Előjáték, nedvesség, esetleg olajzás

Kispál
Jó a zene és a szövege is!
Ami pedig a (kan)kutyát illeti, annak van kettő is de az egyiket inkább csak csóválni szereti
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 13:49

Ami pedig a (kan)kutyát illeti, annak van kettő is de az egyiket inkább csak csóválni szereti

Csak hogy idézzek egy dal szövegből:
"Nem mondjuk nőknek hogy szép vagy,
A farkunkra azt hogy de szép nagy...."
Csak a kutya és a buta ember dicsekszik a farkával...
"Nem mondjuk nőknek hogy szép vagy,
A farkunkra azt hogy de szép nagy...."
Csak a kutya és a buta ember dicsekszik a farkával...
az a "baj" hogy sport miatt izmos is, már próbáltuk vibri plusz farok, az se ment be
(Ez egy válasz beperosi üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 04. vasárnap 09:18

Szia. Az hogy alapból szűk vagy nem jelenti azt,hogy nem sikerülne én is az vagyok:P Itt tényleg sokat számit a hosszúság, engem a férjem és egy pasi rendezett le így de mindkettő 20 fölött van.
Ez hülyeség. Akkor szülni sem tudsz?
Jó póz és technika. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 04. vasárnap 13:16
Jó póz és technika. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

az a "baj" hogy sport miatt izmos is, már próbáltuk vibri plusz farok, az se ment be
Nem hülyeség. A rendszeresen sportoló nők egy része nem tud természetes úton szűlni.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2025. 05. 06. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem sajnálom,nem tudok tanácsot adni esetleg vibri plusz egy új és így tovább….
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 04. vasárnap 13:16

Nálunk onnan indult hogy vettünk egy vékonyabb vibrit és mondtam páromnak hogy hagyja bent és bedugom mellé a farkam. egy kicsit feszítette de nagyon tetszett neki. Nem rég meg vett magának egy élethű műfaszt hasonló méretűt mint az én farkam és oda próbálom mostanában mellé bedugni de csak a hegye megy még be. de élvezzük jókat szórakozunk ezekkel a játékszerekkel.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk meg már az fáj, hiába próbáltuk bárhogy
(Ez egy válasz Jhony001 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 19. hétfő 15:44

Nálunk onnan indult hogy vettünk egy vékonyabb vibrit és mondtam páromnak hogy hagyja bent és bedugom mellé a farkam. egy kicsit feszítette de nagyon tetszett neki. Nem rég meg vett magának egy élethű műfaszt hasonló méretűt mint az én farkam és oda próbálom mostanában mellé bedugni de csak a hegye megy még be. de élvezzük jókat szórakozunk ezekkel a játékszerekkel.
Isteni, bár eddig csak dildoval volt, igazival...huuuu de jó lenne
Mi vékony vibrivel kezdtük. Most már egy az én farkamnál nagyobban csináljuk! Kitartás!!
Ezt szeretjük, ha van partner hozzá mindig csináljuk is. Valóban nehezebb kis mérettel.