Van itt az oldalt 5pár akit ismerek. Mindet elhajtotta..(a páros fiú tagjait)gondolom a fiu. 1 elméletisikon elélvező köcsög vagy. Erre hokizol ha ir valaki te fasszopó.!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:24
Törölt felhasználó (2292052)

Az én párom puncija nagyon szűk. Mégis ki tudtuk annyira tágítani, hogy belefértünk ketten. Az igazi puncinak az a tulajdonsága, hogy felveszi a bele dugott dolgok méretét. viszont utána újra össze tud szűkülni.
Imádom ha ketten vagyunk benne. A legjobban azt szeretném kipróbálni mikor egyszerre durranunk el és talán ő is akkor élvez el.
Imádom ha ketten vagyunk benne. A legjobban azt szeretném kipróbálni mikor egyszerre durranunk el és talán ő is akkor élvez el.
Vegre sikerult. Eloszor. Igaz csak egy mubroki melle, de sikerult. Nem mindennapi elmeny az biztos es az asszony sem ellenkezett. Nemi gyakorlas utan ebbol nagy orgia lesz.

Szerintünk nagyon izgalmas dolog a dupla behatolás, hárman ennyire intim, közvetlen helyzetben lenni valami fantasztikusan izgató.... Mindig örülünk, hogy ha egy nyitott ilyesmire

Egyszer talán mi is kipróbálnánk.
Mi is szeretjük csak annyira nehéz szimpi megfelelő méretű és olyan pasit talalni aki helyet is tud.
Szivesen kiprobalnam, érezni milyen egy lyukban ketten befeszülni.

Nagyon izgató képek....
jó lenne ha nekem is összejönne egy ilyen buli.
Nagyon izgat engem is a téma. Sajnos még nem találtam hozzá megfelelő partnert.
Egyszer viszont, az akkori barátnőmmel egy hármas során beleélvezett a vendégünk, majd ezután az ölembe ült, és meglovagolt. Sosem gondoltam volna, hogy mindkettőnket ennyire izgatni fog.
Talán egyszer egy Csongrád vagy Bácsmegyei párral a dupla behatolás is összejönne egyszer...
Egyszer viszont, az akkori barátnőmmel egy hármas során beleélvezett a vendégünk, majd ezután az ölembe ült, és meglovagolt. Sosem gondoltam volna, hogy mindkettőnket ennyire izgatni fog.
Talán egyszer egy Csongrád vagy Bácsmegyei párral a dupla behatolás is összejönne egyszer...
Furcsa de valahogy engem is nagyon izgat, hogy három ember egy helyen érintkezik. Majd ha mindenki élvez akkor keveredik össze a cucc amiben aztán tocsoghatnak mindhárman!
Pedig nem csípem a homo dolgokat, a férfiakkal szexuálisan érintkezést de ez az egy kivétel. Egy nagyokat élvező méretes faszt bevállalnék az enyém mellé egy fincsi punciba!

Szívesen lennék társ szép mellű párod finom puncijában!
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (2019. 11. 02. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 02. szombat 11:31

Minden partnerünkkel megcsináltuk a duplán punciba dugást. Volt aki elsőre, voltak akik későbbiekben álltak kőkeményen a pózban. De mindenki csak áradozott a szex után, hogy milyen szuper a duplába dugás.
Minden partnerünkkel megcsináltuk a duplán punciba dugást. Volt aki elsőre, voltak akik későbbiekben álltak kőkeményen a pózban. De mindenki csak áradozott a szex után, hogy milyen szuper a duplába dugás.
Engem főleg az izgat ebben, hogy milyen jó lehet a nőnek!!
(Ez egy válasz labtool üzenetére (2019. 11. 01. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 01. péntek 18:04

Nagyon izgató képek....
Engem mind a kettő izgat!Szívesen hatolok be egy lucskos pinába és izgat a másik pénisz érintése is!
Nagyon izgató képek....
jó lenne ha nekem is összejönne egy ilyen buli. (Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2019. 08. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 21. szerda 17:51
jó lenne ha nekem is összejönne egy ilyen buli. (Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2019. 08. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon szeretem pasi létemre!
1-2 régebbi saját kép hogy lássátok ti is!

1-2 régebbi saját kép hogy lássátok ti is!

Ez jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 21:35

Törölt felhasználó (4217142)

Hát nem tudom fiuk,én sajnálnám a párom szoros punciját széttágitani.
És ha rászokik beköltözik a haverom is?
És ha rászokik beköltözik a haverom is?

Az biztos !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 06:04

Törölt felhasználó (4222642)
VIP

Én nagyon izginek tartom és a fiúkat is "felhúzza" a lehetőség... :P
Vágyok egy ilyen lehetőségre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 06:04

VIP

nàlunk is ilyen a punci elöször szük
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:24
Törölt felhasználó (2292052)

Az én párom puncija nagyon szűk. Mégis ki tudtuk annyira tágítani, hogy belefértünk ketten. Az igazi puncinak az a tulajdonsága, hogy felveszi a bele dugott dolgok méretét. viszont utána újra össze tud szűkülni.

VIP