Telecaster...
Az nemsemmi, nekem egy Fender Stratocaster koppintásom van, és egy Hohner 12 húros Televaster testel :-D
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Epiphone Les Paul Gothic.
Milyen gitárod van?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 09:24

Dob, zongora, gitár. Az eddigi "karrierem" de most a gitárt erőltetem, a dob már elgyengült de nagyon... a billentyű meg részben.
Dob, zongora, gitár. Az eddigi "karrierem" de most a gitárt erőltetem, a dob már elgyengült de nagyon... a billentyű meg részben.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg? milyen hangszeren jétszol? :-)
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:45

"ne értse félre senki, Halász Judit is nagyon jó!!! :-))) "
Gyerekkoromban én is azt hallgattam, meg a a Süsüt. Mégis itt vagyok és együttesem is van/lesz vagy mi...
(Süsüt meg még ma is szeretem!:))
Gyerekkoromban én is azt hallgattam, meg a a Süsüt. Mégis itt vagyok és együttesem is van/lesz vagy mi...
"ne értse félre senki, Halász Judit is nagyon jó!!! :-))) "
Jó szerkó :-D
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki ez a jó bőr?:)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

És természetesen ehhez ilyen ruci dukál:
http://www.metalbabies.com/

Ne haragudj, de tényleg kicsit kiment a fejemből, hogy te is jelentkeztél :-)
Teljesen igazad van, de a gyerekeket, ne hejből Man'O War-al kényeztesd, eleinte még a Deep Purple is sok. Led Zeppelin nem rossz kezdés. :-)
Teljesen igazad van, de a gyerekeket, ne hejből Man'O War-al kényeztesd, eleinte még a Deep Purple is sok. Led Zeppelin nem rossz kezdés. :-)
Pontosan!!!
Bár most tök kopasz és körszakálla van, szóval a szőrzet átcsoportosult :-))
Bár most tök kopasz és körszakálla van, szóval a szőrzet átcsoportosult :-))
A Manowartól a Fighting the World album istenkirály!!!
Maidennek minden albuma istenkirály!!!
Legalábbis nekem :-))
Maidennek minden albuma istenkirály!!!
Legalábbis nekem :-))
egy haldokló fajta vagyunk. mindenünk ami van az a rock and roll és az út....
rocker az aki annak érzi magát!! :)))
a rock and roll hamis. legtöbbször kretének éneklik írják és játszák...mondá frank sinatra....
a rock and roll hamis. legtöbbször kretének éneklik írják és játszák...mondá frank sinatra....

Ma próbáltam Maident hallgatni a gyerek jelenlétében, de ingatta a fejét és mondta, hogy nem-nem. Halász Juditot kellett betenni. (ne értse félre senki, Halász Judit is nagyon jó!!! :-)))
Rocktatákról jut eszembe, hogy voltam Judas Priesten 2 éve és a "vén trottyos" Halford úgy leüvöltötte a hajamat, hogy majdnem elélveztem ;-)
Rocktatákról jut eszembe, hogy voltam Judas Priesten 2 éve és a "vén trottyos" Halford úgy leüvöltötte a hajamat, hogy majdnem elélveztem ;-)
Ezt most kicsit a szívemre vettem azután, hogy a múltkor lelkesen jelentkeztem, hogy én is rocker vagyok. Vagy a gyerek kizáró tényező? :-)))))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 23. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 17:12

Kössz a célzást, de egyenlőre még a zenekar sem írt újabban semmit, hiába a suli a rockerélet legrondább része :-D
Sajna igazi rockercsajbóltalán te vagy az egyetlen, de még mindíg jobb, mintha divatrockerek árasztották volna el a tpicot :-D
Sajna igazi rockercsajbóltalán te vagy az egyetlen, de még mindíg jobb, mintha divatrockerek árasztották volna el a tpicot :-D
priviben küldesz 1 képet, ha nagyon szépen megkérlek?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 23. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 19:16

az őszinte válasz: ha látnál tudnád...bár ízlések és pofonok, mindenkinek más a szép, nekem nem tetszem, bár volt rá példa hogy valakinek igen
az őszinte válasz: ha látnál tudnád...bár ízlések és pofonok, mindenkinek más a szép, nekem nem tetszem, bár volt rá példa hogy valakinek igen