Nem... kb 10 potenciális jelentkezőnek írtunk, senki nem ért rá... persze ez is csak 1 hét múlva jött válaszban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 08. hétfő 09:59
Törölt felhasználó (105041)

Összejött a móka ?
Sziasztok az én párom is szereti nagyon a két cerkát egy lukban imádja .
Összejött a móka ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 14:49
Törölt felhasználó (876536)

Péntekre két sportos pasi, egy kis ketten egy lyukban mókára? Kíváncsi vagyok lesz e komoly jelentkező...
Maya
Maya
Én tuti nem bírtam volna ki, hogy utána ne nyaljam ki a csajt
(Ez egy válasz 2-fiu üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 16:16

Pár hónapja eset ez meg velünk barátommal. Egy régi pár ismerőssel találkoztunk. (3 fiú 1 lány felállás volt) Mivel kölcsönös bizalommal vagyunk egymás felé így gumi nélkül szeretkezünk. A lány nagyon szereti a dupla farok a punciba. Így kapta is.
Már a vége fel jártunk. Amikor a leányzó rajtam ült és élvezte a farkamat a piuncijába, a férje betette a farkam mellé az övét nagyon fel volt izgulva és nem kelet sok és teli is lőtte a puncit éreztem a melegséget. Kivette és akkor csusszant is be utána a barátomé az enyém mellé.. Na neki se kelet sok és már élvezte is teli ö is. Mikor el távozott ö is szinte tuccsoktam a punciba nagyon izgató volt! Nekem se kelet sok teleraktam én is! Még sose jött össze ezelőtt, ez nagyon fel izgatott. Azóta még nem sikerült meg ismételni.

Péntekre két sportos pasi, egy kis ketten egy lyukban mókára? Kíváncsi vagyok lesz e komoly jelentkező...
Maya
Maya
Sziasztok,
Ugyan még nem volt benne részem/részünk, de nem mondom hogy soha nem is lesz! Szerintem nem homo attól még két pasi, hogy egyszerre lennének bennem... Ez nem erről szól!
Ugyan még nem volt benne részem/részünk, de nem mondom hogy soha nem is lesz! Szerintem nem homo attól még két pasi, hogy egyszerre lennének bennem... Ez nem erről szól!
Igaz, hogy nem vagyok néger, de az egyik műfasz szerepét átvállalnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 03. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 03. szerda 18:11
Törölt felhasználó (32024)

