Ismét szétb@sztad az oldalt, kissertés!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:33
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika, már megint csinálja a fesztivált, hátha valaki így szóba áll vele...
Nem próbáltál még meg, esetleg beszélgetni valakivel és nem állandóan kötekedni, baszakodni, okoskodni, Katicikáskodni???
De, hogy kielégülj és a témánál is maradjunk, törött újjal nehéz segget törölni... (a kilitorisz kézzel, illetve újjal való izgatását direkt nem irtam, mert ahhoz rendelkezned kellene KLITIORISSZAL...)
Nem próbáltál még meg, esetleg beszélgetni valakivel és nem állandóan kötekedni, baszakodni, okoskodni, Katicikáskodni???
De, hogy kielégülj és a témánál is maradjunk, törött újjal nehéz segget törölni... (a kilitorisz kézzel, illetve újjal való izgatását direkt nem irtam, mert ahhoz rendelkezned kellene KLITIORISSZAL...)
Katicika, már megint csinálja a fesztivált, hátha valaki így szóba áll vele...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)

[ #mf3]

Ez itt a "DÜHÖNGŐ"? Na, ne mondjátok! Ez inkább chat-nek néz ki!!!!
de-de!
Mé' ? Baj?
OK, ha pécsi vagy, ne küldj képet..de ha nem, akor nyugodtan küldhetsz!
ne is, mert elfogy!
Szia!
Kivel?
Mert velem nem:-(
Kivel?
Mert velem nem:-(
Neked is!
:)
:)
a megfolytom a főnökömet mehet?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 19:39
minimális megszoritások a topickban
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
itt baszogathasátok egymást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
minimális megszoritások a topickban
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
Na pont erre gondoltam, először a hölgyek végezzenek egymással, és ha már megunták egymás nyalókájának a nyalókázását, akkor adok nekik egy fasza jégkrémpálcikát levezetésképpen, majd szabadonválasztott program keretében, mégegyszer kinyalom őket, ha már eddig vártak rám...
[#b uck]
[#b uck]
Ááá...kellemes délutánt nagy farkakat!
pussy
pussy
lehet:-(
MI is elmegyünk?
MI is elmegyünk?
Mutasd magad!
Miért?
Olyan nagyétkű vagy?
Olyan nagyétkű vagy?
ÁLLok elébe:-)
Még akkor is, ha utánad már fel sem ÁLLok:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:19
Még akkor is, ha utánad már fel sem ÁLLok:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ha neked utánam még lesz erőd és kedved... nos akkor én elsüllyedek szégyenemben

riska

kivancsi paros
Alisa