kamu
Nagyon kellemes volt ismét... imádjuk!!
én ki probálnám,nem csináltam még
Hát igen sajnos.Nekünk is ez a gondun
mi is szeretjük csak kevés a megfelelő partner
Hát igen jó érzés is az csak kár hogy ritkán van.
2 farok sorozatosan spricceli tele a puncit EGYSZERRE!
Duplapunci a legjobb a világon
Duplapunci a legjobb a világon
Haverommal dugtunk egy kis vékony csajszit... a srác volt alul. Gondoltam meglepem a lányt. Sikerült. Mikor betettem másik mellé a farkamat, megfeszült és ledermedt. Kérdezem fáj? Azt mondja hú b@szdmeg, ki ne vedd!!
Onnantól egyik kedvence lett neki (is)
A feleségem is imádja. -az előző sztori, természetesen régebben történt
Onnantól egyik kedvence lett neki (is)A feleségem is imádja. -az előző sztori, természetesen régebben történt
Imáááádjuuuuuk!!!!!
duplapunci
Egy ilyen élményre én is szívesen fogékony lennék, ha sikerülne egy olyan párral egy diszkrét kapcsolatot kialakítani, akiknek erre úgyszintén igényük lenne! A legjobb lenne, ha ehhez még óvszer sem kellene!
duplapunci orgazmusgyár
Nálunk véletlenül sikerült a dolog,de tetszett mindenkinek.Szendvicsnek indult..A nejem rám ült,a barátunk a popsi helyett a punciba dugta.Nekem kicsit fura volt hogy egy másik farok hozzá ér az enyémhez,de a nejem kikerekedett szeme és a remegö teste meghozta a kedvemet,kedvünket.Hamar és nagyot élvezett a drága.
jó lehet ki probálnám
ráfeszül a punci a dupla farokra
És nagyon komolyak is....
(Ez egy válasz duplabehatolas87 üzenetére (2016. 03. 14. hétfő 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 14. hétfő 16:20
ezek a "csak ma, gyere rakd gyorsan be aztán húzz el örökre" típusú párok rendkívül csábítóak .-)
ezek a "csak ma, gyere rakd gyorsan be aztán húzz el örökre" típusú párok rendkívül csábítóak .-)
A hölgyek nagyon félnek az elején. Azonban ha tapasztaltak a partnerek és összeszokottak, nagyon kellemes élményben részesíthetik a hölgyet.
double vaginal creampie orgasm
2 farok egymáson csúszkál a rájuk feszülő szűk forró lucskos punciban amit teleélveznek sorozatosan, orgazmusokba repítve a nőt
mindez rendszeresen
xxxxxxxxxxxxxxx
/moderálva/
2 farok egymáson csúszkál a rájuk feszülő szűk forró lucskos punciban amit teleélveznek sorozatosan, orgazmusokba repítve a nőt
mindez rendszeresen
xxxxxxxxxxxxxxx
/moderálva/
Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 03. vasárnap 18:40
Törölt felhasználó (1247602)
Az én feleségemnek is tetszik igaz csak vibri meg én voltam benne egyszerre de hatalmassat tud élvezni. Már töbször felvetettem neki hogy probáljuk ki igazival de nem meri. Azt tudni kell rola hogy eddig csak én voltam az életében de szetintem izgatja öt is mert mikor kérdeztem töle hogy mit probálna ki inkább a 2nő vagy a2ffi felálást és akkor a 2ffi-t mondta. De nem meri, peddig szex közben mikor felhozom neki nagyot élvez. Szerintem nem biztos magába. De mindig nem merem felhozni neki nehogy azt higye hogy rá akarom eröltetni. Valakinek van valami hasonlo, és tovább tudtak lépni e kérdésben.

kbond
Irina I