Tegnap elég fáradt voltam, így kértem a párom, hogy dolgozza meg a prosztatám. Pedig nem annyira kellemes, de amikor fáradtabb vagyok, akkor sok mindenre kapható vagyok. Valahogy perverzebb leszek.
Sajnos semmi nem lett belőle, akárhogy célozgattam rá, vagy helyezkedtem. Csak szopott és verte a farkam, én meg nyaltam, majd végül keféltünk egyet, kapott egy dupla orgazmust.
Ilyenkor visszagondolva pedig nekem kellemetlen az ötlet, hogy mit is szerettem volna.
Pedig annak idején sosem mondtam, ő magától nyúlt be, most pedig amikor néha érzem és célzok rá, már csak azért sem.
Sajnos semmi nem lett belőle, akárhogy célozgattam rá, vagy helyezkedtem. Csak szopott és verte a farkam, én meg nyaltam, majd végül keféltünk egyet, kapott egy dupla orgazmust.
Ilyenkor visszagondolva pedig nekem kellemetlen az ötlet, hogy mit is szerettem volna.
Pedig annak idején sosem mondtam, ő magától nyúlt be, most pedig amikor néha érzem és célzok rá, már csak azért sem.
Az utóbbi pár hétben kétszer sikerült rávennem. Az utóbbi pár napja volt. Szintén nagyon fáradt voltam.
Tényleg nem értem ilyenkor miért érzek nagyobb perverziót mindenre.
Sajnálatos módon továbbra sem igazán tetszik neki. Hát nekem sem. Főleg, hogy régen ő kezdeményezte ezt.
Az mostani alkalmaknál az elsőnél nagyon sok anyagot spricceltem, és ment a szájába. Persze nem nyelte le, de legalább kicsit mocskoskodott vele. Az utóbbinál használtunk elég síkosítót, így nem volt vészes a dolog, ráadásul elég vékonyka ujjai vannak, de nem élveztem akkorát. Nem ingerelte annyira a prosztatám.
Most visszagondolva furcsa az egész, de akkor meg nagyon izgató.
Tényleg nem értem ilyenkor miért érzek nagyobb perverziót mindenre.
Sajnálatos módon továbbra sem igazán tetszik neki. Hát nekem sem. Főleg, hogy régen ő kezdeményezte ezt.
Az mostani alkalmaknál az elsőnél nagyon sok anyagot spricceltem, és ment a szájába. Persze nem nyelte le, de legalább kicsit mocskoskodott vele. Az utóbbinál használtunk elég síkosítót, így nem volt vészes a dolog, ráadásul elég vékonyka ujjai vannak, de nem élveztem akkorát. Nem ingerelte annyira a prosztatám.
Most visszagondolva furcsa az egész, de akkor meg nagyon izgató.
Én saját magamnak szoktam csinálni.
Csak attól még nem volt orgazmusom.
Én ha van időm akkor úgy csinálom, hogy izgatom magam (edging) majd amikor már nagyon feszül akkor, kimasszírozom. Majd folytatom tovább az edginget. Ezt jó párszor elismétlem s közben hidratálok, nehogy kiszáradjak
Majd a végén egy bazi nagyot élvezek.
Csak attól még nem volt orgazmusom.
Én ha van időm akkor úgy csinálom, hogy izgatom magam (edging) majd amikor már nagyon feszül akkor, kimasszírozom. Majd folytatom tovább az edginget. Ezt jó párszor elismétlem s közben hidratálok, nehogy kiszáradjak

Majd a végén egy bazi nagyot élvezek.
Tegnap siker koronázta a próbálkozásom, beleültem a játékszerembe, nagyon jó érzés volt, gyakrabban fogom ezek után használni

Jobb lenne ha csinálná valaki, m magamnak kényelmetlen ujjazni pl...
Nagyon szuper rendszeresen csinálom műfarokkal igazival jobb lenne de jelentkező nem akad.
Magamnak nem próbáltam, a párom csinálta felcsatolhatóssal, de kellett 1-2 húzás hogy elmenjek. Bár most 5 napja nem volt semmi lehet 1-2 lökéstől már spriccelnék...

Én vettem egy prosztat izgatót távirányítósat:9 Korábban a volt barátom dugott és hiába pózoltunk, hogy elérje a prosztatám nem jött össze:( De azt is élveztem amikor dugott..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 01. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 01. szerda 22:08
Törölt felhasználó (3655122)

Magamnak nem próbáltam, a párom csinálta felcsatolhatóssal, de kellett 1-2 húzás hogy elmenjek. Bár most 5 napja nem volt semmi lehet 1-2 lökéstől már spriccelnék...

lennék én igazival Benned.... de sajna távol vagyunk..((
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 05. 26. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 26. szombat 11:26

Nagyon szuper rendszeresen csinálom műfarokkal igazival jobb lenne de jelentkező nem akad.
Tud valaki Budapesten jó prosztata maszöz nöt ajánlani?
oly rég volt anális örömben részem, és mivel nagyon kívántam már... ezért "megleptem" magam eme örömmel)))
mezeteleneül hanyat feküdtem, lábaim az ágyon, és a besikosított játékszert nekifeszítettem lukamnak... vágyodó popsim hamar befogadta... könnyen hozzáidomult szép faszpótlóhoz..)))
mezeteleneül hanyat feküdtem, lábaim az ágyon, és a besikosított játékszert nekifeszítettem lukamnak... vágyodó popsim hamar befogadta... könnyen hozzáidomult szép faszpótlóhoz..)))
Az nekem is jól jönne..
(Ez egy válasz Szepszin üzenetére (2018. 09. 01. szombat 02:59), amit ide kattintva olvashatsz)
hali)))
tegnap megint izgattam toltam fenekembe))) és végre GG felengedte vidit amit közben készítettem)))
tegnap megint izgattam toltam fenekembe))) és végre GG felengedte vidit amit közben készítettem)))
Nalunk nem sajat reszre hanem parom elvezi ha ugy szopja a farkam hogy kozbe az ujja popsimba es elvezi ha erzi hogy prosztatam!

A legjobb ha a párom nyomja belém.a vibrit vagy a felcsatolhatos.kivégez.
Milyen lehet akkor az igazi?
Milyen lehet akkor az igazi?
Férjem meg nézném miközben másik pasi csinálja neki..
Valaki, aki az ujjával megmasszírozná nekem? Csak igérgetők vannak...
Imádom mikor betolom a Párom hatalmas vibrijet.... Óriásit tudok élvezni mikor bennem van... Van is fent videó a prosztata orgazmusomról itt gg n
szívesen lennék férjeddel elötted)))
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)