Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#63   2007. 08. 01. szerda 21:33
tom1019 tom1019 VIP Admin
ha elolvasod a válaszait, nem kell túl nagy orvosi szakképzetség hozzá, hogy láthasd, hogy szakemberrel van dolgod!
AZÉRT AZT NE FELEJTSD EL, HOGY Ő CSAK TANÁCSOKAT AD, ÉS A SAJÁT VÉLEMÉNYÉT KOMMENTÁLJA!
KOMOLY PROBLÉMA ESETÉN MINDEN ESETBEN KERESD FEL A HÁZIORVOSODAT, VAGY AZ ILLETÉKES SZAKRENDELÉST!
(de ezt ő is mindig hozzáteszi a véleményéhez, mivel a neten nem lehet pontos diagnózist felállítani, a beteg konkrét vizsgálata nélkül!)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:54
Kedves tom1019 nem kekeckedni akarok de ez valóban egy igazi orvos?Válaszod megnyugtatna worship
#62   2007. 08. 01. szerda 20:54
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Kedves tom1019 nem kekeckedni akarok de ez valóban egy igazi orvos?Válaszod megnyugtatna worship
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 20:42
Örülünk, hogy ismét körünkben üdvözölhetünk, és köszönjük, hogy válaszolsz a feltett kérdésekre! worship wave
#61   2007. 08. 01. szerda 20:42
Örülünk, hogy ismét körünkben üdvözölhetünk, és köszönjük, hogy válaszolsz a feltett kérdésekre! worship wave
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 01. szerda 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 17:19
azt hiszem valaszoltam mindenki kerdesere, söt meg a privatokra is, de ha esetleg nem, akkor sajnalom, viszont most olvastam vissza a topicot, nem hiszem,h vlmelyik felett atsiklottam volna!
ok, a cikket nem elemeztem, az igaz!
#60   2007. 08. 01. szerda 20:36
lánytól orális szeretkezés esetén rikán gomba fertőzést lehet kapni,pl:ha tudod hogy a lánynak szájpenésze(afta)van hát akkor próbáld kerülni.de ha már meg történt a baj ,minden esetben könyen kezelhető,de bármi gondod van mindenesetre csak szakorvos által előirt kezelést használj.amennyiben a péniszen olyan sérülés keletkezi ami vérzik(véletlen ráharap)és a hölgy nyálával kontaktusba kerül,esetleg más betegség is lehet de ennek az esélye nagyon minimális.személy szerint ilyen esetről még csak elméleti szintem hallottam.
#59   2007. 08. 01. szerda 17:43
don2255 don2255
Szia Balu
Kérdés pl ha valaki 2-3 percig orálisan elégít ki és ezután gumit huztok.Mennyi az esélye annak hogy ez alatt a rövid idő alatt megfertőzödsz valamilyen nemi kórsággal??Hiv vagy AIDS is terjed ilyen rövid idő alatt??
Várom válaszod.
#58   2007. 08. 01. szerda 17:19
Doctorbalu Doctorbalu
azt hiszem valaszoltam mindenki kerdesere, söt meg a privatokra is, de ha esetleg nem, akkor sajnalom, viszont most olvastam vissza a topicot, nem hiszem,h vlmelyik felett atsiklottam volna!
ok, a cikket nem elemeztem, az igaz!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 16:44
Bizony nagyon régen jártál itt és van egy pár megválaszolatlan kérdés,remélem a rendelési időd se ilyen hézagos,ugy lenne illő ha már felválaltad az orvos szerepét akkor leggalább válaszolnál mindenki kérdésére, confused
#57   2007. 08. 01. szerda 16:44
Bizony nagyon régen jártál itt és van egy pár megválaszolatlan kérdés,remélem a rendelési időd se ilyen hézagos,ugy lenne illő ha már felválaltad az orvos szerepét akkor leggalább válaszolnál mindenki kérdésére, confused
