Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#83   2007. 08. 07. kedd 19:17
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Saját részről azt javaslom hogy biz a doktornőben,ő biztos úgy itélte meg hogy elég lesz egyenlőre ez a kezelés is.Amenyiben fentartásod van a kezeléssel vagy kórképel kapcsolatban akkor jogodban áll egy másik szakorvost felkeresni.Bár én nem szeretem az olyan betegeket aki az egyik orvostól jár a másikhoz
#82   2007. 08. 06. hétfő 16:08
X Törölt felhasználó (86984)
Na dobok egy kérdést én is, mert nem hiszek a nődokiban (asszonyéban)
Állítólag gombás fertőzése van, elég rendesen, ami nála jelentkezik is.
Nekem semmi tünet, sem égés, sem viszketés, sem látható elváltozás.
Asszony kúpot, én krémet kaptam.
Nem lett volna jobb valamilyen gyógyszer, ami kiírtaná az esetlegesen máshol megbújó gombákat is?
#81   2007. 08. 04. szombat 11:31
don2255 don2255
Sanyisanyi74, doctorbalu, kösz a választ.Egyenlőre ég egy kicsit a húgycsövem de ez más is lehet.Köszi a választ jó hogy vagytok.Amúcs a csajról biztosan nem tudom de hát elég gyanus. worship wave worship wave
#80   2007. 08. 03. péntek 13:55
tom1019 tom1019 VIP Admin
Arra is gondoljatok, hogy nem csak egymással, hanem egy közösséggel kommunikáltok! felkialtas
(ezért bátorkodtuk kérni a lehetőség szerinti latin fordítást magyarra!)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 03. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 13:52
korrekt hozzaszolasra megprobalok en is korrekten valaszolni, lehet nekem nem fog annyira sikerülni, mint Neked!
ennyi szöveg eleg volt ahhoz,h rajöjjek Te is egeszsegügyis vagy, es joval kepzetteb, mint en (legyel orvos /ha erted a latint inkabb/ v. apolo, frissdiplomaskent az ember mindkettőtől nagyon sokat tanul)!
es arra is gondoltam ill. szamitottam is ra, h erted majd,amit latinul irtam anelkül, h a google segitseget igenybe vetted volna!
amennyiben vlmelyik hsz-emmel nem ertesz egyet vagy javitasra, pontositasra szorul irj, vallalom a kritikat, legyen az pozitiv vagy negativ, hisz mindkettőből tanul az ember!
megertesedet es segitőkeszsegedet előre is köszönom!
Pííísz!
#79   2007. 08. 03. péntek 13:52
Doctorbalu Doctorbalu
korrekt hozzaszolasra megprobalok en is korrekten valaszolni, lehet nekem nem fog annyira sikerülni, mint Neked!
ennyi szöveg eleg volt ahhoz,h rajöjjek Te is egeszsegügyis vagy, es joval kepzetteb, mint en (legyel orvos /ha erted a latint inkabb/ v. apolo, frissdiplomaskent az ember mindkettőtől nagyon sokat tanul)!
es arra is gondoltam ill. szamitottam is ra, h erted majd,amit latinul irtam anelkül, h a google segitseget igenybe vetted volna!
amennyiben vlmelyik hsz-emmel nem ertesz egyet vagy javitasra, pontositasra szorul irj, vallalom a kritikat, legyen az pozitiv vagy negativ, hisz mindkettőből tanul az ember!
megertesedet es segitőkeszsegedet előre is köszönom!
Pííísz!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 20:58
kedves tom 1019 bár a latint értem besértődni nem fogok.
Kedves doktorbalu értsünk abba egyet hogy szakkifejezéseket kerülve próbáljunk magyarul fogalmazni.Sajnos egyre több az aszmás beteg nálunk, a tüdőosztályon kivizsgáljuk és néha felmerül a főhörgőfal gyengesége által keletkező ingerköhögés,fullásos panasz,ezt egy hörgötükrözésnek nevezett vizsgálattal álapitjuk meg,ennek előkészülete hogy a szájon átt a légcső irányába érzéstelenitőt juttatunk el.Sajnos volt rá példa hogy itt derült fény szájüregi problémákra amelyet a megfelelő szakrendelés felé irányitunk.Itt most önkritikát gyakoroltam evell és a térden csúszós bocsánatkérésemel együtt.Kérlek hogy te is javisd magad és hogy mindenki értse ird le érthetően egyszerüen magyarul is.Hisz első a beteg.Itt evvel ezt a vita sort részemről befejezetnek tekintem,további jó munkát és érdemi hozzászólást mindenkinek
#78   2007. 08. 02. csütörtök 20:58
kedves tom 1019 bár a latint értem besértődni nem fogok.
Kedves doktorbalu értsünk abba egyet hogy szakkifejezéseket kerülve próbáljunk magyarul fogalmazni.Sajnos egyre több az aszmás beteg nálunk, a tüdőosztályon kivizsgáljuk és néha felmerül a főhörgőfal gyengesége által keletkező ingerköhögés,fullásos panasz,ezt egy hörgötükrözésnek nevezett vizsgálattal álapitjuk meg,ennek előkészülete hogy a szájon átt a légcső irányába érzéstelenitőt juttatunk el.Sajnos volt rá példa hogy itt derült fény szájüregi problémákra amelyet a megfelelő szakrendelés felé irányitunk.Itt most önkritikát gyakoroltam evell és a térden csúszós bocsánatkérésemel együtt.Kérlek hogy te is javisd magad és hogy mindenki értse ird le érthetően egyszerüen magyarul is.Hisz első a beteg.Itt evvel ezt a vita sort részemről befejezetnek tekintem,további jó munkát és érdemi hozzászólást mindenkinek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 02. csütörtök 20:13
szép nyelv a latin, és a sok orvosi szakkifejezés, de gondolj arra, hogy sokan nem értik, ha nem forditod le az "egyszerű" magyar ember nyelvére a válaszaidat!
sokszor a szakrendelésen is a diagnózis ismertetésnél csak töri a magyart a szakorvos, de ha meg akarja pontosan értetni a betegével a betegségét, akkor öszeszedi hozzá a magyar megfelelőit, és úgy tálalja a rosssz, vagy jó hírt
arról nem beszélve, hogy sanyinak írt latinod nem túl ferr, ha ő nem érti! (de ha van esze, akkor rákeres a neten, és esetleg besértődik! ezt érdemes lenne átgondolnod!
#77   2007. 08. 02. csütörtök 20:48
A vita vége, a TÉMA SOKKAL FONTOSABB KELL HOGY LEGYEN! legközelebb a megfelelő topicban vitatkozzunk! és ez mindenkire érvényes!
#76   2007. 08. 02. csütörtök 20:41
Sapienti sat! - Az okosoknak ennyi is elég!

