Vannak errefele Rocker csajok, pasik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Rocker klub
Gyere, ülj be mellém egy sörre

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#514   2006. 12. 08. péntek 09:00
Mr.Enigma Mr.Enigma VIP
Hidd el saját taopasztalat szerint köztün keresendő a legtöbb szép lány/nő!
Más stílusoknál az arány romlik, csak a smink a merész vágású ruha, a direkt kurvás viselkedés teszi azt a hatást mintha szép lenne mert azért a hormonok dolgoznak. :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 10:02
Mint azt ebben a topicban többször is kifejtettem, a Rock nem puszta zene, hanem életstílus...
Enigma: a Rocker csajok közt tényleg rengeteg jó nő van, hogy a többiek milyen arányban oszlanak el, azt sajna nem tudom...
#513   2006. 11. 30. csütörtök 10:02
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Mint azt ebben a topicban többször is kifejtettem, a Rock nem puszta zene, hanem életstílus...
Enigma: a Rocker csajok közt tényleg rengeteg jó nő van, hogy a többiek milyen arányban oszlanak el, azt sajna nem tudom...
(Ez egy válasz Hrargh üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:36
Gyerekek, annyira mindegy ki mit hallgat. az a lényeg hogy rockzenét, akinek meg nem tetszik az ne ebben a témában írjon hozzá. már elmúltak azok az idők, hogy Metallicás arcok nekimentek a Megadeth fanoknak, és rossz hallgatni hogy mindenki azt hiszi hogy az általa kedvelt együttesek a legjobbak. hálisten volt itt ellenpélda is (sőőőt)! bevallom se az ACDC se a Nightwish sem a kedvenceim közé tartozik, de le a kalappal előttük, én speckó már két éve nem hallgatok metalt, lenyugodtam, de még mindig több száz albumos gyűjteményem van. mindent meg kell hallgatni, sose szabad elzárkózni, csak belefásul az ember. és utána pedig az az öröm, ha újra ráakadsz a kedvenceidre és teli hangerővel hallgatod azokat amikre azt hitted már sose fognak érdekelni! hajrá, kóstoljatok bele mindenbe, sose mondjátok azt hogy soha!
#512   2006. 11. 28. kedd 20:36
Hrargh Hrargh
Gyerekek, annyira mindegy ki mit hallgat. az a lényeg hogy rockzenét, akinek meg nem tetszik az ne ebben a témában írjon hozzá. már elmúltak azok az idők, hogy Metallicás arcok nekimentek a Megadeth fanoknak, és rossz hallgatni hogy mindenki azt hiszi hogy az általa kedvelt együttesek a legjobbak. hálisten volt itt ellenpélda is (sőőőt)! bevallom se az ACDC se a Nightwish sem a kedvenceim közé tartozik, de le a kalappal előttük, én speckó már két éve nem hallgatok metalt, lenyugodtam, de még mindig több száz albumos gyűjteményem van. mindent meg kell hallgatni, sose szabad elzárkózni, csak belefásul az ember. és utána pedig az az öröm, ha újra ráakadsz a kedvenceidre és teli hangerővel hallgatod azokat amikre azt hitted már sose fognak érdekelni! hajrá, kóstoljatok bele mindenbe, sose mondjátok azt hogy soha!
#511   2006. 11. 28. kedd 20:15
Mr.Enigma Mr.Enigma
Hogy mi?
Hejj pénteken Tűzvonal koncerten milyen szép pros ruhás halál-metál lánykát nézegethettem.
Szegénykémnek ellopták a kabátját vagy a cuccait vagy nem tudom mi lett de kétségbeesetten keresgélt, ha jól hallottam kabátot. Úgy segítettem volna neki ha tudom hol kéne keresni.
Azt hiszem legközelebb én nyúlom le, jól eldugom és majd jól megtalálom. :)
Érdekes, hogy a rock/metál zenét kedvelő lányok közt sokkal több szebb lány van. Talán a hosszú haj teszi
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 20:37
Szóval, mi zujs az itteni Rocker csajokkal ?:-D
#510   2006. 11. 26. vasárnap 20:37
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Szóval, mi zujs az itteni Rocker csajokkal ?:-D
#509   2006. 11. 25. szombat 22:11
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Gyerekek, vissza térhetnénk az eredeti témánkhoz?
A többit az OFF topic alatt ok?
#508   2006. 11. 24. péntek 11:48
yomiboy yomiboy
Mr.Enigma! Igazad van! Hozzám tényleg a rap áll közel és ezért szeretem Jimi Hendrixet.Köztudott,hogy ő mindég rap-et játszott.Tudod én a ö zenéjén nőttem fel és a Radics Béláén.Ezek mindketten híres rap-erek voltak.Az e-mailért,meg bocsika.Ne haragudj! Köszönöm!Yomiboy.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 11:02
OFF