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 07. 31. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 19:00
ujjde regen jartam erre!
maga a mütet nem nagy dolog,standardnak szamit a baleseti sebeszeten belül!
a kart alaparnazzak mütet utan 7-12 napig, de 3hetnel nem tovabb, majd kezdödhet a rehabilitacio!
a normalität elerese eltarthat több,mint 4 honapig is akar, mütettöl, csontminösegtöl, rehabilitaciotol,pacienstöl es nem utolso sorban az izület stabilitasatol függöen!
ha az izület ugyanis luxalodott es nem ugrott azonnal vissza a helyere(nem reponalodott), nagy a mikrofrakturak eselye az izületi vapaban,ami termreszetesen rontja a prognozist ill. neheziti a terapiat!
ha spontan-visszaterö sub/luxaciorol van szo,amit a paciens sajat maga reponal kerdeses a mütet szüksegessege, viszont ha nagyban rontja az eletmionöseget mindenkeppen vegrehajtando, föleg olyan embereknel,akik ketkezi munkaval keresik a mindannapi betevöt!
rescitutio ad integrum is elerhetö, a vegsö megoldas pedig a merevve teves (ankylozis), de az az utolso utani lehetöseg, napjainkban ritkan alkalmazzak!
remelem segitett valamennyire es azt is remelem,h nem tul kesön!
januarban lerobbant a gepem, garancia alatt volt, visszavittem a sogorokhoz es aprilis közepere mar meg is volt 30GB adatveszteseggel,többek között 1 felig megirt tanulmannyal, kirandulaskepekkel!csomoban hullott a hajam!
szal ez alatt az idö alatt nem nagyon latogattam az oldalat!
#56   2007. 08. 01. szerda 14:15
Doctorbalu Doctorbalu
hu, ez jo kerdes, sajnos ennyire nem vagyok jartas a dologban, ezt inkabb nögyogyasztol kene megkerdezni, viszont utananezek 1-2 elismert lapban! legjobb tudasom szerint (ami lehet obsolet ezen a teren) a per oralis single-shot terapia a legmegfelelöbb, azaz egyetlen gyogyszer szajon at magas antifungicidum-tartalommal, nem pedig kenöcsök, kupok, zselek, hüvelytablettak.
az viszont sajnos valoban igy van, sokszor tenyleg az törtenik,h 1x megkapja a nö es utana visszater, teljesen nem szabadul töle. ilyen esetben termeszetesen a ferfit is kezelni kene antifungicidummal törlet levétele utan, hiszen hiaba lesz a nö ujra egeszseges,ha a sporakat ujra visszakapja partneretöl.
es brad123 tanacsa is jo lehet, hiszen ha a hüvelyben a milieu megfelelö, eselyük sincs gombaknak-bakteriumoknak! ez a milieu viszont nagyban függ az etrendtöl is, ami ha szemelyreszabott, csodakra lehet kepes!
(Ez egy válasz castortroy21 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:32
Tiszteletem! A párom már pár éve küzd a hüvelygombával. Most is végigcsinált egy több napos gyógyszeres kúrát. De azt mondja, hogy úgyis vissza fog térni.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen módszer, vagy szer, amivel ez a betegség véglegesen megszüntethető.
Válaszát előre is köszönöm!
#55   2007. 08. 01. szerda 13:48
brad123 brad123
Szia!!!
A barátnőmmel mi is átéltük jó ideig a problémátokat. A kúrán kívül, ami átmenetileg segít,fontos az étrend megváltoztatása ezt orvos vagy más szakember megtudja mondani. Barátnőm egy természetgyógyásznál volt és étrend változást ajánlott neki. Én nem hiszek nagyon ezekbe de kis odafigyeléssel sokat javult. Nem, inkább megszünt. Szóval érdemes ezzel is próbálkozni. Nem csak a tüneti kezelések. Üdv
