...hirtelen nem is tudom melyik nickemmel válaszoljak mert asszem ezt álltalában max. -ra tiltod,igazságtalanul.Ami meg az én beszélgetéseimet illeti,drogról,piáról,bármiről,arról beszél más is,és nem jelenti azt h ez én lennék vagy én csinálnám,hisz úgyebár Te is ismered H.Csabit meg az Ő modorát,stilusát,beszólásait,nos ha a válaszod igen,akkor tudod h vele igy lehet a legjobban komunikálni,mellesleg vele lehet is,mert nem álszent,hazug,mindenkit becsapós,kioktatós,belepofázós...szerintem
...és a kutyát nem érdekli h ki mennyi gyereket nevel és hogyan...sztem ez sem tartozik rám.Mollykám drágaságom,szeretlek,tisztellek mert tyúkanyó vagy itt,de tájékoztatásúl közlöm amit már biztos hallottál,h lassan többen utálnak mint szeretnek max. nem merik bevallani...ami meg a vizuális szarságodat illeti,Te vagy a legnagyobb függő,lásd. a Hsz.-edet a GG függőség topicban,ami azt jelenti h qvra összekevered a szezont a fazonnal.Maradok tisztelettel(a korod miatt,de ne várd h fől nézzek rád)Melcsi,vagy amit akarsz.Pusza mami
...és a kutyát nem érdekli h ki mennyi gyereket nevel és hogyan...sztem ez sem tartozik rám.Mollykám drágaságom,szeretlek,tisztellek mert tyúkanyó vagy itt,de tájékoztatásúl közlöm amit már biztos hallottál,h lassan többen utálnak mint szeretnek max. nem merik bevallani...ami meg a vizuális szarságodat illeti,Te vagy a legnagyobb függő,lásd. a Hsz.-edet a GG függőség topicban,ami azt jelenti h qvra összekevered a szezont a fazonnal.Maradok tisztelettel(a korod miatt,de ne várd h fől nézzek rád)Melcsi,vagy amit akarsz.Pusza mami
a búbánatos f@szom tele van az MSN-nel!
írja: rossz a jelszavam!
kérek linket a jelszó módosításra!
erre módosítanám a szokásos jelszavamra, nem engedi, mert nem lehet azonos a régi jelszó és az új!
de ezzel a jelszóval nem tudok bejelentkezni!
a repedtherés kurvaannyát Bill Gatesnak!
erre módosítanám a szokásos jelszavamra, nem engedi, mert nem lehet azonos a régi jelszó és az új!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 22. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
a búbánatos f@szom tele van az MSN-nel!
hüle!de ezzel offolom a dühöngőt!
Miért? Kérdem miért vannak olyan f@szszopó f@szfej állatok b@ssza meg öket Az ördögnek a mocskos vérvörös f@sza hogy elövesznek a képes topicban 2006-os képet és kommentálják hogy szééép!Hogy b@sssssza széééééét a rozsaszin picsájukat az imént emlegetett ördög vérvörös f@sza!!!!
hát baszki ez csoda szép tombolás volt.esküszöm tetszett
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 20:11
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Miért? Kérdem miért vannak olyan f@szszopó f@szfej állatok b@ssza meg öket Az ördögnek a mocskos vérvörös f@sza hogy elövesznek a képes topicban 2006-os képet és kommentálják hogy szééép!Hogy b@sssssza széééééét a rozsaszin picsájukat az imént emlegetett ördög vérvörös f@sza!!!!
Naaaa, Téged se nagyon láttalak még itt tombolni!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ne törődj vele...biztosan berágott a pasijára...
(biztosan nem elégítette ki a barom állatja!
)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 22:12
)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Naaaa, Téged se nagyon láttalak még itt tombolni!!!
béke=PINA!
Akkor meg is értem, ha dühöng, Szilvát kinyalatlan-kielégítetlen hagyni...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 22:35
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ne törődj vele...biztosan berágott a pasijára...
)
)
vigyázz, nehogy valaki letörje azt a randa ujjadat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 19:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Áááááááááááááááá...a rohadt életbe.....elegem van a kicsinyes,pitiáner emberekből,akik csak mással foglalkoznak!!!!!!és a 2színű seggnyalókból,akiknek nincs annyi vér a pucájukban,h. ne az ember háta mögött pofázzanak!!!!!!!!!
Ezt nekik:
sortüzet
Tegyél akkor be te is egy képet magadról.
Makkmarci
Makkmarci
ejnye!!!!!!!
amugy meg...ennyi erövel feldobhatnád azt a képtárat egy variete-s fotoval...
amugy meg...ennyi erövel feldobhatnád azt a képtárat egy variete-s fotoval...
Ez egy igen-igen bunkó megnyilvánulás volt...lehet hogy nem a te korosztályod de, hogy különb emberek nálad az tuti...
Én nem szoktam csetelni,csak fórumozok,de minden tiszteletem azoké az embereké akik nyiltan válalják arcukat
Te meg egy nick név mögé bújt fikázó faszkalap vagy csak kár hogy a kalap a nyakadon van
Te meg egy nick név mögé bújt fikázó faszkalap vagy csak kár hogy a kalap a nyakadon van
majd ha a Te "iszonyat randa és nyugdíjas" pofád is felkerül a képtárba, akkor lesz lehetőséged kritizálni, addig KUSS! vagy elküldelek a iszonyat randa és redves picsába pihenni 1 hétre!

riska

milfcumshot