Ni qui scit facere insidias nescit metuere. - Cseltől csak az fél, ki maga is cselvető.

Si taciusses, philosophus mansisses. - Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Odi profanum vulgus et arceo. - Gyűlölöm a hitvány tömeget és távol tartom magam tőle!

#75   2007. 08. 02. csütörtök 20:41
zelli zelli
Nem is az vagy! Többre tartalak! Általában figyelek a sorok közére is, sőt sokszor csak arra! De Peace , ahogy Zombiee mondta! wink
És Ribonucci az én hősöm! Off!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 02. csütörtök 20:34
zellike!
mi a fészkes fene az, amit te nem tudsz, de olvasssss kérlek pontosabban a soraim között is, akkor talán megérted, hogy mia lényeg benne!
(a netről én is legalább 201 nyelven tudok kommunikálni, de ettől még mindig csak egy kis "bunkó" adminocska maradok!)
#74   2007. 08. 02. csütörtök 20:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
amikor írtam a válaszomat, akkor még nem volt ott ez a mondatod: "Én hülye, ha valamit nem értek, vagy nem emlékszem eléggé, megnézem könyvben, neten, más forrásból, stb! De Én nagyon naiv vagyok még!"
éppen ezért ezen mondat ismeretében az én első mondatom felesleges...de nem törlöm ki...álljon itt intő példaként smile smile