A feleségemmel szerepjátékot játszottunk, és kettő néger dildóval jól megdugatta magát előttem, eljátszva hogy kefél két négerrel. Nem is kicsi műfaszokkal (afrikai szerető). A legjobb az volt mikor annyira beindult hogy berakta a puncijába egyszerre mind a két méretes faszt, és mozgatni kezdte egyszerre őket, hatalmasakat élvezet, csak úgy remeget a teste a gyönyörtől. Miután jól megdugták a „négerek” én is beraktam az addigra már kitágult forró puncijába a farkam. Nagyon jó érzés volt tudni hogy azért ilyen tág, mert két óriási fasz előttem már egyszerre jól szétkurta. Lehet hogy beteges de szeretném ha egyszer igazi faszokkal is megdugatja magát, persze egyszerre két fasszal a punciba.
A feleségemmel szerepjátékot játszottunk, és kettő néger dildóval jól megdugatta magát előttem, eljátszva hogy kefél két négerrel. Nem is kicsi műfaszokkal (afrikai szerető). A legjobb az volt mikor annyira beindult hogy berakta a puncijába egyszerre mind a két méretes faszt, és mozgatni kezdte egyszerre őket, hatalmasakat élvezet, csak úgy remeget a teste a gyönyörtől. Miután jól megdugták a „négerek” én is beraktam az addigra már kitágult forró puncijába a farkam. Nagyon jó érzés volt tudni hogy azért ilyen tág, mert két óriási fasz előttem már egyszerre jól szétkurta. Lehet hogy beteges de szeretném ha egyszer igazi faszokkal is megdugatja magát, persze egyszerre két fasszal a punciba.
Szerintem is írtó jó a szendvics póz. Kezdetben nállunk se akart elsőre összejönni. Utánna nem is próbálkoztunk egy-két alkalomkor. Aztán nyár közepén gondoltuk kipróbáljuk újra és az első próbálkozásra összejött. Azóta nállunk is szerepel a listán minden alkalomkor.
Amit a legjobban élvezek benne, hogy a hölgy olyan jól érzi magát, hogy csak na. Azok a kélyes nyögések, istenem. Emelett pedig olyan élvezetekben részesülünk, amit nehéz lenne leírni, azt át kell érezni.
Mi ketten a sráccal szűkösek vagyunk a punciban, bár szorosan összeérünk, de ez kicsit se zavaró, sőt mivel szűkös a hely, nagyobbakat lehet élvezni benne.
Ezt a pózt inkább a szex végére szoktuk hagyni, mert sokszor előfordul nállunk, hogy valaki annyira jól érzi magár ebben a pózban, hogyha tovább folytatjuk, akkor hamar elélvezne. Akkor 5-10 mp szünet majd onnan folytatjuk tovább ahol abbahagytuk.
Számomra azok a kélyes nyögések, amik ebben a pózban vannak a vizualitás mellett sokat nyomnak a latba. Ha pontozni kellenne ez a póz 10/10 nállam. Mindenkit csak buzdítok a póz kipróbálására!
Amit a legjobban élvezek benne, hogy a hölgy olyan jól érzi magát, hogy csak na. Azok a kélyes nyögések, istenem. Emelett pedig olyan élvezetekben részesülünk, amit nehéz lenne leírni, azt át kell érezni.
Mi ketten a sráccal szűkösek vagyunk a punciban, bár szorosan összeérünk, de ez kicsit se zavaró, sőt mivel szűkös a hely, nagyobbakat lehet élvezni benne.
Ezt a pózt inkább a szex végére szoktuk hagyni, mert sokszor előfordul nállunk, hogy valaki annyira jól érzi magár ebben a pózban, hogyha tovább folytatjuk, akkor hamar elélvezne. Akkor 5-10 mp szünet majd onnan folytatjuk tovább ahol abbahagytuk.
Számomra azok a kélyes nyögések, amik ebben a pózban vannak a vizualitás mellett sokat nyomnak a latba. Ha pontozni kellenne ez a póz 10/10 nállam. Mindenkit csak buzdítok a póz kipróbálására!
Végre sikerült
csak összehoztuk a duplát
Mondtam Mayának hogy üljön bele a srácnak mintha lovagolna, ráhajolt, aztán én meg hátulról próbálkoztam , a meglepő az volt hogy egyből sikertült, én lepődtem meg a legjobban
nagyon izgató volt így dugni mayát, és irtóra nedves lett tőle... még vagy két pózba szerettük így őt, mindenki legnagyobb örömére, de higyjétek el semmiféle rossz érzés nem volt hogy ketten voltunk benne és egymáshoz ért a sráccal a farkunk, meglepő módon nem is éreztem hogy ő is benne van. Szóval nem kell parázni ettől. Most már biztosan felvesszük az étlapunkra ezt a dupla szendvicset is
Bővebb beszámolót írok az izgat ha megdugják fórumba.

Izgatottan várjuk az élménybeszámolót !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 04. péntek 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 04. péntek 05:42
Törölt felhasználó (72051)

Nem kell tartani attól hogy hozzáérsz máshoz szerintem, ma valószínű ki tudjuk próbálni
majd mesélek...

Nem kell tartani attól hogy hozzáérsz máshoz szerintem, ma valószínű ki tudjuk próbálni
majd mesélek...

Már megbocsátasz,de ettől sokkal "gusztustalanabb" dolgok is vannak a szexben.Még a swinger klubokról nem is beszélve! a csoport szexben azért nem lehet hermetikusan elhatárolódni egymástól.Még akkor sem,ha az egyitek análban van. De,csak,ha azt veszem,az análban néha előfordul némi puki,és talán némi hygieniai kivánni való.Még is szeretünk dugni.Van akit az izgat,ha jól megkefélik a párját.Nyilván ezt látod,követed és izgat.Ezt el tudod képzelni? Ez nem homo? Vagy:ettől homokos vagy? Nem hiszem! Ez a gruppen szex része.Ha nem tetszik,ki lehet szállni és haza lehet menni.De,ha jól esik,(és a párodnak bizonyára,ha benne van),akkor miért ne lehetne csinálni?Ha szereted,akkor ennyit megérdemel! E közben úgy sem lehet racionálisan gondolkodni! Itt minden az örömszerzésről szól!De,ha te ettől undorodsz,akkor mit keresel ezen az oldalon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 17:28
Törölt felhasználó (849001)

hát gumival kipróbálnám, de nélküle nekem még rágondolni is nagyon homo
Valahogy így!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 21:30
Törölt felhasználó (105041)

