Valaki suttyomban radirozta fotomat a blúz alól. ...
Gebbedjen meg (asszem Bumbac volt)
Gebbedjen meg (asszem Bumbac volt)

tom beígérte egy topic felhozatalát... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

rég hallot cifrát tőlem!
de isten bizony tökönrúgom ha megteszi! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
de isten bizony tökönrúgom ha megteszi! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A gépfagyás ne feszítsen!
Mert mindjárt szétb....k mindent!
Szerverkarbantartás?
Na nézd ezt a tartást!
Mert mindjárt szétb....k mindent!

Szerverkarbantartás?
Na nézd ezt a tartást!

Tom én női testőrt képzeltem melléd.Javaslom"Annácskát"!A férfi testőrt gálánsan a női adminoknak a" védelmére"illetve figyelmébe ajánlanám.(Ha egy ilyen prominens nő védené tök-indádat nem támadna rád egy forúmozó sem)

Hogy rohadna meg. Az éjszaka kellős közepén szökik ki.Sorvadjon el!!!
Na meg ők is mit képzeltek?!!!?!?!?!?Szánalmas-röhelyes
Nekem is pont ilyenkor nincsen képlopóm!
Nahh most akartam aludni menni,de már felkúrták az agyamat.
Be is vettem 2 nyugtatót.

ki? a feleséged a szeretőjéhez?
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 03:52

Hogy rohadna meg. Az éjszaka kellős közepén szökik ki.Sorvadjon el!!!

a fórumozóktól nem is kell tartanom, csak a pofájuk nagy, tettekben kisfiúk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 00:48

Törölt felhasználó (48478)

Tom én női testőrt képzeltem melléd.Javaslom"Annácskát"!A férfi testőrt gálánsan a női adminoknak a" védelmére"illetve figyelmébe ajánlanám.(Ha egy ilyen prominens nő védené tök-indádat nem támadna rád egy forúmozó sem)

én akkor meg is ragadnám az alkalmat a testőr igénybevételére...fúbazzzz...ez a pasi nagyon ott van
...miért nincs a lábaim között?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 00:48

Törölt felhasználó (48478)

Jó pénzért kiadó (kibérelhető!)
Árak:
- személyi védelem + sofőr = 1500,-/óra (netttó árak)
- test közeli személyi "védelem" (egész testre vonatkozó gyógy v. sport masszírozás) = 3800,-Ft / 3/4 óra
- testi szolgáltatás (szex) = 5000 és 10.000,-FT között/óra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 07:56
Árak:
- személyi védelem + sofőr = 1500,-/óra (netttó árak)
- test közeli személyi "védelem" (egész testre vonatkozó gyógy v. sport masszírozás) = 3800,-Ft / 3/4 óra
- testi szolgáltatás (szex) = 5000 és 10.000,-FT között/óra

én akkor meg is ragadnám az alkalmat a testőr igénybevételére...fúbazzzz...ez a pasi nagyon ott van
...miért nincs a lábaim között?

hogy a búbánatos halál faszával legyen tele annak a szája aki a süllyesztőből előhalászott egy topicot!
aztán a szájába lévő fasz akadályozza meg az étkezésében, és a szomját is abból faszból olthassa!
magyarul a sperma legyen a kajája, és a vizelet az itala!
na most egész hétvégére tiltom magam a gégézéstől a vulgaritásom miatt!!!
aztán a szájába lévő fasz akadályozza meg az étkezésében, és a szomját is abból faszból olthassa!
most méééér baj az, hogy felhoztam az orális szex és a vezetés topicot?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:40

hogy a búbánatos halál faszával legyen tele annak a szája aki a süllyesztőből előhalászott egy topicot!
drágám!
Te is tudod, h a Charlotte által emlegetett fesztivál miatt vagyok dühös! mert gondolom a főnököd azért húzta elő a végbeléből azt az agyatlan szőke picsát! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:46
Te is tudod, h a Charlotte által emlegetett fesztivál miatt vagyok dühös! mert gondolom a főnököd azért húzta elő a végbeléből azt az agyatlan szőke picsát! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem-nem-nem!
Én attól még szerencsére messze vagyok,hogy feleségem legyen.(Nem azért,mert olyan visszataszító vagyok,hanem a korom miatt
)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Én attól még szerencsére messze vagyok,hogy feleségem legyen.(Nem azért,mert olyan visszataszító vagyok,hanem a korom miatt

mert kéményseprő vagy?
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:51

Nem-nem-nem!
)

Tessék kiterjeszteni a vezetés topicot nemcsak az orálra!
Mást is lehet ott csinálni!
Jó is volt a Trabant Kombi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:46

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem már ezzel kapcsolatban tom panaszkodott!
ezt mondta:
"mondták, hogy nagy koromban megjön az eszem, erre bekentem magam korommal de semmi sem történt!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:55
ezt mondta:
"mondták, hogy nagy koromban megjön az eszem, erre bekentem magam korommal de semmi sem történt!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

ITT MEHET A KOCSISZEX
de nem ártana itt dühöngeni...vagy dühös voltál, hogy nem találtad a topicot?
én is az vagyok, mert meg kellett keresnem helyetted
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:55

Ez se jó!
Nem csak a hátsó ülésen lehet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 15:01

Nem csak a hátsó ülésen lehet!

ITT MEHET A KOCSISZEX

Nem.Szerencsére az sem vagyok.
Fiatal vagyok és még nem is tervezem a házasságot. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal vagyok és még nem is tervezem a házasságot. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)