Irigyelheted is,neki is jó volt!
(Ez egy válasz bagira üzenetére (2016. 06. 05. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon irigyellek!!
Ma este megvolt és szupi volt!
kamu
Nagyon kellemes volt ismét... imádjuk!!
én ki probálnám,nem csináltam még

Hát igen sajnos.Nekünk is ez a gondun
mi is szeretjük csak kevés a megfelelő partner
Hát igen jó érzés is az csak kár hogy ritkán van.

2 farok sorozatosan spricceli tele a puncit EGYSZERRE!
Duplapunci a legjobb a világon
Duplapunci a legjobb a világon
Haverommal dugtunk egy kis vékony csajszit... a srác volt alul. Gondoltam meglepem a lányt. Sikerült. Mikor betettem másik mellé a farkamat, megfeszült és ledermedt. Kérdezem fáj? Azt mondja hú b@szdmeg, ki ne vedd!!
Onnantól egyik kedvence lett neki (is)
A feleségem is imádja. -az előző sztori, természetesen régebben történt

A feleségem is imádja. -az előző sztori, természetesen régebben történt

Imáááádjuuuuuk!!!!!

duplapunci
Egy ilyen élményre én is szívesen fogékony lennék, ha sikerülne egy olyan párral egy diszkrét kapcsolatot kialakítani, akiknek erre úgyszintén igényük lenne! A legjobb lenne, ha ehhez még óvszer sem kellene!
duplapunci orgazmusgyár
Nálunk véletlenül sikerült a dolog,de tetszett mindenkinek.Szendvicsnek indult..A nejem rám ült,a barátunk a popsi helyett a punciba dugta.Nekem kicsit fura volt hogy egy másik farok hozzá ér az enyémhez,de a nejem kikerekedett szeme és a remegö teste meghozta a kedvemet,kedvünket.Hamar és nagyot élvezett a drága.
jó lehet ki probálnám

ráfeszül a punci a dupla farokra
És nagyon komolyak is....
(Ez egy válasz duplabehatolas87 üzenetére (2016. 03. 14. hétfő 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 14. hétfő 16:20

ezek a "csak ma, gyere rakd gyorsan be aztán húzz el örökre" típusú párok rendkívül csábítóak .-)