igen lány vagyok, 22 éves! Mindenképpen óvatosan add neki elő a dolgot, finoman, ne erőszakosan, kérdezd meg hogy ő élvezné-e a szituációt!Gondolom sokat nem segítettem, de nem tudom, nem ismerem a barátnődet, hogy milyen csaj, belevaló-e vagy szerényebb!! Vagy egy buli után kicsit piás hangulatban add neki alő, és akkor ha nagyon nem tetszene neki, akkor tudod mire fogni-)PIA!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 00:33
Törölt felhasználó (23775)

szia
azt írtad egyik fórum topicban (2ten egy lukban) hogy szívesen kipróbálnád, csak a pasid áll hozzá másképp. ezek szerint lány vagy. hány éves?
én 22 és a párom is, és nekem nagyon tetszene ha nem egyedül dugnám...
szerinted hogy kérdezzem meg őt erről?
azt írtad egyik fórum topicban (2ten egy lukban) hogy szívesen kipróbálnád, csak a pasid áll hozzá másképp. ezek szerint lány vagy. hány éves?
szerinted hogy kérdezzem meg őt erről?
szia! azok alapján amit leirtál szivesen megismerkednék veled. Kiprobálnám ezt a bizonyos dolgot.Én 176cm magas és 80kg sportos srác vagyok. Az intim méretröl akkor ha esetleg érdekel a dolog. Puszi!
szia
szerinted hogy kérdezzem meg őt erről? (Ez egy válasz corinna üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted hogy kérdezzem meg őt erről? (Ez egy válasz corinna üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
néhányszor volt részem benne és aki probálta tudja hogy a méret nem lényeg mert nem acélrudak mennek beléd hanem hus vér farkak azok pedig idomulnak egymáshoz igy nem fáj meg ilyesmi de nagyon jóóóóóóóóóóó
Én szívesen kipróbálnám, de a pasim nem így áll a dologhoz!
Rendben elhiszem akkor ezt veled kéne elöször kipróbálnom.
A kérdés csak az, hogy pl 2 nagyobb méretnél is ilyen élvezetes-e a lánynak?
Na ja én is úgy gondolom ennyi év meg sok tapasztalat után még bölcs is lehetnél.
nemtom!a csaj lehet hogy élvezné!de én kinem álhatnám ha egy másik fazon farkához dörgölödne az enyém!
Szivesen leveleznék Veled erotikus dolgokban.Kiváncsi vagyok a sok tapasztalatodra!Adnék e-mail cimet ha érdekel!
nagyon klassz érzés. nem kell biszexnek sem lenni hozzá, hogy élvezd, hiszen itt is neked és a nőnek számít az élvezet, amibe a másik pasi csak besegít és te nem őt izgatod... de mégis izgalmas, hogy az ő farkával vagy egy lukban, sőt együtt élveztek el benne, egymás farkára spriccelve... én benne vagyok bármikor

ez igazán jól hangzik. kipróbáljuk?

Egyszerre sajnos még csak egy kicsi vibrátorral voltam egy punciban. Bekapcsolva volt ,és így én is kellemes érzésben részesültem. Nagyon óvatosan csináltam ,mert féltem valami sérülést okozhatok. Szólt a párom erősebben .... onnantól... CSODA JÓ DOLOG
hát nem tudom.. szerintem nem buzis ha ketten vannak egy punciban.. engem nem zavarna
Ha kellőképp be vagy állítva és a dugás tárgyának luka elég tocsogós, nem számít. Egy heterónak kicsit bizarr, de pont ezért nem semmi.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ketten egy lyukban....nemm buzis az egy kicsit?: D
Bocsi bak.
Ja és ott is csak a kan.
Nem voltam ott de csak a nyúl szokott elájúlni.
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Te csak tudod hisz, ott voltál ugye!!!
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 12. 05. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)