Próbáltuk már. Isteni érzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 07. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 15:48
Törölt felhasználó (4653503)

Én azt próbálnám ki hogy seggbe rakom a baratnőm és közbe valaki a punciját basssza.De sajnos sok neki még az ujjam amikor a seggébe vagyok, szóval majd nekem kell csatlakozni másokhoz hogy elérjem a vágyam
Mi is megtalálhatnánk már azt a barátot !
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 21:29

A legjobb !Imádja amikor két fasszal dugjuk ,főleg ha mind a ketten külön mozgunk a szétfeszitett pinájában,megveszik érte.
De nekünk pasiknak is fenomenális.
A legjobb !Imádja amikor két fasszal dugjuk ,főleg ha mind a ketten külön mozgunk a szétfeszitett pinájában,megveszik érte.
Én azt próbálnám ki hogy seggbe rakom a baratnőm és közbe valaki a punciját basssza.De sajnos sok neki még az ujjam amikor a seggébe vagyok, szóval majd nekem kell csatlakozni másokhoz hogy elérjem a vágyam
Izgalmas lehetne. De csak a párommal csinálom hármasban, az ő örömére. Egyébként szimpatikusnak tűnsz/tűntök.
Volt benne hála istennek részem! Csodás élmény, ahogy ketten szét feszítjük a kis éhes puncit!
Férfi szemszögből nézve csodálatos. Amikor kicsit külső szemmel látod a párodat ahogy nagyokat nyög, vagy simán tövig bekapja a másik pasi farkát. Igazából elmondani nem lehet olyan jól. Átkell élni legalább 2-3szor. Nálunk egy közös barát volt a beszálló és 5 alkalommal csináltuk. Csodálatos volt. Sajnos a közös barátunk már nem akarja mert kapcsolatba lett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 20:50
Törölt felhasználó (4700215)

Izgatja a fantáziámat milyen lehet kettő vagy több férfival együtt lenni.Milyen amikor két fasz van egy lyukban?Milyen amikor több faszt szop vagy ver egy nő?Milyen érzés lehet mikor több faszi kényeztet?
Akinek van tapasztalata írja meg
Köszi
Köszi
Izgatja a fantáziámat milyen lehet kettő vagy több férfival együtt lenni.Milyen amikor két fasz van egy lyukban?Milyen amikor több faszt szop vagy ver egy nő?Milyen érzés lehet mikor több faszi kényeztet?
Köszi
Köszi
Legutóbb egy párunk elhívta a házibarátjukat és a páros férfi tagja és a srác ketten dugta puniját én meg szopattam a páran aztán dugtam a páros hölgy tagját miközben ő a feleségemmel csókolózott

Boveru asszonykad van. /respect.
Nalunk vibrivel sikerult es mindketten meglepodtunk de kellemesen. Azota kulonbozo okok miatt kicsit alabb hagyott a szex de most ujra a helyes uton vagyunk. Egyszer fent egyszer lent. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 06:29
Nalunk vibrivel sikerult es mindketten meglepodtunk de kellemesen. Azota kulonbozo okok miatt kicsit alabb hagyott a szex de most ujra a helyes uton vagyunk. Egyszer fent egyszer lent. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
VIP

Mi is szeretjük.
Az oldalon megismert sráccal pénteken voltunk hotelba.
Jól sikerült hármas lett belőle..Srác kétszer élvezett a punciba, én szájba élveztem.. Feleség meglovagolta a srácot ő akkor élvezett bele először,tovább folytatták megszakítás nélkül .
Hátulról bedugtam a farkam a másik mellé,így két farok volt a gecis punciba. Nagyon jó volt,feleség is élvezte,feszítette rendesen..
Jól sikerült hármas lett belőle..Srác kétszer élvezett a punciba, én szájba élveztem.. Feleség meglovagolta a srácot ő akkor élvezett bele először,tovább folytatták megszakítás nélkül .
Hátulról bedugtam a farkam a másik mellé,így két farok volt a gecis punciba. Nagyon jó volt,feleség is élvezte,feszítette rendesen..
Nagy élmény lehetett nagyon. Anno a nejem is nagyon élvezte mikor ketten voltunk a puncijában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 06:29
Törölt felhasználó (4655826)
VIP

Mi is szeretjük.
Mi is szeretjük.
Fantasztikus érzés, hatalmas élmény. Imádom

Nekünk eddig csak úgy jött össze, hogy egy dildo mellé dugtam be. Párom kissé nehezen tágul, szóval türelem kell hozzá az biztos, és odafigyelés. De ha benn van az azért nagyon izgalmas. Legalábbis én mindig hatalmasat élvezek, és párom is eléggé hangot ad a tetszésének.

Szerintem is kellemes élmény, ha mindenki benne van! Sajna ritkán találni hozzá párt!

Jó pár éve,hogy volt ilyen alkalom sajnos azóta sem egy Bp-i nagyáruház raktárában,egy pénztáros csajt ketten egy haverral ott voltunk őrök...nem vagyok gyorstűzelő,de nem volt 5 perc teljesen más érzés...
Sosem felejtem el, amikor első alkalommal kérte a barátnőm, vagyis szinte parancsolta, hogy rakjam be egy másik pasi mellé. Mindannyian meglepődtünk, hogy pár perc dugás után szinte egyszerre élveztük tele a punciját. Nem gondoltam volna korábban, hogy nekünk pasiknak is ilyen erős inger lesz ez a felállás.
Igen, érdekes, az én párom sem akar vibrit a farkam mellé,pedig nem lenne gond vele. Mondjuk az öklöm járt már benne néhànyszor
és amúgy meglepődtem milyen könnyedén bement. Ott nem azzal volt elfoglalva hogy kitágul-e
olyat élvezett... Közben nyalták is. Engem baromira felizgatott
(Ez egy válasz peti71 üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 17:19

Ne szétfeszíteni akard hanem együtt hárman jól érezni egymást . Isteni érzés . Csak az a baj hogy hiába van elég sok nőnek , főleg szülés után kitágult hüvelye . A párja farka mellé mégse akar betenni egy vibrátort se .Féltik a puncijukat hogy kitágul (bocs megjegyzem már ki van ) Pedig az az érzés is csodás tud lenni . Én imádom . Pár akinél házibarát voltam nálunk ment a dolog Sajnos elköltöztek más országba .