Vannak errefele Rocker csajok, pasik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Rocker klub
Gyere, ülj be mellém egy sörre

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#494   2006. 11. 15. szerda 21:20
BigJoe23 BigJoe23 VIP
mostanában inkább a KISS, és az AC/DC ami inkább megy
#493   2006. 11. 15. szerda 21:18
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Semmi bajom Ozzy val, mindössze ritkábban jutok hozzá...
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:12
Joe! Te nem szereted Ozzyt? Ezen csodálkozom.Én sem a dumáját és a viselkedését szeretem,hanem a hangját és a műfajt amit képvisel.Szerintem nagyon sokat tett az asztalra.Igaz a kedvecem Jimi Hendrix.De sajnos a jó gitárosok hamar elmennek.
#492   2006. 11. 15. szerda 17:06
yomiboy yomiboy
Charlotte! Hallgass néha Jimi Hendrixet is.Hidd el nem fog fájni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 15. szerda 13:51
Én hallgatok Aerosmith-t a felsoroltak közül.

Yomiboy: Ozzyt is hallgatok.

Az Enigma által felsorolt zenekarok közül pedig Children of Bodomot és Dream Theatert hallgatok.

Szóval ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit :-)
#491   2006. 11. 15. szerda 13:51
X Törölt felhasználó (21812)
Én hallgatok Aerosmith-t a felsoroltak közül.

Yomiboy: Ozzyt is hallgatok.

Az Enigma által felsorolt zenekarok közül pedig Children of Bodomot és Dream Theatert hallgatok.

Szóval ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit :-)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 15:45
James Dean-t, Dick Brave-t, Aerosmith-et senki nem hallgat itt?
#490   2006. 11. 15. szerda 10:38
yomiboy yomiboy
Kenef! Ne feledd,hogy a Black Sabbath addig ért valamit,addig volt menő, még Ozzy ott volt.Aztán volt még néhány próbálkozásuk,de az már nem igazán jött össze. Akkor miről beszélünk.Nekem is jobban tetszett a Sabbath-tal.Csak Ozzy az akire oda figyeltek és figyelnek még ma is.De már nem fog koncertezni,sőt abbahagyja az egészet.El telt az idő.
#489   2006. 11. 15. szerda 10:12
yomiboy yomiboy
Joe! Te nem szereted Ozzyt? Ezen csodálkozom.Én sem a dumáját és a viselkedését szeretem,hanem a hangját és a műfajt amit képvisel.Szerintem nagyon sokat tett az asztalra.Igaz a kedvecem Jimi Hendrix.De sajnos a jó gitárosok hamar elmennek.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 15:45
úgy értem rajtam kívül...
#488   2006. 11. 14. kedd 15:45
BigJoe23 BigJoe23 VIP
úgy értem rajtam kívül...
#487   2006. 11. 14. kedd 15:45
BigJoe23 BigJoe23 VIP
James Dean-t, Dick Brave-t, Aerosmith-et senki nem hallgat itt?
#486   2006. 11. 14. kedd 15:33
Kenef Kenef
yomiboy: Ozzy nekem addig volt király és király is még a black Sabathban énekelt, nem mondom, van egy két ütősebb száma is szólóban, de az már nem az igazi!
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 14. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 15:10
Hallgassátok Ozzy papát! Ő végig énekelte a rocktörténelmet.De milyen csodálatos hangja van még még ma is.Sajnos abbahagyja/ta.
#485   2006. 11. 14. kedd 15:29
Kenef Kenef
Cikorát életembe nem hallgattam. Ha 70-as évek akkor nem magyar. 86-tól Pokolgép Ossian. Adig csak külföldi létezik.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 20:16
Yomi: Na itt mintha már komolyabb alapokon nyugodna a Rock...

