Ne szétfeszíteni akard hanem együtt hárman jól érezni egymást . Isteni érzés . Csak az a baj hogy hiába van elég sok nőnek , főleg szülés után kitágult hüvelye . A párja farka mellé mégse akar betenni egy vibrátort se .Féltik a puncijukat hogy kitágul (bocs megjegyzem már ki van ) Pedig az az érzés is csodás tud lenni . Én imádom . Pár akinél házibarát voltam nálunk ment a dolog Sajnos elköltöztek más országba .
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 14:28

Kipróbálnám milyen lehet mikor szétfeszítjük a párom pináját egy óriási fasszal

Kipróbálnám milyen lehet mikor szétfeszítjük a párom pináját egy óriási fasszal

nekünk kb 3 hete volt ilyen

Az Ildi nem, de volt egy másik az igen.
(Ez egy válasz Tiszai üzenetére (2022. 11. 08. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem egy vékony kis mellü vörös csaj volt?
(Ez egy válasz xaxa1958 üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 06:02

Egyszer az enesei swinger clubban volt benne részem. Az Ildi nevű kb harmincötös hölgy örömére. Élvezetes volt.
Egyszer az enesei swinger clubban volt benne részem. Az Ildi nevű kb harmincötös hölgy örömére. Élvezetes volt.
És nem én voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 05:59
Törölt felhasználó (4222642)

Tegnap is volt... :P
Izgi... :P
Mesélj róla szívesen meghalgatnám részletesebben
XXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 05:59
XXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)

Egyszer volt szerencsém ehhez az élményhez. Egy innen megismert kedves párral. Szerintem azóta már nincsenek itt sajnos. Mindenesetre azóta is vágyom rá, iszonyat izgató élvezet.
[#elje
n]
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 09:06

Törölt felhasználó (4672959)

Igen, mind ismerjük már a sztorit. Csak jópasival, nagy fasszal és rohadt sok dohánnyal!
Bakancslistás ez a felállás.Szívesen kipróbálnám egy kellemes párral.
Minekünk a bakancs listán van csak nem egyszerű meg felelő partnert találni !
Sziasztok nekünk be jön többes jatek
Egyszer sikerült, de nehéz ilyen párt találni...
Igen, mind ismerjük már a sztorit. Csak jópasival, nagy fasszal és rohadt sok dohánnyal!
Ni is imádjuk , de csak jópasival és 18 cm felett, mert férjemé kicsi és igénylem a nagyot
Azt nem hiszem, hogy ehhez biszexnek kell lenni. Viszont azt nem csodálom, hogy gyorsan vége lett, mert ez az egyik legnehezebb szexuálakrobatikus műsorszám. Nagyon kell koncentrálni a pasiknak, hogy ne menjenek el korán, még gumiban is, anélkül meg pláne (főleg ha esetleg nem szabad a punciba durrantani).
(Ez egy válasz Gabi38 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 00:44

Ez egy érdekes dolog. Ma barátnőm én és egy srác voltunk együtt. Eleinte tágítottuk a barátnőm és először fájt nekimeg sikongatott. Bedugtam a punciját a srác bedugtam a farkát mellém. Nekem is fura volt. Egyszerűen nyöszörgött a párom. Nagyon édes volt nekem. Ki tágítottuk aztán 2farok a puncijába. A dőrszölődés végett hamar elélveztünk a barátnőmbe, de ehhez biszexnek kell lenni. Ami nekem furcsa volt. Kb 25percig voltunk, de a barátnőm tele ondóval. Érdekes mikor 2 farok egy pinába van. Egy élmény ahogy együtt ficánkolunk
Nagyon vágyom már rá, hogy így telespricceljek egy puncust! Egyszerre jól tele lőni hogy cuppogjon a két farok és folyjon a sok sperma!;P
Nekem, teljesen hetero férfinek ez az egyik beteljesületlen vágyam. Bár elsőre valószínűleg csak gumival menne. Mindenesetre szeretném kipróbálni.