(Ez egy válasz castortroy21 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:32
Tiszteletem! A párom már pár éve küzd a hüvelygombával. Most is végigcsinált egy több napos gyógyszeres kúrát. De azt mondja, hogy úgyis vissza fog térni.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen módszer, vagy szer, amivel ez a betegség véglegesen megszüntethető.
#54   2007. 08. 01. szerda 10:32
castortroy21 castortroy21
#53   2007. 07. 31. kedd 19:11
Doctorbalu Doctorbalu
hat elöször is sztem tegezödjünk, itt mindenki tegez mindenkit, a 16eves a 80evest, en pedig joval közelebb vagyok a 16hoz,mint a 80hoz!
nos,hogy ezt a dolgot tisztaztuk, jöjjön a szerintem legjobb megoldas: sexualisan aktiv nöknel nagyon gyakori az also hugyuti gyulladas(az un. honey-moon cystitis ), legjobb megoldas ilyenkor nögyogyaszhoz fordulni, aki leveszi a törletet, vert, jobb esetben csinaltat 1 antibiogramot, majd ez alapjan kezel, rosszabb esetben felirja az anyos-terapiat (10x2 ciprofloxacin), a baratnö-terapia ugyanis antibiogram szerinti kezelesnek köszönhetöen kb. 3nap! a dolog veszelye ugyanis az,h ezek a gyulladasok mind un.felszallo gyulladasok, azaz ha nincsenek kikezelve következhet a hugyholyag majd a vesemedence gyulladasa,amik sokkal kellemetlenebbek!
#52   2007. 07. 31. kedd 19:00
Doctorbalu Doctorbalu
ujjde regen jartam erre!
maga a mütet nem nagy dolog,standardnak szamit a baleseti sebeszeten belül!
a kart alaparnazzak mütet utan 7-12 napig, de 3hetnel nem tovabb, majd kezdödhet a rehabilitacio!
a normalität elerese eltarthat több,mint 4 honapig is akar, mütettöl, csontminösegtöl, rehabilitaciotol,pacienstöl es nem utolso sorban az izület stabilitasatol függöen!
ha az izület ugyanis luxalodott es nem ugrott azonnal vissza a helyere(nem reponalodott), nagy a mikrofrakturak eselye az izületi vapaban,ami termreszetesen rontja a prognozist ill. neheziti a terapiat!
ha spontan-visszaterö sub/luxaciorol van szo,amit a paciens sajat maga reponal kerdeses a mütet szüksegessege, viszont ha nagyban rontja az eletmionöseget mindenkeppen vegrehajtando, föleg olyan embereknel,akik ketkezi munkaval keresik a mindannapi betevöt!
rescitutio ad integrum is elerhetö, a vegsö megoldas pedig a merevve teves (ankylozis), de az az utolso utani lehetöseg, napjainkban ritkan alkalmazzak!
remelem segitett valamennyire es azt is remelem,h nem tul kesön!
januarban lerobbant a gepem, garancia alatt volt, visszavittem a sogorokhoz es aprilis közepere mar meg is volt 30GB adatveszteseggel,többek között 1 felig megirt tanulmannyal, kirandulaskepekkel!csomoban hullott a hajam!
szal ez alatt az idö alatt nem nagyon latogattam az oldalat!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 13:46
Hallo Doki!
Lenne egy kerdesem: nagy mütet egy Ellenbogen-Luxation ? Faj ? mennyi idöre van szükseg: -zurück zu normalität ?
PS. biztos sex közben törtent a kemeny parketten ! wink vigyor2 wave
#51   2007. 07. 31. kedd 15:50
Az ember szexuális félelmeinek (fóbiáinak) listája szinte végtelen.
Félünk a szerelemtől, a fertőzésektől, a teherbeeséstől, a nemi szervektől, az intimitástól, a másik nem szépségétől, vagyis félünk minden lehetséges dologtól, ha pedig képtelenek vagyunk túllépni fóbiákon, segítségre van szükségünk.
Nézzük, mi mindentől retteghetünk a szakirodalom szerint!