Kis kiegészítés a hozzászólásodhoz (N)yomiboy:
Szánt szándékkal próbálsz flamet szítani és kötözködni. Ezt már más topicban bizonyítottad, itt csak folytatod mert fel mertem emelni a hangom ellened és moderálást kérni.

Ha újra elolvasod a hozzászólásomat nem kritizálom az AC/DC gitártémáit, hanem éppenhogy dícsérem. Egyszerűek, de fogósak, és könnyű játszani, ami megintcsak a népszerűségüknek tesz jót. Ki mondta, hoyg 10 percnyi gitáronmaszturbálás a művészet? Mert én nem az biztos. Ráadásul miért szidnám a rock hőskorából még megmaradt egyik kedvenc bandámat???

Te személyes okokból támadsz engem, bizonyította ezt a kedves e-mailed amivel megajándékoztál.
Talán olvasd el megint amit írtam és értelmezzed is. Úgy látom a te színvonaladhoz a RAP áll közel, az általad említett okok miatt. Ezen nem ártana elgondolkozni.
#507   2006. 11. 24. péntek 11:02
Mr.Enigma Mr.Enigma
OFF

Kis kiegészítés a hozzászólásodhoz (N)yomiboy:
Szánt szándékkal próbálsz flamet szítani és kötözködni. Ezt már más topicban bizonyítottad, itt csak folytatod mert fel mertem emelni a hangom ellened és moderálást kérni.

Ha újra elolvasod a hozzászólásomat nem kritizálom az AC/DC gitártémáit, hanem éppenhogy dícsérem. Egyszerűek, de fogósak, és könnyű játszani, ami megintcsak a népszerűségüknek tesz jót. Ki mondta, hoyg 10 percnyi gitáronmaszturbálás a művészet? Mert én nem az biztos. Ráadásul miért szidnám a rock hőskorából még megmaradt egyik kedvenc bandámat???

Te személyes okokból támadsz engem, bizonyította ezt a kedves e-mailed amivel megajándékoztál.
Talán olvasd el megint amit írtam és értelmezzed is. Úgy látom a te színvonaladhoz a RAP áll közel, az általad említett okok miatt. Ezen nem ártana elgondolkozni.
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 17. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 12:29
Mr.Enigma! Ki a fene mondta vagy állította,hogy az AC/DC a világ legjobb zenekara.Hallgatható.Nem kapcsolom ki a rádiót,ha véletlen tőlük játszanak számot.Ők a hangerővel lapitják a közönséget a falhoz.A gitártudásukat meg a helyedben nem kritizálnám,mert bármennyire hiányosnak találod is még is az egyik legnagyobb sztárcsapat.Kis országunkban sokkal jobb gitárosok vannak és szenvednek névtelenségben,mint az AC/DC-ben.Akkor mi van? Nem mindenkinek van szerencséje.Tovább nem vitázom,mert ezt az oldalt a rocker csajoknak nyitották.Kinek a pap, kinek a paplan.Csak rap-et ne hallgassatok,mert az nagy zenei tudást igényel.Ahhoz még beszélni is tudni kell, nem csak a műzenelejátszó gépet elindítani.Köszönöm!!!
#506   2006. 11. 24. péntek 10:47
Mr.Enigma Mr.Enigma
Nyílt levél Csülökhöz :)

Tarja válasza a nyílt levélre.

