Ez azt hiszem, nagyon felizgatna, persze megfelelően táguló hölgy is kell hozzá.. mondjuk ebben az esetben is lehet csak gumiban csinálnám.. legalábbis először biztosan.
A feleségem régi vágya vibrátorral sokszor csináltuk de ő a igazira vágyik nagyon szerintem ájulásig élvezni !
Én is benne lennék veled
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hehe ezt én is kipróbálnám

Ma este megvolt megint és nagyon szupi volt mint mindig.
Nagyon vágyom rá, hogy kipróbáljam...Ez már bi?

A párom kedvenc nagyméretű vibije mellé nehezen megy. Mikor beakarom rakni mellé nagyon izgatja. Azt mondja két igazi biztos könyebben menne mert azok olyan természetesek jobban igazodnak.
De nem csinálná két hapsival.
De nem csinálná két hapsival.
2 farok cuppog a szűk forró punciban ami sorozatosan élvez
ezt mi is szeretjük habár csak vibrivel probáltuk eddig,de remélem rátudom venni a páromat az igazira is
duplapunci
kedvencem
az nagyon jó dolog.
Sziasztok.
Dupla punciba voltam! Valami fantaszrikusan izgató ahogyan a két kemény fasz, szétfeszíti a puncit! Ha találnák rá párt, ahol a hölgy imádja popaiba, és szeretné párjával kipróbálni, milye ha egyszerre két kemény farok van a popsijába, abba is benne lennék maximális diszkréció mellett! A többit beszéljük meg privátba.
Dupla punciba voltam! Valami fantaszrikusan izgató ahogyan a két kemény fasz, szétfeszíti a puncit! Ha találnák rá párt, ahol a hölgy imádja popaiba, és szeretné párjával kipróbálni, milye ha egyszerre két kemény farok van a popsijába, abba is benne lennék maximális diszkréció mellett! A többit beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Nagyon boldog lenék ha egyszer átélhetnék egy ilyen csodás együttlétet.
Nemrég újra élvezhettem ezt a dolgot egy nagyon kellemes párral. Csodás volt újra ahogy ketten vagyunk tövig egy fincsi punciban...
Nem vagyok bi pasi, de volt már benne részem. Tuti élmény! Sajnos azt még nem próbáltam, hogy egy csajszli egyszerre kapja be egy másik pasiéval, de feleségem régebben igen.
double vaginal penetration creampie
Szép napot kívánok mindenkinek!
Bi pasiként volt benne részem, hogy a popómban két méretes kemény fasz volt. Mi tagadás hatalmas élvezet volt mind hármunk számára.
Én benne vagyok...
Bi pasiként volt benne részem, hogy a popómban két méretes kemény fasz volt. Mi tagadás hatalmas élvezet volt mind hármunk számára.
Én benne vagyok...
két élő kemény lüktető nedvedző farok egymáshoz szorulva a feszülő nedves punciban - egyszerre élvezünk mindhárman