(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 25. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A jó időben se lehet semmit se csinálni. Három hete vettem egy új ásót, de szart se ér.
Hiába könyörgök neki, hogy "áss ó", meg se mozdul.
Hiába könyörgök neki, hogy "áss ó", meg se mozdul.
A mai nap folyamán egy hülye analfabéta faszkalap fejét szétvertem volna
A tervezett új munkámhoz a költségvetés
csak tudnám hogy mi a kurva életből faragjak le
A tervezett új munkámhoz a költségvetés
csak tudnám hogy mi a kurva életből faragjak le
Kurvaélet!
Buzerátorbolhák! Takarodó a GoldenGay-ra!
Buzerátorbolhák! Takarodó a GoldenGay-ra!
te meg takarodj az egész goldenről
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Válasz a másik dühöngőben
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
a búbánatos faszát verje az összes fasszopó kereskedelmi TV! legfőképp a buzi kurva a****kat szopasság meg a sportadók szerkesztői!
miafaszomért nem lehet élőben közvetíteni egy vízilabda LEN kupa döntőt?????? inkább a buzi angol vagy német másod-harmadosztályt vagy senkit nem érdeklő amerikás szarságot tesznek be!!!!!
nyaljáki ki a valagam szarás közben!
miafaszomért nem lehet élőben közvetíteni egy vízilabda LEN kupa döntőt?????? inkább a buzi angol vagy német másod-harmadosztályt vagy senkit nem érdeklő amerikás szarságot tesznek be!!!!!
kicsit toleránsabban még itt is!!!
Mert szarnak rá hogy a kedves nézőnek mire lenne igénye
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 26. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 15:24
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 26. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
a búbánatos faszát verje az összes fasszopó kereskedelmi TV! legfőképp a buzi kurva a****kat szopasság meg a sportadók szerkesztői!
Én.....sosem szoktam...csunyákat....de..most...keeeeeeeellll.....
Audry után szabadon:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Audry után szabadon:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLATOK!!!!!!!!!!
bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!!!!!!!
figyelj a privijeidre, meg az itteni ténykedésedre, ha a közösség tagja akarsz maradni ezzel a nicknévvel!!!!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 04. 02. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
figyelj a privijeidre, meg az itteni ténykedésedre, ha a közösség tagja akarsz maradni ezzel a nicknévvel!!!!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 04. 02. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A "rohadt életbe".............belementem 1 hajfestésbe..katasztrófa...
...nem teljesen ilyen színűnek képzeltem---olyan lett,mint a sógornőmé...és most 40 évesnek néztek!!!!!!!!
Ez katasztrófa!!!!!!!!!!!
...nem teljesen ilyen színűnek képzeltem---olyan lett,mint a sógornőmé...és most 40 évesnek néztek!!!!!!!!
Ez katasztrófa!!!!!!!!!!!
Hogyazabúvalbélelt mocskospicsaúristenit ennek a kicseszett világnak!!
Hogy egyeseknek mindent büntetlenül lehet csinálni, anélkül, hogy valaki befogja a pofájukat, sőt, még a háttérből majdhogynem biztatva is van, hogy nyugodtan, akár k.annyázzon is!!
HOGYAZARÉSZFÁNFÜTYÜLŐSRÉSZFASZÚBAGOLYTEGYEBELE
Hogy egyeseknek mindent büntetlenül lehet csinálni, anélkül, hogy valaki befogja a pofájukat, sőt, még a háttérből majdhogynem biztatva is van, hogy nyugodtan, akár k.annyázzon is!!
igen!
egyes szobákban (döhöngőkben igen), de ott sem lehet politizálni, rasszista-etnikai megjegyzéseket tenni, és kurvaanyámozni (az már durva személyeskedés és bunkóság)! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:28
egyes szobákban (döhöngőkben igen), de ott sem lehet politizálni, rasszista-etnikai megjegyzéseket tenni, és kurvaanyámozni (az már durva személyeskedés és bunkóság)! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyazabúvalbélelt mocskospicsaúristenit ennek a kicseszett világnak!!
Kapja be egy rakas buzi minden hetero Extras faszat !!!
-ök.
Es hogy ne felejcsem el,nöljön köröm a farkukra !!!!
Geci nepseg.
-ök. Es hogy ne felejcsem el,nöljön köröm a farkukra !!!!
Geci nepseg.
Egy félórája mi a rossebért nem jött be az oldal?????
Ki a faszom gondolta, hogy ha egy ajtó 90 cm-es, az a külső méretére utal és annak csak 75 centi a "hasznos" szélessége? Hát hogy lehet ennyire logikátlan egy megnevezés???
Most az ablakon kell majd bepakolnunk az ágyat a szobába...
BASSZAMEG!
BASSZAMEG!
Hogy az isten bassza meg, hogy nincs egy normális estém mostanában, részben a megfázásom miatt, részben mert nem tolerálják mostanában a hülyeségeimet...
bassza meg ez a szemét világot...egy vigasztal, hogy van valahol, ahol kidühönghetem magamat...
bassza meg ez a szemét világot...egy vigasztal, hogy van valahol, ahol kidühönghetem magamat...
F*szom a szakdogámba... de akkoris meglesz.
Ide sem fogok sűrűn írkálni. Az nem ZEN.
Max 10 évente 1x.
Ide sem fogok sűrűn írkálni. Az nem ZEN.
Max 10 évente 1x.
Ha 75-ösnek hívnák a 90-est, szerinted a kőműves képeslenne megfelelő szélességű nyílást hagyni egy falon? Miattuk van így...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 22:24
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Ki a faszom gondolta, hogy ha egy ajtó 90 cm-es, az a külső méretére utal és annak csak 75 centi a "hasznos" szélessége? Hát hogy lehet ennyire logikátlan egy megnevezés???
BASSZAMEG!
BASSZAMEG!

riska

moon22