Hát nem is tudom kipróbálnám-e ? Egy kicsit bizarr és "langyos" a kérdés. Ez nem jelenti azt, hogy buzis és biztosan nem próbálnám ki.
Ez hülyeség,nem a fiúkról szól hanem a Nőről!! Eleve ha egy pár bevesz fiút harmadiknak (negyediknek
stb) akkor már adott hogy mindketten szeretik ezt a témát valamiért. Ugye a Nőnek egyértelmű miért jó, de a férfiaknak ha nem bisex akkor legalábbis nálam az a tudat hogy ez milyen élvezet a páromnak a fő szempont. Persze ott van még mellette a perverzitás hogy többen használjuk őt .Visszatérve az eredeti témára azt a élvezetet amit akkor látok rajta amikor ketten vagyunk benne nem sok más dolog tud adni legalábbis nálunk ! Persze ez nekem is nagyon jó érzés és közben nem az jut eszembe hogy most összeérek egy másik farokkkal vagy sem !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 19. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 19. péntek 13:50

Törölt felhasználó (105041)
VIP

Hát nem is tudom kipróbálnám-e ? Egy kicsit bizarr és "langyos" a kérdés. Ez nem jelenti azt, hogy buzis és biztosan nem próbálnám ki.
Teljesen egyetértek .
A hölgyön van a hangsúly és ,hogy megkapja amit akar
Én eddig 3szor voltam így és egyszer se fordult meg a fejemben semmiféle olyan dolog ,hogy a másik farok zavarna.Volt ,hogy a szájában voltunk ketten,illetve összeért és akkor sem .
Bisexeknél ez jelenthet valami plusz örömet gondolom ,de erről nem tudok nyilatkozni.
Ha valaki azért nem próbálja ki ,mert ettől fél egy hatalmas élménytől fosztja meg magát és partnerét.
A puding próbája az evés ugyebár
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 19. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 19. péntek 21:32

Bisexeknél ez jelenthet valami plusz örömet gondolom ,de erről nem tudok nyilatkozni.
Ha valaki azért nem próbálja ki ,mert ettől fél egy hatalmas élménytől fosztja meg magát és partnerét.

Törölt felhasználó (744977)

Ez hülyeség,nem a fiúkról szól hanem a Nőről!! Eleve ha egy pár bevesz fiút harmadiknak (negyediknek
stb) akkor már adott hogy mindketten szeretik ezt a témát valamiért. Ugye a Nőnek egyértelmű miért jó, de a férfiaknak ha nem bisex akkor legalábbis nálam az a tudat hogy ez milyen élvezet a páromnak a fő szempont. Persze ott van még mellette a perverzitás hogy többen használjuk őt .Visszatérve az eredeti témára azt a élvezetet amit akkor látok rajta amikor ketten vagyunk benne nem sok más dolog tud adni legalábbis nálunk ! Persze ez nekem is nagyon jó érzés és közben nem az jut eszembe hogy most összeérek egy másik farokkkal vagy sem !

Lehetséges, hogy igazatok van. Ha a párom benne lenne a dologban, talán még ki is próbálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 20. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 20. szombat 20:52
Törölt felhasználó (787058)

Teljesen egyetértek .
Én eddig 3szor voltam így és egyszer se fordult meg a fejemben semmiféle olyan dolog ,hogy a másik farok zavarna.Volt ,hogy a szájában voltunk ketten,illetve összeért és akkor sem .

Hidd el megéri!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 24. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 24. szerda 11:14
Törölt felhasználó (105041)
VIP

Lehetséges, hogy igazatok van. Ha a párom benne lenne a dologban, talán még ki is próbálnám.
Nálunk az asszony egyszerre két műfasszal a puncijában csinálja előttem és nem kicsikkel (afrikai szerető), nagyon beindulok az ilyen játékoktól. Persze be is szoktam szálin az egyik mellé még a másikat szopja mondom is neki hogy 3 kukaccal milyen jól elbánik.
hát mit ne mondjak isteni, aki teheti próbálja ki nem fog csalódni. mi sokáig csináltuk volt egy srác akivel évekig élveztük a szex ezen formáját de sajnos vége lett, sokszor eszembe jut meglepném az asszonyt egy fiatal vékony sráccal, de sajnos ennél tovább nem jutunk.na de ami késik nem múlik.
Valóban nagyon fincsi lehet! Szívesen kipróbálnám én is!
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 10. 18. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én félve próbáltam ki a dupla puncis behatolást. Leírhatatlan.....
Azóta még könyörgök is, csak érezzem, ahogy feszítenek

Én feszitenélek rendesen !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 13. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 22:29
Törölt felhasználó (865403)

Sziasztok!

Nem dupla farkast akartál irni? Gratulálok! A fiúknak is legalább olyan jó! A legjobb,ha a fiúk,(de te is) egyszerre élveztek el.Leirhatatlan érzés....!))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 13. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Szívesen lennék az ék a puncidba!

