kinek kéne ilyen? :-D
Rocker feleség :-D

Elég, ha én az vagyok :-DDDDD
ne légy tlhatetlen
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 29. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igen!
Bár light-os, azt hitttem tovább van.. :(
Bár light-os, azt hitttem tovább van.. :(
hát igen, gyönyörűek...
A képekhez egy P.Mobil idézet commentként.
"Oh yeah! - mondá az Úr, hogy - Oh yeah!"
"Oh yeah! - mondá az Úr, hogy - Oh yeah!"
szuperek elismerem!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
alatiak!profik!
! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Linket a telljes sorozathoz!!!
Nekem csak 9 képet sikerült megtalálnom! Lécci lécci lécci! :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem csak 9 képet sikerült megtalálnom! Lécci lécci lécci! :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is

ilyen rocker csajokat akarok

És gen sikerült fordított sorrendben belinkelnem... :S (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Enyém a baloldali :-d
És akusztikusben egy Muslima-m van :-D
És akusztikusben egy Muslima-m van :-D
És van még egy Encore sima kis akusztikus. De már megint elszakadt rajta a D húr. Mindig az!!!
Én ellennék mögöttük is. A látváyba nem rondítanék bele, ellenben az egyik lyánykába közben...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ellennék mögöttük is. A látváyba nem rondítanék bele, ellenben az egyik lyánykába közben...

Köztük akarok lennííí :-D