Magyarul van, gondoltam így kényelmesebb, de elvileg az angol változatok a Nightwish, meg Tarja oldalán fent vannak valahol.
Szar dolog amikor a siker elkapja az embert és seggfejet cisnál belőle.
Lehet óriásit tévedek, de ezt pl nem lehet elmondani az AC/DC-től, sem Ronnie James Dio-ról, sem az Anthraxról, pedig pl. az első kettő banda mögött van vagy 20 évnyi múlt.

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 17. péntek 20:55
Oké, erről nem tudtam. Én mindenesetre élveztem a pesti koncertjüket és a hangját. Sajnálom, hogy ha tényleg igaz róla, amit írtak, és tényleg nem volt túl meggyőző a védekezése.
Lehet valahol olvasni ezeket a leveleket a neten, nem tudod? Honlapjukon nem találtam.
#505   2006. 11. 20. hétfő 11:04
Kenef Kenef
A lényeg a hangerő!
(Ez egy válasz 78979 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 00:17
A ZZTop is nagyon jó!Van hangulat a koncertjeiken!
#504   2006. 11. 19. vasárnap 08:40
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Bizony, rájuk céloztam :-D
(Ez egy válasz 78979 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 00:17
#503   2006. 11. 19. vasárnap 00:17
78979 78979
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 09:52
Tényleg és a szakállas texas-iakat se felejtsük már ki ha már itt tartunk
#502   2006. 11. 18. szombat 09:52
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Tényleg és a szakállas texas-iakat se felejtsük már ki ha már itt tartunk
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 17. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 21:14
Én még a Led Zeppelint is nagyon komálom. Jól nyomták a gyerekek, és milyen böszmén!
#501   2006. 11. 17. péntek 21:14
Kenef Kenef
Én még a Led Zeppelint is nagyon komálom. Jól nyomták a gyerekek, és milyen böszmén!
#500   2006. 11. 17. péntek 20:55
X Törölt felhasználó (21812)
Oké, erről nem tudtam. Én mindenesetre élveztem a pesti koncertjüket és a hangját. Sajnálom, hogy ha tényleg igaz róla, amit írtak, és tényleg nem volt túl meggyőző a védekezése.
Lehet valahol olvasni ezeket a leveleket a neten, nem tudod? Honlapjukon nem találtam.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 09:51
Az együttes nyílt leveléből amit Tarjához intéztek, és a saját lapjukon közzéteték 2 nappal azután, hogy Tarja elolvasta.
Erre ő gyorsan védekezett valamit de harmatgyenge volt. Ha más nem is de a banda talán elég hiteles hírforrás.
#499   2006. 11. 17. péntek 12:29
yomiboy yomiboy
Mr.Enigma! Ki a fene mondta vagy állította,hogy az AC/DC a világ legjobb zenekara.Hallgatható.Nem kapcsolom ki a rádiót,ha véletlen tőlük játszanak számot.Ők a hangerővel lapitják a közönséget a falhoz.A gitártudásukat meg a helyedben nem kritizálnám,mert bármennyire hiányosnak találod is még is az egyik legnagyobb sztárcsapat.Kis országunkban sokkal jobb gitárosok vannak és szenvednek névtelenségben,mint az AC/DC-ben.Akkor mi van? Nem mindenkinek van szerencséje.Tovább nem vitázom,mert ezt az oldalt a rocker csajoknak nyitották.Kinek a pap, kinek a paplan.Csak rap-et ne hallgassatok,mert az nagy zenei tudást igényel.Ahhoz még beszélni is tudni kell, nem csak a műzenelejátszó gépet elindítani.Köszönöm!!!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 09:57
"milyen csodálatos hangja van még még ma is."
Csodálatos? Na jó sörrel elmegy, meg némi auto-tune-al. :)
Ronnie James Dio. Ő koncerten is olyat produkál, mintha épp most rögzítették volna stúdióban. Pontos erős, színes a hangja 67 éves kora ellenére is. :)
És ha már itt tartunk.
Tenacious D - The Pick Of Destiny c. filmet erősen ajánlom. Jack Black, és Tesója Kayle, meg Dio is feltűnik valahol. Rocksuli csak most nem a kicsiknek. :D