Valamennyire csak összeér, ha más nem is akkor a zacskók meg a combok. Szerintem a teljesen hermetikus érintkezés kikerülhetetlen. Egy normális gumi szintén csak keveset fog fel az érintkezés ingereiből.
Tökéletesen igazad van!
Csak az a fontos ,hogy mindenki élvezze!
Nem kell ehhez melegnek,ill biszexuálisnak lenni!
Én se vagyok egyik se!
Mégis alig várom , hogy egyszer összejöjjön,még egy fasz az enyém mellett a párom puncijába!
Ez valami olyasmi mint "egy tányérból enni,ill,egy üvegből inni"!! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 20:25
Csak az a fontos ,hogy mindenki élvezze!
Nem kell ehhez melegnek,ill biszexuálisnak lenni!
Én se vagyok egyik se!
Mégis alig várom , hogy egyszer összejöjjön,még egy fasz az enyém mellett a párom puncijába!
Ez valami olyasmi mint "egy tányérból enni,ill,egy üvegből inni"!! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)

Ne arra gondolj,hanem arra hogy micsoda élményben tudod,tudjátok részesíteni a párodat.
Ennyi bőven belefér ha boldoggá akarod tenni.Megfogsz lepödni a végeredményen.

Valamennyire csak összeér, ha más nem is akkor a zacskók meg a combok. Szerintem a teljesen hermetikus érintkezés kikerülhetetlen. Egy normális gumi szintén csak keveset fog fel az érintkezés ingereiből.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 20:00

picit olvass figyelmesebben, de idézem inkább miről van szó:az ő ejakulálása,ill az orgazmusa kezdete rám még jobban izgató hatásu.
gumiban meg csak nem ér össze, és ha az ember tud csak a lányra figyelni talán kiesik hogy közben még is mi van ott, de legalább nem érzi annyira
gumiban meg csak nem ér össze, és ha az ember tud csak a lányra figyelni talán kiesik hogy közben még is mi van ott, de legalább nem érzi annyira
Ne arra gondolj,hanem arra hogy micsoda élményben tudod,tudjátok részesíteni a párodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

picit olvass figyelmesebben, de idézem inkább miről van szó:az ő ejakulálása,ill az orgazmusa kezdete rám még jobban izgató hatásu.
gumiban meg csak nem ér össze, és ha az ember tud csak a lányra figyelni talán kiesik hogy közben még is mi van ott, de legalább nem érzi annyira (Ez egy válasz maarimar üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 19:12
gumiban meg csak nem ér össze, és ha az ember tud csak a lányra figyelni talán kiesik hogy közben még is mi van ott, de legalább nem érzi annyira (Ez egy válasz maarimar üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

hát mindenki maga tudja de hidd el meg sem fordul senki fejébe homo vagy nem ez csak az élvezetről szól
de ha már így nézzük akkor gumiban is homo nem
A LÉNYEG NAGYON JÓ NŐ SZÁMÁRA
A LÉNYEG NAGYON JÓ NŐ SZÁMÁRA
hát mindenki maga tudja de hidd el meg sem fordul senki fejébe homo vagy nem ez csak az élvezetről szól
A LÉNYEG NAGYON JÓ NŐ SZÁMÁRA (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A LÉNYEG NAGYON JÓ NŐ SZÁMÁRA (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Még nem próbáltam ezt a felállást és teljesen hetero vagyok, de ha már erre kerülne a sor, akár teljesen mindegy, hogy gumival vagy nélküle csinálja az ember - szerintem. Nyilván egészséges és megbízható partnerek kellenek hozzá.