Kenef: Mellesleg tényleg kíváncsi voltam, mert egy leányzó szerint a nyollcvanas évek igazi zenéje (amit tudatlanságból a Rock hoz gondolt) az első emelet, Szikora robika, és a Moho szapiensz jelentette, ami még pop- nak is harmatos volt...
#484   2006. 11. 14. kedd 15:10
yomiboy yomiboy
Hallgassátok Ozzy papát! Ő végig énekelte a rocktörténelmet.De milyen csodálatos hangja van még még ma is.Sajnos abbahagyja/ta.
#483   2006. 11. 14. kedd 14:43
X Törölt felhasználó (21812)
Már bocs, de honnan veszed az ilyen infókat? Tudod, ha a sajtóban jelenik meg valami ilyen sztori, akkor én előbb körberöhögöm az újságot. Nekem úgy tűnt, hogy nagyon jól érezte magát Bp-en a kis szaros színpadon is, és szívből énekelt, mosolygott és 100%-os teljesítményt nyújtott.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 11:25
Charlotte (Tarja-s képre)
"Na, és akkor egy profi: "
Úgy érted, hogy "prfoi" profi? Mint egy bérnőstény? Hogy azt ne mondjam kurva? :D
Azért az elég gáz, hogy duzzogva lépett fel ausztráliában (meg nem is akart menni), mert ott soha nincs teltház. Az ilyen már eladta magát. Nem a közönségnek zenél, hanem a zsebének. PFUJJ

Clutch, Electric Wizard, Children of Bodom, Ektomorf, Dream Theater, és a rigolyáiról hisztijeiről elhíresült gitármágus Malmsteen (meg még sokan mások akiket talán nem is ismerek), mind mind a zenéért mennek ki a színpadra, hoyg lássák a közönséget amint örülnek annak amit játszik.
Ronnie James Dio. Meg tud tölteni egy többezres csarnokot tökig. Mégis fellépett németországban egy rockklubban 400 ember előtt. És nem derogált neki beszélgetni cimbivel aftershow partyn, aki istenként tiszteli.
#482   2006. 11. 14. kedd 11:52
Mr.Enigma Mr.Enigma
Garry Glitter-t is a műfajhoz sorolom (már ha it egyáltalán valaki ismerte)
Glam Rock! :)

"engem nem fogott meg a 70es, 80as évek rockzenéje"
Ezzel én is így vagyok. pl Guns-t sem nagyon tudtam hova tenni. Magam fedeztem fel magamnak az egyötteseket akiket szeretek. Soha senki nem mondta, hoygh ez jó ezt szeretni fogod. Azaz volt, de nem adtam a szavukra, csak a fülemre és van ami nem fogott meg. Ezek közül egy cimbi fertőzött meg, DIO-val (gy.k.: ex-Elf, ex-Rainbow, ex-Black Sabbath). Guns-t pl haver tálalta úgy hoyg már ismertema November Raint, de mégis akkor tetszett meg igazán.
"Ha ezt meghallod hosszú hajat akarsz kendőt, megtanulsz gitározni és rászoksz a bagóra." Ez volt a felvezető szövege, meg jó cuccon hallgattam azaz néztem meg a videot.
P.Mobil-al is így vagyok. Cimbiék játszák, vannak már számok amiket kedvelek. De nem mélyültem el a 70-es 80-as években (igaz elég tág ismeretekkel rendelkezem, de nem hallgatom, csak nagyon ritkán), mert valahogy nem fogtak meg, és a régiek hangzása (lévén akkor még nem állt azona szinten a technika) nem olyan amit én szeretek. De pl régiek újrakevert leporolt cuccai nagyon tudnak szólni. :D
#481   2006. 11. 14. kedd 11:25
Mr.Enigma Mr.Enigma
Charlotte (Tarja-s képre)
"Na, és akkor egy profi: "
Úgy érted, hogy "prfoi" profi? Mint egy bérnőstény? Hogy azt ne mondjam kurva? :D
Azért az elég gáz, hogy duzzogva lépett fel ausztráliában (meg nem is akart menni), mert ott soha nincs teltház. Az ilyen már eladta magát. Nem a közönségnek zenél, hanem a zsebének. PFUJJ