Agorafóbia: szexuális bántalmazstól való félelem.
Koitofóbia: közösüléstől való félelem.
Androfóbia: nők férfiaktól való beteges idegenkedése.
Erotofóbia: szextől való félelem és bűntudat.
Venustrafóbia: a szép nőktől való túlzott félelem.

Eurotophobia: női nemi szervektől való félelem.
Genofóbia: szextől való félelem.
Ginofóbia: nőktől való félelem.
Hedonofóbia: félelem a gyönyör érzésétől.
Heterofóbia: az ellentétes nemtől való félelem.
Homofóbia: homoszexualitástól és a homoszexuálisoktól való félelelm.
Ithyphallophobia: merev pénisz látványától való félelem.

Kolpophobia: női nemi szervtől való félelem.
Malaxophobia: szexuális játékoktól való félelem.
Medomalacuphobia: az erekció elvesztésétől való félelem.
Menophobia: menstruációtól való félelem.
Oneirogmophobia: nedves álmoktól való félelem.
Parthenophobia: szüzektől és fiatal lányoktól való félelem.
Philemaphobia: csókolózástól való félelem.
Philophobia: szerelemtől való félelem.

További nem nevesített fóbiák:
Teherbeeséstől való félelem.
A saját nemiszerv látványa, külalakja miatt kialakult fóbia.
Az intimitástól való félelem.
Szexuális fertőzésektől való túlzott félelem.
Nem megfelelő teljesítménytől való félelem.

[origo]

#50   2007. 05. 31. csütörtök 22:49
(2. rész) Az anorexia

Ha a beteg megerősödik, elhagyhatja a kórházat. Ezután hosszú ideig kell még kontrollvizsgálatokra járnia, és családostul pszichoterápiás tréningeken részt vennie. A pszichológus felügyeletére akár évekig is szükség lehet, hiszen ezen emberek labilis lelkivilágúak.

Kata története:
Kata 19 éves volt, amikor elkezdett koplalni, mert olyan vékony szeretett volna lenni, mint a divatlapokban látott modellek, ráadásul akkori barátja is bíztatta, hogy fogyjon le. Így hát abbahagyta az evést. Amikor a legsoványabb volt 178 centiméteres testmagassága mellett csupán 45 kilót nyomott.
Egy este munka közben elakadt a lélegzete, elsápadt és izzadt. Szívrohamot kapott 22 évesen! "A sok éhezés olyan gyengévé és beteggé tett, hogy a kórházi ágyam könnyen lehetett volna a halálos ágyam is."
Miután kijött a kórházból elkezdett orvoshoz járni, ahol kiderült, hogy súlyos csontritkulásban is szenved. Nem kevesebb, mint 8 centimétert ment össze anorexiája évei alatt.
"Azóta is minden nap fáj a hátam és életem végéig fog is." Ekkor sikerült végre sorsfordító elhatározásra jutnia. Elkezdett gyógyszereket szedni, és lassan rendszeres tornával erősíteni szervezetét. Három év alatt sikerült újra megerősödnie. Azóta is egészségesen táplálkozik, sportol, dolgozik.
"Még mindig nehéz számomra divatlapokat nézegetni - alig tudom megállni, hogy ne hasonlítsam magam azokhoz a nőkhöz. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok magamra, arra, hogy megmentettem az életemet."

#49   2007. 05. 31. csütörtök 22:45
Az anorexia (1 rész)

Sokak szerint a betegségek túlnyomó része lelki eredetű. Ezzel a kijelentéssel sok esetben vitatkozhatunk, de az anorexiával kapcsolatban semmi esetre sem. Ezt a kórt mindenképpen lelki problémák okozzák. Előfordulása a nyugati országokban a közép-és felső társadalmi osztályokhoz tartozó serdülő lányokra jellemző.
A tudósok még nem tudják, hogy mi e betegség eredete, ezért feltételezik, hogy a szociális hatásoknak döntő szerepük van. Az említett társadalmakban a gyerekek már egész kicsi korukban szembesülnek bizonyos elvárásokkal, nézetekkel. Nevezetesen azzal, hogy a vékony testalkat a kívánatos, az egyedül elfogadható, a kövérség pedig visszataszító, egészségtelen és elitélendő. Statisztikák tanulsága szerint a mai tizenéves lányok kétharmada diétázik.

