Sziasztok. Nekem nagyon be jön imádom. Csak sok a fa tökű pasi sajna.
]Én egyszer próbáltam.A páromnak felvetettem,hogy milyen lenne 2 farok egy punciban,izgi lehet.Nem tettszett neki az ötlet( nem igazán kedveli az új vagy extrém dolgokat).Gondoltam hátha menet közben megjön az étvágy, van vibrink és gondoltam becserkészem az enyém mellé,ki akadt teljesen,úgy hogy azon az estén semmit ne kaptam.:(
csinos a hölgy a fotón
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk ma este is össze fog jönni megint

Jól hangzik!!!
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 10. 21. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, én is Békés megyei vagyok. Én 1x csináltam már, bár nekem is a "társam egy vibrátor" volt. A partnerem akkorát élvezett, hogy majdnem elsírta magát. Nem azért mert én voltam hú de jó, hanem azért, mert teljesen ki volt töltve a hüvelye, és így jobb volt a hatás. Ha gondoljátok egyszer össze futhatunk, ha van helyetek.
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2016. 10. 21. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 21. péntek 08:04

A feleségem régi vágya vibrátorral sokszor csináltuk de ő a igazira vágyik nagyon szerintem ájulásig élvezni !
Én ki nem hagynám , ha van két pasi az ágyban.
Nagyon nehéz találni egy jó partnert,aki mer is találkozni.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2016. 10. 21. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
jó nektek hogy öszejön
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi benne vagyunk örülünk,hogy jól érezted magad!!!
(Ez egy válasz titkapcs üzenetére (2016. 10. 21. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 21. péntek 19:05

De még, hogy milyen jó volt. Nekem ez volt az első ilyen és nagyon-nagyon tetszett, és persze a "repeta" is nagyon fincsi volt.
Remélem hamarosan átélhetem veletek újra ezt a fantasztikus élményt!!

De még, hogy milyen jó volt. Nekem ez volt az első ilyen és nagyon-nagyon tetszett, és persze a "repeta" is nagyon fincsi volt.
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez azt hiszem, nagyon felizgatna, persze megfelelően táguló hölgy is kell hozzá.. mondjuk ebben az esetben is lehet csak gumiban csinálnám.. legalábbis először biztosan.
A feleségem régi vágya vibrátorral sokszor csináltuk de ő a igazira vágyik nagyon szerintem ájulásig élvezni !
Én is benne lennék veled
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hehe ezt én is kipróbálnám

Ma este megvolt megint és nagyon szupi volt mint mindig.
Nagyon vágyom rá, hogy kipróbáljam...Ez már bi?

A párom kedvenc nagyméretű vibije mellé nehezen megy. Mikor beakarom rakni mellé nagyon izgatja. Azt mondja két igazi biztos könyebben menne mert azok olyan természetesek jobban igazodnak.
De nem csinálná két hapsival.
De nem csinálná két hapsival.
2 farok cuppog a szűk forró punciban ami sorozatosan élvez