Sziasztok!

a multkor megcsináltuk szuper érzés a nőnek is és a férfinek is ahogy össze ér a két farok .nagyon rákattantunk.
mi is csináltuk csak mi művel az jó érzés .
Legalább egyszer kipróbálnám, ha bejön akkor máskor is. Az a baj, hogy az asszony nem akarja és nincs másik kani sem.
Szia!
DE, arra gondoltam, hogy ketten a puniban
Félreérthető voltam
4 éve van egy barátunk, akivel összejárunk ezekre az élvezetekre.
Akinek a párja engedi és izgatja, feltétlenül próbálja ki!!
A férjem is tartott tőle, mondjuk a másik srác gumiban volt, így nem volt személyes a "találkozásuk"
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 13. kedd 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 23:56

A férjem is tartott tőle, mondjuk a másik srác gumiban volt, így nem volt személyes a "találkozásuk"

Törölt felhasználó (851550)

Nem dupla farkast akartál irni? Gratulálok! A fiúknak is legalább olyan jó! A legjobb,ha a fiúk,(de te is) egyszerre élveztek el.Leirhatatlan érzés....!))))
Sziasztok,37 é fiú vagyok, nagyon ki szeretném próbálni!!! Párok írjatok
Mi is nagyon szeretjük! Csak nehéz hozzá lányt találni.

Hmmm,pedig sokan szeretnének ilyesmit,csak szerintem nem merik felvállalni.....
(Ez egy válasz 2-fiu üzenetére (2012. 11. 14. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Nekem nemrégen volt egy "személyes találkozásom" a másik fiúval.Nem aznapi ismeretség volt,fokozatosan jöttünk rá,hogy mindhármunk gondolt arra , hogy meg kellene próbálni a 3 -ast. A párommal is már beszélgettünk róla,tetszett neki a Béla.Én hülyültem vele,hogy kéne közösen egyet baszni,mind hármónk örömére.Állandóan az volt a válasz,hogy:hülye vagy,annyira még sem tetszik. Érdekes módon,ha ugyan ezt mondtam dugás közben (akkor,amikor már élvezés közelben volt),soha nem volt visszautasitó. Szerintem,abban az állapotban a szomszéd bácsit is oda vehettük volna harmadiknak.Ilyenkor teljesen a szex hatása alatt van,mindent lehet vele csinálni! Késő délután érkezett a srác,megvacsoráztunk iszogattunk is. Más városban lakik,gondoltuk,hogy nálunk alszik,ital után már nem vezet. Vacsi után mondtuk,hogy tusoljon le,addig megágyaz a párom.Mivel ,hogy a gyerek ágyakon kivül csak egy normális alvóhelyünk van ,a nagy ágy (4 személyes),ott ágyazott meg mindhármónknak.Amikor kijött a f.szobából,a párom következett.Gatyeszba jött ki a Béla,sejteni lehetett,hogy mekkora farka van,a kidudorodásról.Amig a párom tusolt mi addig bedobtunk még 1-2 wiskyt.Aztán a Bélával hülyültem,hogy a Gabikának is kellene bevinni 1 pohárral. Udvariasan rám akarta testálni,de belém bújt a kisördög és azt mondtam,hogy :bátorság próba,vigye be ő.Félt,de csak kötélnek állt és bevitte. Persze nagy visongás,de nem törött össze a pohár és a B. úgy jött ki,hogy üres volt a pohár.Kérdeztem,meztelen volt? B.mondta ,hogy csak félig,bugyi volt rajta. Megjegyezte,hogy 2 gyerek után is jók a mellei. Aztán ,miután bejött a párom,én mentem.(később tudtam meg a páromtól,hogy addig ők csókolóztak,tapperoltak).Én is végeztem,az éjszakára gondoltam és a farkam félkemény állapotba került,úgy mentem be.Még ittunk egy kicsit,én mondtam, hogy férfi mellé nem fexem,a párom legyen középen.Úgy is lett. Már éjfél elmult ,próbáltunk aludni,de csak hülyültünk.A párom felém volt fordulva.Én a combjai közé férkőztem,kezdtem simogatni a cickóit.Nekem már nagyon keményen állt.Csókolóztunk,a csiklóját simogattam.Éreztem,hogy már nagyon lucskos.Aztán betettem,tövig nyomtam.A Béla meg godolom csak hallgatta.Átnyultam a páromon és megfogtam a Béla kezét és a párom melléhez húztam.Ahogy mozogtunk az ágy is átvette a ritmust.A Béla is oda szorult a páromhoz.Amikor a Gabika elkezdett élvezni,átnyultam a páromon és a Béla farkát megfogtam és egy pillanat alatt a sajátom mellé betettem.A párom talán nem is tudta ,hogy mi történik vele.Úgy,oldalvást már ketten dugtuk. Nem volt betervezve,de a Bélával közel egyszerre élveztünk el. Nekem nagyon izgató,amikor érzem a másik fasz lüktetését és a spriccelését.Most is ez történt!Teljesen megtöltöttük,csurgott ki ami nem fért bele.Ez nagyon izgató mind hármónknak.Nekünk a párommal már volt hasonló élményünk.A Bélának az első volt.Az óta már volt ismétlés is.Kotonnal biztosan nem lett volna ilyen jó.A bőr kontaktus és a sperma nagyon izgató számomra.De nem vagyok bi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 14. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 14. szerda 19:34

Szia!
Félreérthető voltam