvezte a pàrom a farkam és két ujjat a punciban! erre a dologra hajlik szerintem