Bassza meg arról is lemaradtam...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 15. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 15. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A facomba
en is csak az utolso öt percet lattam es meg seggbe is akarnak rugni !!!!
nem téged te dinnye
téged esetleg dugni
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 15. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 22:03
téged esetleg dugni
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 15. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A facomba
bassza meg már megint broki kell Prune
Sziasztok! 3 hét után most jöttem ki a kórházból. De egy nap nem maradt nyugodtan, mert a ****életveszélyesen megfenyegettek, szóval ha nem jövök KO. A helyiek védtek, de ez nem elég. A police nem hajlandó segíteni. Az okot nem értem. Nincs ok, max. a parazita életmód, nem ismertem őket. De legalább Te hülyítheted tovább az embereket, mint egész életedben. Tudod ki?
****sajna ezt itt nem lehet:prune
****sajna ezt itt nem lehet:prune
Elment Sam bátyó
BASSZA MEG, BASSZA MEG, BASSZA MEG.
Gyere vissza Sam.
BASSZA MEG, BASSZA MEG, BASSZA MEG.
Gyere vissza Sam.
mit nehéz felfogni abba hogy csak, világ bajaidra reakcióid, és nem egymásnak válaszolgatás.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Affenébe---megszűntették a régi formátumú(narancssárga)freemailt.#mf3]
Most böngészhetek valami új levelezési program után
itt van egy nagyon jól kezelhető, magyar nyelvű levelező program, (Mozilla Thunderbird) töltsed le és megfogod szeretni.
LETÖLTÉS INNEN! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 19:21
LETÖLTÉS INNEN! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
Affenébe---megszűntették a régi formátumú(narancssárga)freemailt.#mf3]
APÁTOK FASZÁÁÁÁT!
Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok ilyen típusú ember, de ez már sokkkk..
MÁV ÁLLÁSHIRDETÉS
MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer
Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!
Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelki nyugalommal SZOPAT EGY EGÉSZ ORSZÁGOT!
...és ez még csak a jéghegy csúcsa(és behelyettesíthető a BKV-val is!)!!!
MÁV ÁLLÁSHIRDETÉS
MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer
te
részeként! alf
he alf
te alf
tlenVárótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!
Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelki nyugalommal SZOPAT EGY EGÉSZ ORSZÁGOT!
...és ez még csak a jéghegy csúcsa(és behelyettesíthető a BKV-val is!)!!!
Hogy ütne meg az Old_mami!
BASSZA MEG
, ki mondta hogy az élet könnyű
, ki mondta hogy az élet könnyű
Basszus...az iwiw is egyre gyengébb lesz
...azt is "csak" fejleszteni akarták....alaposan elbaszarintották a bolhafasznyi betűikkel .
Anélkül is romlik az ember szeme a sok gépezéstől...
...azt is "csak" fejleszteni akarták....alaposan elbaszarintották a bolhafasznyi betűikkel .Anélkül is romlik az ember szeme a sok gépezéstől...
nyugiiiiiiiiii
arra esélyük sincs, hogy annyira elbaszarintsák, mint ezt ittt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 23. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 23. csütörtök 23:14
arra esélyük sincs, hogy annyira elbaszarintsák, mint ezt ittt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 23. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
Basszus...az iwiw is egyre gyengébb lesz
...azt is "csak" fejleszteni akarták....alaposan elbaszarintották a bolhafasznyi betűikkel .
Anélkül is romlik az ember szeme a sok gépezéstől...
...azt is "csak" fejleszteni akarták....alaposan elbaszarintották a bolhafasznyi betűikkel .Anélkül is romlik az ember szeme a sok gépezéstől...
Kedves vazelinator,
Thx, hogy moderáltatok.
Thx, hogy moderáltatok.
basszamegbasszamegbasszameg!!! hát nem lemaradtam andriskám vacsoracsatájáról?...csak a máglyarakását láttam, meg a gitározását
és basszameg!!!!
és basszameg!!!!
Ne töltsetek fel az abload.de képfeltöltőre, mert visszamenőleg törölték az erotikus képeket.
Még azokat is amelyik nem volt az. A mocskok, bekaphatják.
Még azokat is amelyik nem volt az. A mocskok, bekaphatják.

riska