annyit tennék hozzá, hogy én is így csinálom, ha valamit nem tudok...de ha sok mindent nem értek, ismerek, tudok, akkor lehet, hogy elmegy a kedvem az egésztől...és itt nem az általános műveltségre gondoltam smile
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 20:27
Én csak kötelezően tanultam orvosi latint, de önszorgalomból beszereztem a klasszikus latin gimnáziumi könyveket is. Most is nagy segítség, de az indoeurópai nyelvek nagy része sokszor már szinte a latinból táplálkozik, nyelvtani rendszerük hasonlatos, szóval a világban eddig mindenféle nemzetséggel meg tudtam értetni magam!
Nem nézek le senkit! De az Én életem is folyamatos tanulás! Nyitott vagyok rá!
Ma is sokat tanultam, néha gyakoroltam is ma itt!
Jó volt!
Mert jó papnő.....De fejezd be Te!

Én hülye, ha valamit nem értek, vagy nem emlékszem eléggé, megnézem könyvben, neten, más forrásból, stb! De Én nagyon naiv vagyok még! hehe
#73   2007. 08. 02. csütörtök 20:34
zellike!
mi a fészkes fene az, amit te nem tudsz, de olvasssss kérlek pontosabban a soraim között is, akkor talán megérted, hogy mia lényeg benne!
(a netről én is legalább 201 nyelven tudok kommunikálni, de ettől még mindig csak egy kis "bunkó" adminocska maradok!)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak kötelezően tanultam orvosi latint, de önszorgalomból beszereztem a klasszikus latin gimnáziumi könyveket is. Most is nagy segítség, de az indoeurópai nyelvek nagy része sokszor már szinte a latinból táplálkozik, nyelvtani rendszerük hasonlatos, szóval a világban eddig mindenféle nemzetséggel meg tudtam értetni magam!
Jó volt!

Én hülye, ha valamit nem értek, vagy nem emlékszem eléggé, megnézem könyvben, neten, más forrásból, stb! De Én nagyon naiv vagyok még! hehe
#72   2007. 08. 02. csütörtök 20:32
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem tudom, hogy jól értem a célzásodat ...a nethasználók nagy része rendelkezik avval a képességgel, hogy hiányos műveltsége kapcsán beírja a google-ba amit nem tud...de itt a hangsúly azon van, hogy ez egy magyar oldal, magyar fórumozókkal...és itt nem doktorbalu orvosi diagnózisa volt a szálka, hanem az utolsó pár latin nyelvű idézet, amit sanyinak szánt
Jó volt!

#71   2007. 08. 02. csütörtök 20:27
zelli zelli
Jó volt!

#70   2007. 08. 02. csütörtök 20:13
szép nyelv a latin, és a sok orvosi szakkifejezés, de gondolj arra, hogy sokan nem értik, ha nem forditod le az "egyszerű" magyar ember nyelvére a válaszaidat!
sokszor a szakrendelésen is a diagnózis ismertetésnél csak töri a magyart a szakorvos, de ha meg akarja pontosan értetni a betegével a betegségét, akkor öszeszedi hozzá a magyar megfelelőit, és úgy tálalja a rosssz, vagy jó hírt
arról nem beszélve, hogy sanyinak írt latinod nem túl ferr, ha ő nem érti! (de ha van esze, akkor rákeres a neten, és esetleg besértődik! ezt érdemes lenne átgondolnod!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:49
akarod irni diszkinetikus elvaltozas!
nem azt irtam,h csak, hanem hogy főleg-különbség! meg hany fiatalt lattal mar,aki "diszkinetikai eredetü elvaltozassal" kurvaskodik?, megis??? örül,ha enni tud(termeszetesen az oesophageal motility disorder csoportba tartozo oesophageal dyskinesia-rol beszelek)!
termeszetesen lehetne mondani szaz meg ezer betegseget, amikor gombas fertőzés van a szajban, de amikor vlminek a prevalenciaja 1/1 000 000 /fő a lakossagban, akkor szamold ki, h magyarorszagon kb. mennyi ilyen ember lehet!

