De hogy van egyszer élünk és élvezzük a életet van aki alkoholba leli örömét mi meg a szexbe !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 10:19
Törölt felhasználó (972502)

Nincs benne semmi.A pàrom is elmondta ,hogy ha nyaljàk ès dugják egyszerre az a csúcs neki.
Nincs benne semmi.A pàrom is elmondta ,hogy ha nyaljàk ès dugják egyszerre az a csúcs neki.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:48

Nincs abba semmi hogy valaki be vaja a párjának mit szeretne ! A én feleségem is nyíltan be vallotta mit szeretne
……...bevallja...…..bevallotta..... /Csupán javítani akartam!/
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:48

Nincs abba semmi hogy valaki be vaja a párjának mit szeretne ! A én feleségem is nyíltan be vallotta mit szeretne
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 17:16

és a Te exed bevallotta két farkincàt szeretne a puncijàban? pàrom még nem, de érzem izgatja nagyon nedves ha az ujamis bent. Izgat,mert kivàncsi mekkoràt élvezne két faroktol!
és a Te exed bevallotta két farkincàt szeretne a puncijàban? pàrom még nem, de érzem izgatja nagyon nedves ha az ujamis bent. Izgat,mert kivàncsi mekkoràt élvezne két faroktol!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 06:06

Az exem is imádja ha négykézláb hátulról dugjàk és közben ő mellé nyom kettő újját.
Az exem is imádja ha négykézláb hátulról dugjàk és közben ő mellé nyom kettő újját.
tegnap nagyon élvezte a pàrom a farkam és két ujjat a punciban! erre a dologra hajlik szerintem
Nem kamu... Csak almodozo
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 10. csütörtök 16:20

Törölt felhasználó (875788)

23 cm és a te ujjad? Kamu vagy!
Párok?Ki szereti, ki szeretné

23 cm és a te ujjad? Kamu vagy!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 10. csütörtök 16:16

azért kérdezem, mert példàul pàrom kedveli a méretes szerszàmokat! egyik exje 23 cm-es volt! érzem amikor ujjat dugok a farkam mellé nagyon nedves! talàn probàltad màr ké nagyal
azért kérdezem, mert példàul pàrom kedveli a méretes szerszàmokat! egyik exje 23 cm-es volt! érzem amikor ujjat dugok a farkam mellé nagyon nedves! talàn probàltad màr ké nagyal
a mérés az elég objektiv...viszont aki mér az már szubjekti..
Hetero párral ismerkednék.
Izgat a dolog! Szívesen beszállnék egy igényes párhoz.
és ilyenkor szereted ha nagy méretü farkincàk?
pàromat izgatnà a két faroka punciban, mindig nagyon szük az elején majd 2 hàrom ujjat be szoktam dugni a punci mögé és olyankor valosàggal tocsog a puncija!
Csodás bizony! Nem lehet betelni vele

Izgi nagyon. Imadom mikor egy hatalmas farok oriasi makkja masszirozza a farkam, közben szetfeszitjuk a Parom puncikáját.
Szeretjük nagyon jó
Veled én is szívesen extázisba esnék