Titeket nem zavar hogy egy másik pasi farka dörzsölődik hozzátok és gyakorlatilag félig az elégít ki? Vagy ez a rejtett homo vágyaitok (ha van ilyen) kiélése?:)
Én is voltam ilyenben párszor. imádom ha én fekszem alul, mindkettőnk farka benne a punciban, és a másik pasi mozog, én csak fekszem, aztán érzem, hogy hú bakker mindjárt elélvezek, de nem tudok lassítani mert a másik pasi ugyanolyan keményen nyomja, aztán jól beélvezek. király érzés.
Szia.És ha valaki az érett NŐkhőz vonzodik???
Köszi szépen az ajánlatot, de nem fogok élni vele.
Igen elég jó érzés nekem is dolog:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 18. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 18. péntek 21:32
Törölt felhasználó (33059)

Ezt a módszert én is szivesen kipróbálnám , irígylem a párod. Neked is jó lehet ha hagyod neki.
Nálunk a nejem puncijába nem fér be a vibri meg a farkam, de ha seggbe kurom és megvibrizi a pináját csodálatos mindkettőnknek.
Ezt a módszert én is szivesen kipróbálnám , irígylem a párod. Neked is jó lehet ha hagyod neki.
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2006. 08. 18. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 18. péntek 08:45

Nálam szokott olyan lenni, hogy a párom farka plusz még a vibrim van egyszerre a puncimban:)
Párom szerint nagyon jó:)
Nálam szokott olyan lenni, hogy a párom farka plusz még a vibrim van egyszerre a puncimban:)
Az nagyon jó hogy megtaláltad az igazit de az itt felvetett kérdéshez nem elég egy pasi.Vagy legfeljebb egy pasi plusz vibri.
Egyszer az exem meghívott, hogy az aktuális pasija és én kényeztessük. Belementem, nem bántam meg. Akkor történt, hogy amikor ők egy hagyományos pozícióban voltak (alul a pasi, felül a nő), én hátulról közelítettem. Tulajdonképpen a popsija lett volna a cél, de lejjebb sikerült becsusszannom. A lány aranyosan csak annyit mondott, hogy "most ketten vagytok egy helyen, de John uzsgyi kifelé, mert rajtad nincs óvszer. Úgyhogy csak be és ki. Ennyi volt. :)
Én is elmúltam már negyven de szerintem ennek semmi köze az életkorhoz. Vagy negyven fölött megáll az élet?Szerencsére én nem így gondolom, és még szerintem sokan nem.Az érett nők a legjobbak , hiszen van elég tapasztalatuk.
Érdekes, hogy ennél a pontnál minden nő eltünik, nem?
majd mi eldöntjük mi jó nekünk :)
Ha nem akarsz képet kirakni ide,akkor küld el privátba annak aki kéri, pl. nekem :) ha sok jó véleményt hallasz talán felbátorodsz.
Ha nem akarsz képet kirakni ide,akkor küld el privátba annak aki kéri, pl. nekem :) ha sok jó véleményt hallasz talán felbátorodsz.
Azért ebben nem lennék teljesen biztos, nincs egy képed amit felrakhatnál? :-)
Ismertem pl 1-2 44 éves nőt akivel sok 20 éves cserélne :-)
Ismertem pl 1-2 44 éves nőt akivel sok 20 éves cserélne :-)

Biztos jó lehet,még személy szerint nem próbáltam,de nagy összhangot követel.
Szerintem sem kell túl nagy luk hozzá. A punci tágul a szerszám meg enged egy kicsit. A legvastagabb része meg egyébként sincs benn.
Csajok nektek mi a véleményetek a dologról?
kiprobálnám! pár jelentkezzen!
Rakjatok már ide néhány ilyen képet!
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 15. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 15:37

hát látni én is csak képen ill. videon láttam de engem felizgat a dolog:)