Tünetek
Pszichés eredetű betegségeknél a lelki alkat bizonyos jeleit lehet tünetként kezelni. Legtöbb nőre, akinél később anorexia alakul ki jellemző, hogy pedáns, kényszeres természetű és magával szemben túlzott elvárásai vannak.
A betegség első jelei az étkezéssel, ételekkel és testsúllyal való fokozott törődés. Ezek a tünetek legtöbbször azért szembetűnőek, mert a későbbi anorexiások több mint fele eleve vékony testalkatú. Ez a szorongás később csak fokozódik. A beteg nagymértékű fogyás után is kövérnek érzi magát, és visszautasít mindenféle kezelést. Orvoshoz csak hozzátartozói révén jut el.
Maga a szó: anorexia étvágytalanságot jelent, pedig az anorexiás beteg folyamatosan éhes. Elmélyülten foglalkozik az étkezéssel, recepteket, kalóriatáblázatokat és élelmiszereket gyűjt. Másoknak nagy gonddal készít ételeket, de sajátját szántszándékkal elpocsékolja.
Az anorexiában szenvedők többsége habzsolva eszik, majd különböző módszerek - gyógyszer, két ujj, pávatoll - segítségével kihányja mindazt, amit magához vett. Mások radikálisan csökkentik saját adagjukat, és még testgyakorlatokat is végeznek a fogyás érdekében.
Nők esetében viszonylag hamar elmarad a menstruáció. Mindkét nemnél csökken a szexuális vágy, alacsony lesz a vérnyomás és a testhőmérséklet. A haj vékony szálúvá válik, az arcon és a testen erős szőrzet alakulhat ki.
A nagy súly és energiaveszteség ellenére a betegek fizikailag igen aktívak, a fertőzésekkel szemben is meglepően ellenállóak maradnak. A depresszió és sajátos étkezési szokásaik letagadása, eltitkolása gyakori.
Az anorexia súlyosan befolyásolja az egész szervezetet. Változik a hormontermelés, a folyadékháztartás felborul, és sérülnek a keringési rendszerek. Gyengül a szív izomzata, így csak kevesebb vért képes a szervezetbe pumpálni. A beteget kiszáradás és ájulás veszélyezteti. Szívritmuszavar miatt akár hirtelen halál is bekövetkezhet.

Kezelés
Az első lépésben feltétlenül vissza kell állítani a normális, elfogadható testsúlyt. Ez kezdetben mindenképpen orvosi, kórházi felügyeletet és gyógyszeres kezelést jelent. Előfordul, hogy intravénás vagy az orron át a gyomorba vezetett szondán keresztüli etetésre is szükség van.
#48   2007. 04. 06. péntek 23:45
Ryobi Ryobi
Tiszteletem.
Ha leszopatok egy rossz útszéli *********** a bozótosban gumi nélkül, az milyen következményekkel járhet és mekkora egy esetleges betegség esélye? Gumis és gu,i nélküli árrés igen kicsi, ezért elgondolkoztam rajta .

(nem etnikumozunk, moderálva Vazelinator)
#47   2007. 04. 06. péntek 21:55
sanyisanyi74 sanyisanyi74
bár a kérdés nem nekem szólt,de ez a leirás igy kevés,ha úgy gondolod hogy valami rendeleneség van akkor minden esetben az a biztos ha orvosod felkeresed,
#46   2007. 04. 06. péntek 20:04
Mivvan Mivvan
Lekopogom,szerencsémre még sohase kaptam el semmilyen nyavalyát szex által. Talán mert hűséges vok,és mindig zuhizunk utána,néha előtte is nyes
#45   2007. 01. 21. vasárnap 13:46
Szoni Szoni
Hallo Doki!
Lenne egy kerdesem: nagy mütet egy Ellenbogen-Luxation ? Faj ? mennyi idöre van szükseg: -zurück zu normalität ?
PS. biztos sex közben törtent a kemeny parketten ! wink vigyor2 wave
#44   2007. 01. 14. vasárnap 21:49
bizbaz bizbaz
magyar amatör/párok/ 2007011413028

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!