de termeszetesen ha kötekedni akarsz csak nyugodtan, vitatkozni nem szoktam, vitazni igen- ez is különbség!
es nem a bizonyitvanyomat szeretnem magyarazni, de inkabb olvass utana a hsz-eknek ill. a topic-nak, rajössz, h se ius practicandi, se fül-orr-gégész!
az irigyseg az emberisegnek olyan talalmanya, ami csak akkor romlik el, ha megdöglött a szomszed lova is (ez tőlem szarmazik)!szal erted?: Homo homini lupus est!
Sapienti sat! Ni qui scit facere insidias nescit metuere!

Si taciusses, philosophus mansisses.

Odi profanum vulgus et arceo.OFF
#69   2007. 08. 02. csütörtök 18:22
Kétszer elolvastam a hozzászólásod IGAZAD VAN.Nem volt célom kötekedni legfőbbkép téged megbántani,inkább a továbiakban érdemben szólok a topicban,és szégyenlem magam ha "okos tojás" benyomását keltetem,
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:49
nem azt irtam,h csak, hanem hogy főleg-különbség! meg hany fiatalt lattal mar,aki "diszkinetikai eredetü elvaltozassal" kurvaskodik?, megis??? örül,ha enni tud(termeszetesen az oesophageal motility disorder csoportba tartozo oesophageal dyskinesia-rol beszelek)!
termeszetesen lehetne mondani szaz meg ezer betegseget, amikor gombas fertőzés van a szajban, de amikor vlminek a prevalenciaja 1/1 000 000 /fő a lakossagban, akkor szamold ki, h magyarorszagon kb. mennyi ilyen ember lehet!

de termeszetesen ha kötekedni akarsz csak nyugodtan, vitatkozni nem szoktam, vitazni igen- ez is különbség!
es nem a bizonyitvanyomat szeretnem magyarazni, de inkabb olvass utana a hsz-eknek ill. a topic-nak, rajössz, h se ius practicandi, se fül-orr-gégész!
az irigyseg az emberisegnek olyan talalmanya, ami csak akkor romlik el, ha megdöglött a szomszed lova is (ez tőlem szarmazik)!szal erted?: Homo homini lupus est!

