Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#303   2008. 09. 14. vasárnap 10:01
tom1019 tom1019 VIP Admin
biztosan igazad van, ill. a kiegészítésekkel összeáll a lényeg a horkolásról, aminek nem sok köze van ugyan a szexhez...de érintőlegesen mindenképpen, mert egy szívbeteg, vagy szívgyógyszereken élő ember már nem biztos, hogy tökéletesen tudja hozni a régi formáját az ágyban sem! smile szomoru1
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 09. 13. szombat 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 23:47
ez a tanulmany ebben a formaban nem allja meg a helyet:
-a növekvö eletkorral aranyos modon nö az erelmeszesedes elöfordulasa(elterö aranyban ferfiaknal es nöknel, a ferfi nem es az elörehaladott eletkor a nem befolyasolhato rizikofaktorok köze tartoznak), a cikkböl nem derül ki az eletkor-eloszlas es a nem-eloszlas sem
-az Austrian Sleep Research Association (ASRA) tanulmanya szerint az 50 ev feletti ferfiak 53.7, mig a nök 33.8%-a horkol (30 ev alattiak 16.3 ill. 7.8%)
-az 50ev feletti ferfiak 10.2, mig a nök 12.1%-anal legzesi szünetek is vannak, ami viszont okozhat arterialis magas vernyomast, szivritmusbetegsegeket, szivelegtelenseget, szivrohamot es agyverzest is
ha abbol indulunk ki,h az ember minel öregebb, annal jobban horkol, minel öregebb, annal magasabb szamban fordul nala elö erelmeszesedes, akkor az az allitas is, h az ember minel jobban horkol, annal valoszinübb nala az erelmeszesedes (tehat a szivroham es az agyverzes) is matematikailag igaz, de nem biztos,h biologiai összefüges is van köztük, a 110 szemelyböl allo tanulmany letszama pedig igen kicsi ahhoz,h ezt igy ki lehessen jelenteni.
#302   2008. 09. 13. szombat 23:47
Doctorbalu Doctorbalu
ez a tanulmany ebben a formaban nem allja meg a helyet:
-a növekvö eletkorral aranyos modon nö az erelmeszesedes elöfordulasa(elterö aranyban ferfiaknal es nöknel, a ferfi nem es az elörehaladott eletkor a nem befolyasolhato rizikofaktorok köze tartoznak), a cikkböl nem derül ki az eletkor-eloszlas es a nem-eloszlas sem
-az Austrian Sleep Research Association (ASRA) tanulmanya szerint az 50 ev feletti ferfiak 53.7, mig a nök 33.8%-a horkol (30 ev alattiak 16.3 ill. 7.8%)
-az 50ev feletti ferfiak 10.2, mig a nök 12.1%-anal legzesi szünetek is vannak, ami viszont okozhat arterialis magas vernyomast, szivritmusbetegsegeket, szivelegtelenseget, szivrohamot es agyverzest is
ha abbol indulunk ki,h az ember minel öregebb, annal jobban horkol, minel öregebb, annal magasabb szamban fordul nala elö erelmeszesedes, akkor az az allitas is, h az ember minel jobban horkol, annal valoszinübb nala az erelmeszesedes (tehat a szivroham es az agyverzes) is matematikailag igaz, de nem biztos,h biologiai összefüges is van köztük, a 110 szemelyböl allo tanulmany letszama pedig igen kicsi ahhoz,h ezt igy ki lehessen jelenteni.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 09. 09. kedd 13:19
A rendszeres horkolóknál gyakoribb az érelmeszesedés!
A súlyos mértékű, rendszeres horkolás a korai érelmeszesedés önálló kockázati tényezője, amely később akár stroke vagy szívroham kialakulásához is vezethet - állítják vizsgálati eredményeikre hivatkozva ausztrál kutatók. A szakemberek eredményei azért is figyelemre méltóak, mert ez az első alkalom, hogy konkrét alvásvizsgálatokkal sikerült alátámasztani ezt az összefüggést.

A 45 és 80 év közötti 110 önkéntes két éjszakás alvásvizsgálaton vett részt, ahol számolták horkolásukat, ultrahanggal vizsgálták mindkét fej-nyaki verőér (carotis) és combartériát az érelmeszesedés valamint a szív-érrendszeri kockázat felbecslésére.

Súlyos horkolás: komoly esély az érelmeszesedésre

Az eredmények alapján a pácienseket három csoportra osztották: enyhe horkolókra - 0-25% éjszakai horkolás az alvási időből -, közepes horkolókra - 25-50% éjszakai horkolás - és súlyos horkolókra, akik az éjszaka több mint felében horkoltak. Az eredmények szerint a fej-nyaki verőér súlyosabb fokú elmeszesedése az enyhe horkolók 20 százalékában, a közepes horkolók 32 százalékában, míg a súlyos horkolóknak már 64 százalékában volt diagnosztizálható.

Miért lehet veszélyes a rendszeres horkolás?