Clutch, Electric Wizard, Children of Bodom, Ektomorf, Dream Theater, és a rigolyáiról hisztijeiről elhíresült gitármágus Malmsteen (meg még sokan mások akiket talán nem is ismerek), mind mind a zenéért mennek ki a színpadra, hoyg lássák a közönséget amint örülnek annak amit játszik.
Ronnie James Dio. Meg tud tölteni egy többezres csarnokot tökig. Mégis fellépett németországban egy rockklubban 400 ember előtt. És nem derogált neki beszélgetni cimbivel aftershow partyn, aki istenként tiszteli.
#480   2006. 11. 14. kedd 10:08
yomiboy yomiboy
Joe! Te tudsz valamit amit én nagyra értékelek.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 20:16

Kenef: Mellesleg tényleg kíváncsi voltam, mert egy leányzó szerint a nyollcvanas évek igazi zenéje (amit tudatlanságból a Rock hoz gondolt) az első emelet, Szikora robika, és a Moho szapiensz jelentette, ami még pop- nak is harmatos volt...
#479   2006. 11. 13. hétfő 20:16
BigJoe23 BigJoe23 VIP

(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 19:45
Neked öreg már csak Győzike jutott.Most sokak szerint úgyis ő a sztár.Mindegy csak dübögjön valami.A rockzene Magyarországon Radics Bélával kezdődött.Sajnos az a bácsi már meghalt,mert a nyakkendős úriemberek nem engedték a vájuhoz.Így sokan meg sem ismerhették.
#478   2006. 11. 13. hétfő 19:45
yomiboy yomiboy
Neked öreg már csak Győzike jutott.Most sokak szerint úgyis ő a sztár.Mindegy csak dübögjön valami.A rockzene Magyarországon Radics Bélával kezdődött.Sajnos az a bácsi már meghalt,mert a nyakkendős úriemberek nem engedték a vájuhoz.Így sokan meg sem ismerhették.
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 14:39
yomiboy akkor mi a rockzene szerinted? Halgatlak tágra zárt szemekkel! boxer
#477   2006. 11. 13. hétfő 14:39
Kenef Kenef
yomiboy akkor mi a rockzene szerinted? Halgatlak tágra zárt szemekkel! boxer
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 11. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 13:48
Azt sem tudjátok mi az a rockzene.Méghogy a 80-as évek.Nevetnem kell.Puják vagytok még!
#476   2006. 11. 13. hétfő 14:37
Kenef Kenef
89? Ossian-86, Pokolgép-86, Omen-90 ezekre gondoltál?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 21:25
ez támadó jellegű kérdés volt rockzenei analfabétaságomra, rossz ízlésemre rámutatandó???

ha igen akkor nem volt szép shakehead

ha nem akkkor nem a roses hanem a seatle grunge zene meg a californiai barna tetováltakra gondoltam, meg hazánk 89körül alakult bandáira
#475   2006. 11. 13. hétfő 14:33
Kenef Kenef
Kösz a helyesírásért. A rock valahol több, mint életstílus vagy zene. Az maga egy történelem. Legalábbis nekem egy olyan korról beszél, ami zavaros volt és mondhatni elég pártatlanul nyilatkozik róla. Nálam életformává vált a Rock szeretete.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 11. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 12:15
Na itt álljunk meg 1 szóra, én Little Richardon, Jimi Hendrix-en, és Rolling Stones-on nőttem fel, de valahogy nem tettem időrendi sorrendbe a korszakokat, számomra a Rock & Roll, és a Blues volt "A ZENE" de az EDDA, R-GO soha nem tudott igazán a szívemhez nőni, akkor már inkább a kicsit rock tól alternatívabbra vett LGT volt a nyerő. Számomra a Rock & Roll Chuck Berry- nél kezdődik, a Blues B.B. King-nél, de Garry Glitter-t is a műfajhoz sorolom (már ha it egyáltalán valaki ismerte)
Egyébként Kenef: az Deep Purple...

Igaz, hogy sokan vallják magukat rockernek, de nem tudom, hogy ez kinek mit jelent...

Számomra ez egy életstílus, van akinek mindössze zene...

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: BigJoe23 BigJoe23
Nyitás ideje: 2006. 08. 16. szerda
Üzenetek: 874db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!