"Az AC/DC sem egy szinvonalon aluli zene."
Finoman szólva. :D
Bennülk azt bírom,hogy a zene meg a gitárjáték nem egy hű de nagyin technikás agyonkomponált valami, csak egy fogós dallam egy két jó riff aztán máris buli van. És ha kedvet kapok kis gitártudás ellenére is lehet próbálkozni velük, mert nem esélytelen eljátszani Angus dolgait.

OFF: Tajo, G-pontot vadászunk? Gyűjtögetünk? FUCK!
#498   2006. 11. 17. péntek 09:57
Mr.Enigma Mr.Enigma
"milyen csodálatos hangja van még még ma is."
Csodálatos? Na jó sörrel elmegy, meg némi auto-tune-al. :)
Ronnie James Dio. Ő koncerten is olyat produkál, mintha épp most rögzítették volna stúdióban. Pontos erős, színes a hangja 67 éves kora ellenére is. :)
És ha már itt tartunk.
Tenacious D - The Pick Of Destiny c. filmet erősen ajánlom. Jack Black, és Tesója Kayle, meg Dio is feltűnik valahol. Rocksuli csak most nem a kicsiknek. :D

"Az AC/DC sem egy szinvonalon aluli zene."
Finoman szólva. :D
Bennülk azt bírom,hogy a zene meg a gitárjáték nem egy hű de nagyin technikás agyonkomponált valami, csak egy fogós dallam egy két jó riff aztán máris buli van. És ha kedvet kapok kis gitártudás ellenére is lehet próbálkozni velük, mert nem esélytelen eljátszani Angus dolgait.

OFF: Tajo, G-pontot vadászunk? Gyűjtögetünk? FUCK!
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 14. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 15:10
Hallgassátok Ozzy papát! Ő végig énekelte a rocktörténelmet.De milyen csodálatos hangja van még még ma is.Sajnos abbahagyja/ta.
#497   2006. 11. 17. péntek 09:51
Mr.Enigma Mr.Enigma
Az együttes nyílt leveléből amit Tarjához intéztek, és a saját lapjukon közzéteték 2 nappal azután, hogy Tarja elolvasta.
Erre ő gyorsan védekezett valamit de harmatgyenge volt. Ha más nem is de a banda talán elég hiteles hírforrás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 14. kedd 14:43
Már bocs, de honnan veszed az ilyen infókat? Tudod, ha a sajtóban jelenik meg valami ilyen sztori, akkor én előbb körberöhögöm az újságot. Nekem úgy tűnt, hogy nagyon jól érezte magát Bp-en a kis szaros színpadon is, és szívből énekelt, mosolygott és 100%-os teljesítményt nyújtott.
#496   2006. 11. 16. csütörtök 10:28
Tajo Tajo
Bocs.Nightwish
#495   2006. 11. 16. csütörtök 09:52
yomiboy yomiboy
Igen! Az AC/DC sem egy szinvonalon aluli zene.Nekem is nagyon tetszenek.Igaz az előző énekesük hangja jobban tetszett,de tudod mindég a tehetségek halnak meg.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 21:20
mostanában inkább a KISS, és az AC/DC ami inkább megy

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: BigJoe23 BigJoe23
Nyitás ideje: 2006. 08. 16. szerda
Üzenetek: 874db
Utolsó üzenet: tegnap 22:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!