Jól van. Anyukád megtarthatja a jogsiját.
Az IQ szint kiszűrné a sutyerákot. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 10. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 10. hétfő 18:35
Az IQ szint kiszűrné a sutyerákot. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 10. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
Anyukám bizonyára örülne, ha a falusi otthonából a naponta kétszer járó volán busszal kéne bárhová is eljutnia, pedig az 1970-es évek eleje óta vezet napi szinten és még nem volt balesete. A mindannyiunk által ismert 25 éves sutyerák a slickre koptatott gumis, szervízt sosem látott 530-as BMW-jével ezerszer nagyobb baleseti kockázatot jelent, mint ő a rendszeresen karbantartott kis dízel Golfjával. (ÉS igen, a sztrádán 110-el megy a külső sávban)
Számomra ez önmagában ellentmondás:
A párkapcsolati életem rendben van, csak a szex nem.
Akkor elmesélem, nincs rendben a párkapcsolati életed. Csak idő kérdése, hogy bedőljön. Jobb, ha tőlem tudod.
Ha ezt nem akarod, tedd rendbe a párkapcsolati életed.
Ááááhhh. Mára elegem van.
A párkapcsolati életem rendben van, csak a szex nem.
Akkor elmesélem, nincs rendben a párkapcsolati életed. Csak idő kérdése, hogy bedőljön. Jobb, ha tőlem tudod.
Ha ezt nem akarod, tedd rendbe a párkapcsolati életed.
Ááááhhh. Mára elegem van.
Már szóltam neki! Örül. A BMWs
nek meg amúgy sem kell jogsi, mert ezeknek saját bevallásuk szerint a vérükben van a vezetés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 10. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 10. hétfő 18:39
nek meg amúgy sem kell jogsi, mert ezeknek saját bevallásuk szerint a vérükben van a vezetés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 10. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
VIP
Jól van. Anyukád megtarthatja a jogsiját.
Az IQ szint kiszűrné a sutyerákot.
Az IQ szint kiszűrné a sutyerákot.
Kossuth_tér,Erzsébet_tér és kke, agyfasz! Dugó_dugó hátán, és nem szexuális értekemben. Gyök kettö/haladási sebesség, grr!
Karacsonyi shopping a budapestieknek meg fucking.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 11. kedd 14:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3947022)
Kossuth_tér,Erzsébet_tér és kke, agyfasz! Dugó_dugó hátán, és nem szexuális értekemben. Gyök kettö/haladási sebesség, grr!
Szerencsére egy hónapig nem lesz arra dolgom, de teljesen mindegy....egy hónapja is agyhalál volt, és egy hónap mulva is az lesz, teljesen mindegy mikor megy az ember. Kerülendő:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 11. kedd 15:15
VIP
Karacsonyi shopping a budapestieknek meg fucking.
Rettentően utálok vásárolni. Karácsonykor meg kénytelen vagyok részt venni ebben a tömegsportban. Áhhh.
Már előre parázom. Még egy ajándékot sem szereztem be.
Már előre parázom. Még egy ajándékot sem szereztem be.
Hagyjon mar beken ez a sok kanos, stilustalan alak. Nem, nem kivanom a testuket, sem a farkukat. Azt is megmondom miert. Mert az agyam lezsibbadt a szanalmas stilustol a leveleikben. Mi van ma? Rajzas?
Elegem van abból hogy állandóan elegem van!
Mi van macko? Ha nincs bajod, minek lofralsz erre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 13:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
Elegem van abból hogy állandóan elegem van!
A medvéknek sem könnyű ám....sőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 14:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi van macko? Ha nincs bajod, minek lofralsz erre?
Hát így az év utolsó napjain kiderült, hogy pár dolgot sikerült rendesen elbacnom.... A NAV-ra számítottam, a többi váratlanul - de egyébként jogosan- hullott a nyakamba. Ne lehet mindig túlélésre és megúszásra játszani.
Gagyi szerelmek hazug vilaga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hagyjon mar beken ez a sok kanos, stilustalan alak. Nem, nem kivanom a testuket, sem a farkukat. Azt is megmondom miert. Mert az agyam lezsibbadt a szanalmas stilustol a leveleikben. Mi van ma? Rajzas?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Gagyi szerelmek hazug vilaga.
Ohh. De sok bolond maszkal szabadlabon.....
Kezdek bepöccenni a sok kamus, válaszolni nem tudó nyomitól!
Hirtelen haragú vagyok. Kezd elegem lenni,az idióta önkép zavaros hímekből,akik szerint úgy néznek ki,mint egy csődör..a valóságban,még öszvérnek sem lennének jók.
Egy darab szót nem tudnak értelmezni, a levelezés kimerül a Ctrl C+Ctrl V-ben (legalábbis az indító levélben), aztán meg az 1 szavas reakciók: "ja..ok..talán.." Baszki...ennyire nehéz beszélgetni/levelezni..vagy csak én vonzóm az ilyen "álom pasikat"?
Hat. Gyengusz a felhozatal, ezert nincs mar tarskeresos lapom. Akik hozzam szoltak ferfiak, bar ne tettek volna a legtobben. Most en valasztok es en keresem meg, akinek az adatlapja vagy a forum bejegyzesei tetszenek. Kisebb a felhajtas korulottem, de nekem igy jobb hosszutavon.
Hát én aztán ugyan nem fogok panaszkodni,de
,aztán kész.Aki ez után meg tud már lepni,díjat érdemel
,aztán kész.Aki ez után meg tud már lepni,díjat érdemel

riska

Sybil