neked baszod mindeki korlátolt, akinek a gondolataival nem értesz egyet? te egy hülye fasz vagy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyenkor próbáld meg a visszaugrás nyilat...nekem sokszor beválik
ki a búbánatos faszom ez a korlátolt faszkalap vadász???
Majd a sok sok értelmetlen hsz-ed miatti bünti alatt lesz időd végigolvasni
no, az én lelkem te nem lopod el! dög! menj már a csudába ezekkel a beszurogatásokkal! köcce.
Pille, fel vagy véve!!!
Alapszabályzat az OFF-ban, mert ez a dühöngő... (szívem szerint nyitnék neki egy új topicot, csak h idegesítsem tomot!
).
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 22:28
Alapszabályzat az OFF-ban, mert ez a dühöngő... (szívem szerint nyitnék neki egy új topicot, csak h idegesítsem tomot!
).
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
még nem kaptam visszajelzést.
befogadnak maguk közé - vállalom, s betartom a szabályzatot.
hehe, téged biztos nem vesznek be!
még nem kaptam visszajelzést.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 22:16
(de geci vagyok!) ---> mit kapok, ha belépek???...lol...
Pillécském! Te is NEKATO tag lettél v. vagy?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig ott van mögötte zárójelben!!! NEm írunk a KA TOpicba...
Így már megvan? Várjuk a tagokat! Eddig surdi, gazusgyurka biztos tagok (bár surdi megszegte a szent fogadalmat és beoffolt a KA topicba!), na meg én...
Így már megvan? Várjuk a tagokat! Eddig surdi, gazusgyurka biztos tagok (bár surdi megszegte a szent fogadalmat és beoffolt a KA topicba!), na meg én...
na, ide én is beszállok.
te meg ne dühöng, told le a topikot.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 22:01
te meg ne dühöng, told le a topikot.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 18:41
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ÉN MIÉRT NEM TUDOM MI AZ A "NEKATO"?????
ÁÁÁÁÁÁ
(csak nem akartam offolni
...mi az a nekato?)
ÁÁÁÁÁÁ
...mi az a nekato?)
papi!
az, hogy itt dühöng és szídod az admint, az OK!
DE, hogy offolod a Kelemen Anna topicot és ott nyilvánosan leköcsögözöd az admint, az MÁR NEM OK!
legközelebb tiltalak !
(korábban írtam, hogy a munkában nem ismerek haverságot! uccsó figyelmeztetés a jogos tiltásod előtt!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:40
az, hogy itt dühöng és szídod az admint, az OK!
DE, hogy offolod a Kelemen Anna topicot és ott nyilvánosan leköcsögözöd az admint, az MÁR NEM OK!
legközelebb tiltalak !
(korábban írtam, hogy a munkában nem ismerek haverságot! uccsó figyelmeztetés a jogos tiltásod előtt!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy a búbánatos halál faszával legyen tele annak a szája aki a süllyesztőből előhalászott egy topicot!
aztán a szájába lévő fasz akadályozza meg az étkezésében, és a szomját is abból faszból olthassa!
magyarul a sperma legyen a kajája, és a vizelet az itala!
na most egész hétvégére tiltom magam a gégézéstől a vulgaritásom miatt!!!
aztán a szájába lévő fasz akadályozza meg az étkezésében, és a szomját is abból faszból olthassa!
magyarul a sperma legyen a kajája, és a vizelet az itala!
na most egész hétvégére tiltom magam a gégézéstől a vulgaritásom miatt!!!
ÉN MIÉRT NEM TUDOM MI AZ A "NEKATO"?????
ÁÁÁÁÁÁ
...mi az a nekato?)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 29. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 18:22
ÁÁÁÁÁÁ
...mi az a nekato?)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 29. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A NEKATO (nem írunk a Kelemen Anna topicba) csoport nevében ezennel dühöngök, hogy felhozta tom a topicot!!! ÁÁÁÁÁÁ, levele!!!
A NEKATO (nem írunk a Kelemen Anna topicba) csoport nevében ezennel dühöngök, hogy felhozta tom a topicot!!! ÁÁÁÁÁÁ, levele!!!
Nem.Szerencsére az sem vagyok.
Fiatal vagyok és még nem is tervezem a házasságot. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal vagyok és még nem is tervezem a házasságot. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez se jó!
Nem csak a hátsó ülésen lehet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 15:01
Nem csak a hátsó ülésen lehet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ITT MEHET A KOCSISZEX
de nem ártana itt dühöngeni...vagy dühös voltál, hogy nem találtad a topicot?
én is az vagyok, mert meg kellett keresnem helyetted
ITT MEHET A KOCSISZEX
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:55
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tessék kiterjeszteni a vezetés topicot nemcsak az orálra!
Mást is lehet ott csinálni!
Jó is volt a Trabant Kombi!
nekem már ezzel kapcsolatban tom panaszkodott!
ezt mondta:
"mondták, hogy nagy koromban megjön az eszem, erre bekentem magam korommal de semmi sem történt!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:55
ezt mondta:
"mondták, hogy nagy koromban megjön az eszem, erre bekentem magam korommal de semmi sem történt!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:46
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
most méééér baj az, hogy felhoztam az orális szex és a vezetés topicot?
mert kéményseprő vagy?
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:51
Nem-nem-nem!
Én attól még szerencsére messze vagyok,hogy feleségem legyen.(Nem azért,mert olyan visszataszító vagyok,hanem a korom miatt
)
Én attól még szerencsére messze vagyok,hogy feleségem legyen.(Nem azért,mert olyan visszataszító vagyok,hanem a korom miatt
)
Nem-nem-nem!
)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

riska

korgkorg
Lucille