#68   2007. 08. 02. csütörtök 17:49
Doctorbalu Doctorbalu

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:56
Kedves Doktorbalu bronhológiai vizsgálati előkészitésnél a lokál alkalmával sajnos nem csak immunhiányos betegnél találkozunk külömböző eredetű gombás fertőzésel a száj üregben,sok fiatalnál akinél a vizsgálat célja a diszkenetikus eredetü elváltozás megálapitása lenne a cél sajnos ezen gombás fertőzöttség miatt elmarad,szerencsére max 2 hét alatt kikezelhető wink
#67   2007. 08. 02. csütörtök 14:56
Kedves Doktorbalu bronhológiai vizsgálati előkészitésnél a lokál alkalmával sajnos nem csak immunhiányos betegnél találkozunk külömböző eredetű gombás fertőzésel a száj üregben,sok fiatalnál akinél a vizsgálat célja a diszkenetikus eredetü elváltozás megálapitása lenne a cél sajnos ezen gombás fertőzöttség miatt elmarad,szerencsére max 2 hét alatt kikezelhető wink
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 01. szerda 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 23:29
hali don2255,
erre a kerdesre nagyon nehez valaszolni, nem keszült olyan tanulmany, ami megvalaszolna a kerdest, viszont az orvostudomanyban sehol sincs 100%-os vedettseg, tehat az eselye megvan, hiszen a nyal,mint testnedv termeszetesen tartalmazza a HI-virust, de ez a rövid behatas (2-3perc) eleg rövidnek tünik ahhoz,h a betegseg kiteljesedjen, azaz az ilyen rövid idö alatt cserelt testnedv talan nem tartalmaz annyi virust,h betegseget okozzanak, mas teoria szerint pedig lehetseges az is,ha egy szobaban 1 szunyog elöször az AIDS-es pacienstöl sziv vert,majd sziv a nem AIDS-es pacienstöl, a nem fertözött megfertözödik!
aztan ugye az sem mind1,h a nö HIV-fertözött, vagy pedig a fertözes elerte az AIDS stadiumat!
hepatitis B-t termeszetesen el lehet kapni, söt akar ugy is,ha vlki leköp,aki fertözött!
sanyisanyi74 altal emlitett gombas fertözest is, de kinek van manapsag gombas fertözes a szajaban? föleg immunhianyos embereknek, de azoknak is inkabb a nyelöcsövükben.
szal a lehetöseg ott van, valoszinüsege kicsi, ha viszont tudod a hölgyröl,h vlmilyen fertözese volt, nem art a profilaxias antivirus-terapiat megkezdeni!
#66   2007. 08. 02. csütörtök 12:22
tegez tegez
Mostanában sokat fájdogál a bal herém,(tompa fájdalom)nem tudom már mnilyen gatyát hordjak,s a legszararbb, hogy kamatyolás közben is előjön, na akkor vég a játéknak.
A dokihoz fosok visszamenni, mer ráfogja akkor tutira nem tudom elmondani ami a bajom.
Látatlanba milehet a gond???
#65   2007. 08. 01. szerda 23:32
Doctorbalu Doctorbalu
köszi tom1019!
mindenért... worship wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 20:42
Örülünk, hogy ismét körünkben üdvözölhetünk, és köszönjük, hogy válaszolsz a feltett kérdésekre! worship wave
#64   2007. 08. 01. szerda 23:29
Doctorbalu Doctorbalu
hali don2255,
erre a kerdesre nagyon nehez valaszolni, nem keszült olyan tanulmany, ami megvalaszolna a kerdest, viszont az orvostudomanyban sehol sincs 100%-os vedettseg, tehat az eselye megvan, hiszen a nyal,mint testnedv termeszetesen tartalmazza a HI-virust, de ez a rövid behatas (2-3perc) eleg rövidnek tünik ahhoz,h a betegseg kiteljesedjen, azaz az ilyen rövid idö alatt cserelt testnedv talan nem tartalmaz annyi virust,h betegseget okozzanak, mas teoria szerint pedig lehetseges az is,ha egy szobaban 1 szunyog elöször az AIDS-es pacienstöl sziv vert,majd sziv a nem AIDS-es pacienstöl, a nem fertözött megfertözödik!
aztan ugye az sem mind1,h a nö HIV-fertözött, vagy pedig a fertözes elerte az AIDS stadiumat!
hepatitis B-t termeszetesen el lehet kapni, söt akar ugy is,ha vlki leköp,aki fertözött!
sanyisanyi74 altal emlitett gombas fertözest is, de kinek van manapsag gombas fertözes a szajaban? föleg immunhianyos embereknek, de azoknak is inkabb a nyelöcsövükben.
szal a lehetöseg ott van, valoszinüsege kicsi, ha viszont tudod a hölgyröl,h vlmilyen fertözese volt, nem art a profilaxias antivirus-terapiat megkezdeni!
(Ez egy válasz don2255 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 17:43
Szia Balu
Kérdés pl ha valaki 2-3 percig orálisan elégít ki és ezután gumit huztok.Mennyi az esélye annak hogy ez alatt a rövid idő alatt megfertőzödsz valamilyen nemi kórsággal??Hiv vagy AIDS is terjed ilyen rövid idő alatt??
Várom válaszod.

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!