lol!
Van mifelénk egy mondás: "Olyan vagy, mint a faszom szüretkor!". Hogy miért épp szüretkor? Fogalmam sincs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 18:25
Van mifelénk egy mondás: "Olyan vagy, mint a faszom szüretkor!". Hogy miért épp szüretkor? Fogalmam sincs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Helyesbitem hozzászolásod,Olyan mint a faszom!Csak nem jár le a fejéröl a bör!!!
Helyesbitem hozzászolásod,Olyan mint a faszom!Csak nem jár le a fejéröl a bör!!!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 17:06
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem szoktam csetelni,csak fórumozok,de minden tiszteletem azoké az embereké akik nyiltan válalják arcukat
Te meg egy nick név mögé bújt fikázó faszkalap vagy csak kár hogy a kalap a nyakadon van
Te meg egy nick név mögé bújt fikázó faszkalap vagy csak kár hogy a kalap a nyakadon van
Haggyátok, szerintem egy fantom ez is, egy huszonharmadik álrege valakinek... Aki ennyire szánnivaló... Undorító...
majd ha a Te "iszonyat randa és nyugdíjas" pofád is felkerül a képtárba, akkor lesz lehetőséged kritizálni, addig KUSS! vagy elküldelek a iszonyat randa és redves picsába pihenni 1 hétre!
Én nem szoktam csetelni,csak fórumozok,de minden tiszteletem azoké az embereké akik nyiltan válalják arcukat
Ez egy igen-igen bunkó megnyilvánulás volt...lehet hogy nem a te korosztályod de, hogy különb emberek nálad az tuti...
ejnye!!!!!!!
amugy meg...ennyi erövel feldobhatnád azt a képtárat egy variete-s fotoval...
amugy meg...ennyi erövel feldobhatnád azt a képtárat egy variete-s fotoval...
Tegyél akkor be te is egy képet magadról.
Makkmarci
Makkmarci
Áááááááááááááááá...a rohadt életbe.....elegem van a kicsinyes,pitiáner emberekből,akik csak mással foglalkoznak!!!!!!és a 2színű seggnyalókból,akiknek nincs annyi vér a pucájukban,h. ne az ember háta mögött pofázzanak!!!!!!!!!
Ezt nekik:
sortüzet
vigyázz, nehogy valaki letörje azt a randa ujjadat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 19:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Akkor meg is értem, ha dühöng, Szilvát kinyalatlan-kielégítetlen hagyni...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 22:35
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ne törődj vele...biztosan berágott a pasijára...
(biztosan nem elégítette ki a barom állatja!
)
)
béke=PINA!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ne törődj vele...biztosan berágott a pasijára...
)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 22:12
)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Naaaa, Téged se nagyon láttalak még itt tombolni!!!
Naaaa, Téged se nagyon láttalak még itt tombolni!!!
hát baszki ez csoda szép tombolás volt.esküszöm tetszett
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 20:11
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Miért? Kérdem miért vannak olyan f@szszopó f@szfej állatok b@ssza meg öket Az ördögnek a mocskos vérvörös f@sza hogy elövesznek a képes topicban 2006-os képet és kommentálják hogy szééép!Hogy b@sssssza széééééét a rozsaszin picsájukat az imént emlegetett ördög vérvörös f@sza!!!!
Miért? Kérdem miért vannak olyan f@szszopó f@szfej állatok b@ssza meg öket Az ördögnek a mocskos vérvörös f@sza hogy elövesznek a képes topicban 2006-os képet és kommentálják hogy szééép!Hogy b@sssssza széééééét a rozsaszin picsájukat az imént emlegetett ördög vérvörös f@sza!!!!
hüle!de ezzel offolom a dühöngőt!

riska

ziota