Ha ez a vágyad Drága Én benned lennék...és öklöznélek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 27. csütörtök 13:47
Törölt felhasználó (907354)

Nekem is vágyam, hogy a puncimba két farok legyen! Az öklözést azt birja a puncikam...talán azt is élvezném....
Sziasztok!
Nekem szerencsére volt részem ebben a csodában!
Életem egyik legjobb szeretkezése volt!
Arra kellett csak figyelnünk, hogy a lány nehogy elájuljon a sorozatos orgazmusoktól!
Aki tehet próbálja ki!
Nagyon jó!
Nekem szerencsére volt részem ebben a csodában!
Életem egyik legjobb szeretkezése volt!
Arra kellett csak figyelnünk, hogy a lány nehogy elájuljon a sorozatos orgazmusoktól!
Aki tehet próbálja ki!
Nagyon jó!
Nekem is vágyam, hogy a puncimba két farok legyen! Az öklözést azt birja a puncikam...talán azt is élvezném....
Elképesztő érzés.
Sziasztok! Én szívesen bennelennék veletek 2 farok 1 lyukban felállásban! Méretem 19/5-ös és a XX. ker-ből vagyok! Üdv!
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2014. 02. 18. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 20:42

Hát elárulom a párom imádja ha valami feszíti a punciját, a popsi tabu viszont az ököl szex az egyik kedvence felhúzom mint egy kesztyűt és 4-5 orgazmusig nem is engedi ki a kezemet a punicijából. Izgatja a fantáziáját, hogy két farokkal milyen lehet. De egyenlőre gyakorolni kell ezt a fel állást műfarokkal, mert annyira élvezzük mindketten, hogy 2-3 perc után elélvezünk.
Katonaságnál tejed el a friendly fire az az „baráti tűz” kifejezés arra az esetre ha lövésünkkel, saját bajtársunka találnánk el. Egy lyukas dugásba sincs ez másképp, ha elsülnek a fegyverek bármi megeshet, Friendly Fire
Katonaságnál tejed el a friendly fire az az „baráti tűz” kifejezés arra az esetre ha lövésünkkel, saját bajtársunka találnánk el. Egy lyukas dugásba sincs ez másképp, ha elsülnek a fegyverek bármi megeshet, Friendly Fire
Ott a pont

Hát elárulom a párom imádja ha valami feszíti a punciját, a popsi tabu viszont az ököl szex az egyik kedvence felhúzom mint egy kesztyűt és 4-5 orgazmusig nem is engedi ki a kezemet a punicijából. Izgatja a fantáziáját, hogy két farokkal milyen lehet. De egyenlőre gyakorolni kell ezt a fel állást műfarokkal, mert annyira élvezzük mindketten, hogy 2-3 perc után elélvezünk.
bmwgs jól mondja . Viszonylag nagyobb mérettel rendelkezem . Többször volt részem ilyesmi felállásban . Volt ,hogy a hölgy az elején megijedt és közölte ,hogy kizárt dolog ,majd elkezdett szopni ,párja közbe dugta és utána ő kérte ,hogy tegyem be én is . Felizgult,kitágult és gond nélkül bement . Az ,hogy a hölgynek milyen érzés nem tudom ,de ahogy a kéjes arcokat felidézem nem lehet rossz . Nekem pedig pont ezért jó .
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 14:49

Nekem nem volt még benne részem, de nem is hiszem, hogy két fütyi egyszerre belém tudna jönni. Mármint egy lukba.
Az egyik legjobb dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 15:29
Törölt felhasználó (766796)

Dehogynem.
Mi is azt gondoltuk, hogy nem fér be.
De kellően felizgulva, még csak erőltetni sem kellett.
Nagyon jó, ki kell próbálod!

Dehogynem.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 14:49

Nekem nem volt még benne részem, de nem is hiszem, hogy két fütyi egyszerre belém tudna jönni. Mármint egy lukba.
A legjobb !!!!!!!!!!!!!
sajnos nekem eddig nem volt benne részem...
Pedig nagy vágyam.....
Filmeken is gyönyörű látvány..
Akkor micsoda kellemes érzés lehet....??
Szívesen ismerkednék ilyen párral ahol ez megvalositható?
Ahol.ezt szeretik.
Pedig nagy vágyam.....
Filmeken is gyönyörű látvány..
Akkor micsoda kellemes érzés lehet....??
Szívesen ismerkednék ilyen párral ahol ez megvalositható?
Ahol.ezt szeretik.

sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni de nagyon szívesen benne lennék egy ilyen akcióban biztosan mennyei érzés lehet
mi nagyon szeretjük!!!
20/5 .....
Ha úgy mérik mint a macska farkát! A gerince végétől!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 26. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 26. csütörtök 12:16

Törölt felhasználó (879570)

Nekem eddig kimaradt ez az életemből, de a 20/5 centimmel nem sok nő lenne még mellén befogadni mást is
Vagy csak nekem volt dolgom eddig szűk puncikkal...?

Vagy csak nekem volt dolgom eddig szűk puncikkal...?

Nagyon jó élmény! Szivesen bármikor ha jó a társaság!
Mi múlthéten összehoztuk a két kuki egy punciba. Régen csináltuk,de most lehetőség adódót, már nagyon várta az eseményt és nagyon is élvezte.Az egyik párunk férfi tagjával történt meg az esemény, kérdeztük a sráctól,hogy mit szólna hozzá,ha én is betenném a farkamat a párom puncijába,mikor ő is benne van. Fel csillant a szeme és mondta,hogy igen betehetem,nem zavarja. Éltünk is a lehetőséggel és óvatosan betettem én is a farkamat a másik mellé. Figyeltem a párom arcát és nagyon élvezte, irányított és figyeltem,mikor mit csináljak.Toljam ,álljak meg, síkosítsam ,de mikor teljesen bent voltam,voltunk mind a ketten az csodás érzés volt.Felváltva mozogtunk a sráccal, párom meg élvezte a helyzetet. Nagyon jó volt reméljük még összehozzuk ezt a felállást. Kívánom mindenkinek legyen benne legalább egyszer része benne.
Végre megtaláltuk a megfelelő partnert.