Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:24

Törölt felhasználó (2292052)

Az én párom puncija nagyon szűk. Mégis ki tudtuk annyira tágítani, hogy belefértünk ketten. Az igazi puncinak az a tulajdonsága, hogy felveszi a bele dugott dolgok méretét. viszont utána újra össze tud szűkülni.
Imádom ha ketten vagyunk benne. A legjobban azt szeretném kipróbálni mikor egyszerre durranunk el és talán ő is akkor élvez el.
Imádom ha ketten vagyunk benne. A legjobban azt szeretném kipróbálni mikor egyszerre durranunk el és talán ő is akkor élvez el.
Az én párom puncija nagyon szűk. Mégis ki tudtuk annyira tágítani, hogy belefértünk ketten. Az igazi puncinak az a tulajdonsága, hogy felveszi a bele dugott dolgok méretét. viszont utána újra össze tud szűkülni.
Tetszik a felállás.
sziasztok!
örömmel lennék vendég nálatok. (Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 26. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
örömmel lennék vendég nálatok. (Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 26. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
pàr vagyunk, szoval van hovà!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 10. 26. szombat 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Fontos! Legyen először hova betenni a farkunkat!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 25. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
jo hozzààllàs!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 10. 25. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 25. péntek 21:32

Ha csak ezen múlik! Leszek első! A lényeg hogy ketten legyünk bent!
Ha csak ezen múlik! Leszek első! A lényeg hogy ketten legyünk bent!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 25. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
elsöbbséga vendégnek
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 10. 25. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Lennék a màsodik egy szép punciban!
pàrom csak az elején szoros majd tàgul fokozatosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 21:35
Törölt felhasználó (4217142)

Hát nem tudom fiuk,én sajnálnám a párom szoros punciját széttágitani.
És ha rászokik beköltözik a haverom is?

Hát nem tudom fiuk,én sajnálnám a párom szoros punciját széttágitani.

jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 11:53
Törölt felhasználó (1082832)

Sziasztok! Nejem nem akarja ezért veszek egy mű puncit és oda dughatjuk akit érdekel egy duplázás Bp-en
alig vàrom hogy bevallja és elvezze!
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:48

Nincs abba semmi hogy valaki be vaja a párjának mit szeretne ! A én feleségem is nyíltan be vallotta mit szeretne
pàrom is biztos megdöglik a dupla farokért! ami borzasztoan izgat!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 10. 18. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 14:01

Nem vallota be de buztos vagyok benne hogy az egekbe röpítené két farok!
Már attól ha rágugolt a számra...újjaztam hátulról s közben nyaltam a punciját már abba belehalt akkorát élvezett
Már attól ha rágugolt a számra...újjaztam hátulról s közben nyaltam a punciját már abba belehalt akkorát élvezett
Sziasztok! Nejem nem akarja ezért veszek egy mű puncit és oda dughatjuk akit érdekel egy duplázás Bp-en
Sosem probáltam! De nagyon izgatja a fantáziám...egy pinába két fasz..
Szívesen beszállnék párokhoz duplapuncis örömökre

Az èn pàrom is szeretett kèt pasival dugni ....élvezet ès nem kàros.de velem nem akar harmast
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 10. 18. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 12:40

De hogy van egyszer élünk és élvezzük a életet van aki alkoholba leli örömét mi meg a szexbe !!
Nem vallota be de buztos vagyok benne hogy az egekbe röpítené két farok!
Már attól ha rágugolt a számra...újjaztam hátulról s közben nyaltam a punciját már abba belehalt akkorát élvezett (Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 17:16
Már attól ha rágugolt a számra...újjaztam hátulról s közben nyaltam a punciját már abba belehalt akkorát élvezett (Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)

és a Te exed bevallotta két farkincàt szeretne a puncijàban? pàrom még nem, de érzem izgatja nagyon nedves ha az ujamis bent. Izgat,mert kivàncsi mekkoràt élvezne két faroktol!