nagyon klassz érzés. nem kell biszexnek sem lenni hozzá, hogy élvezd, hiszen itt is neked és a nőnek számít az élvezet, amibe a másik pasi csak besegít és te nem őt izgatod... de mégis izgalmas, hogy az ő farkával vagy egy lukban, sőt együtt élveztek el benne, egymás farkára spriccelve... én benne vagyok bármikor

ez igazán jól hangzik. kipróbáljuk?

Egyszerre sajnos még csak egy kicsi vibrátorral voltam egy punciban. Bekapcsolva volt ,és így én is kellemes érzésben részesültem. Nagyon óvatosan csináltam ,mert féltem valami sérülést okozhatok. Szólt a párom erősebben .... onnantól... CSODA JÓ DOLOG
hát nem tudom.. szerintem nem buzis ha ketten vannak egy punciban.. engem nem zavarna
Ha kellőképp be vagy állítva és a dugás tárgyának luka elég tocsogós, nem számít. Egy heterónak kicsit bizarr, de pont ezért nem semmi.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ketten egy lyukban....nemm buzis az egy kicsit?: D
Bocsi bak.
Ja és ott is csak a kan.
Nem voltam ott de csak a nyúl szokott elájúlni.
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Te csak tudod hisz, ott voltál ugye!!!
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 12. 05. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Véletlen mi meg elájúlt.De te csk felébredsz.
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 14:19

Mi is ki probáltuk, de véletlen sikerült ugy a csaj annyira élvezte,hogy elájult töle!!
Mi is ki probáltuk, de véletlen sikerült ugy a csaj annyira élvezte,hogy elájult töle!!
na bazzeg.és ilyenek után meg nyavalyogtok,hogy tág a csaj pinája... milyen nagy csoda. aztán majd a segge is tág lesz,aztán jöhet a pedofília???
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

az egy lyuknak számít,ha a csaj az egyik faszit szopja, a másik meg küldi a csaj seggébe??? a labirintus 2 vége...
Én nem szeretnék még egy farkat közvetlenül az enyém mellé

Szülés után megy max... Szal ezt sem fogom még egy ideig kipróbálni...
köszi, jól tetted. Jöhetnek az újabb hsz-ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:42
Törölt felhasználó (7767)

Előrehoztam...
Előrehoztam...

hát mit ne mondjak nem tudnék választani melyik akarnék jobban lenni?