A horkolás miatt alvás közben esetlegesen súlyosabb légzéskimaradás -alvási apnoé - alakulhat ki, amelynek oka a felső légutak pillanatnyi elzáródása. Ekkor a lágy szövetek a torok hátulján elernyednek, és részben vagy teljes egészében elzárják a levegő útját. Ez a légzéskimaradás akár 10-30 másodpercig is eltarthat, óránként 20-40 alkalommal is előfordulhat, és következményeként a páciens vérének oxigénmennyisége lecsökken. Amikor csökken az agy felé áramló vér mennyisége, az agyi kis vérerek kitágulnak, hogy minél több vért minél hosszabb ideig tudjanak befogadni. A kis vérerek károsodása azzal a veszéllyel járhat, hogy az átáramló vér mennyiségének éjszakai csökkenésekor nem tudják biztosítani az agysejteknek szükséges oxigént és cukrot. Enyhébb esetekben ez vészreakciót vált ki, így az agy riadóztatja a beteget, aki felébred, a súlyosabb helyzetekben azonban agyvérzés alakulhat ki és az érintett reggelre megbénulhat.
(origo)
#301   2008. 09. 13. szombat 23:15
Doctorbalu Doctorbalu
worship eljen wave
annyit szeretnek meg hozzatenni, h a PSA nemi közösüles, prosztatamasszazs,prostatitis vagy RDV utan is magasabb lehet a referenciaerteknel=> vizsgalat elött 3-4nappal nem ajanlott a közösüles; az ujabb szelektiven hato gyogyszereknel mar nincs ferfi mellmegnagyobbodas (gynekomastia, a strandon viszont sok közepkoru-idösebb ferfit lehet latni, akit regebbtöl kezelnek, az elvaltozas pedig irreverzibilis)!
egyebkent a cikk jo, több ilyen kene, fel kene hivni a figyelmet,h ez tenyleg olyan dolog, ami kis odafigyelessel gyogyithato! sok ember (ferfi es nö) fejeben meg mindig tabukent van jelen, nem akarnak es nem is mernek rola beszelni, a gondolat pedig, h vlki a fenekemben turkal ferfiemberkent, sok erintettet elriaszt a vizsgalattol- de arra nem gondol 1ik sem,h inkabb evente kibirom azt az 1percet, minthogy 5-6 ev mulva semmi eselyem se legyen, miutan kivettek a prosztatamat, esetleg hugycsövem 1 reszet, a kemoterapiatol egyfolytaban okadok, kihullott az összes hajam, nem tudok enni, mert begyulladt az összes nyalkahartyam, azt az idöt es energiat pedig, amit most a kilatastalan helyzetem megforditasara es a lehetetlen genezisemre forditani probalok inkabb az unokaimmal/gyerekeimmel/szeretteimmel tölthetnem!
a mondat pedig,h "minek menjek orvoshoz, meg azt mondja beteg vagyok!" sajnos nagyon igaz!en is hallottam mar többször ismerösöktöl, csaladi körben! es hiaba beszel az ember, nem latjak be,h ugyan a terapianak is vannak mellekhatasai, hosszutavon megis jobban jön ki az ember,akar nyerteskent is, hiszen ha ez nem igy lenne, nem szabadna kezelni (lege artis)!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 13. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 22:07
MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLOMPROSZTATA NAP
#300   2008. 09. 13. szombat 22:07
Bandur Bandur
MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLOMPROSZTATA NAP
#299   2008. 09. 09. kedd 13:26
kérdésedet áthoztam ide, és a felesleges topicot töröltem:

Nemi-nemi úton terjedő betegségek | Nyitotta: alfonz21 (2008.09.09 11:47)
------------------------------------------------
alfonz21 #1| ma 11:47

"Sziasztok! Nem vagyok nagy fórumozó, nem tudom, hogy volt e már ilyen téma. Az lenne kérdésem ,hogy nemi, nemi úton terjedő betegségekről miket tudtok? Főleg az érdekel, hogy ha naturba leszopnak, akkor mit kaphatok el, elkaphatok e egyáltalán valamit, meg főleg hogyan terjednek az ilyen nyavaják? Illetve milyen betegség mennyire jellemző kis hazánkban, prostiknál mennyire nagy ezek előfordulási aránya? Előre is köszi"
#298   2008. 09. 09. kedd 13:19
A rendszeres horkolóknál gyakoribb az érelmeszesedés!
A súlyos mértékű, rendszeres horkolás a korai érelmeszesedés önálló kockázati tényezője, amely később akár stroke vagy szívroham kialakulásához is vezethet - állítják vizsgálati eredményeikre hivatkozva ausztrál kutatók. A szakemberek eredményei azért is figyelemre méltóak, mert ez az első alkalom, hogy konkrét alvásvizsgálatokkal sikerült alátámasztani ezt az összefüggést.

A 45 és 80 év közötti 110 önkéntes két éjszakás alvásvizsgálaton vett részt, ahol számolták horkolásukat, ultrahanggal vizsgálták mindkét fej-nyaki verőér (carotis) és combartériát az érelmeszesedés valamint a szív-érrendszeri kockázat felbecslésére.

Súlyos horkolás: komoly esély az érelmeszesedésre

Az eredmények alapján a pácienseket három csoportra osztották: enyhe horkolókra - 0-25% éjszakai horkolás az alvási időből -, közepes horkolókra - 25-50% éjszakai horkolás - és súlyos horkolókra, akik az éjszaka több mint felében horkoltak. Az eredmények szerint a fej-nyaki verőér súlyosabb fokú elmeszesedése az enyhe horkolók 20 százalékában, a közepes horkolók 32 százalékában, míg a súlyos horkolóknak már 64 százalékában volt diagnosztizálható.

Miért lehet veszélyes a rendszeres horkolás?

A horkolás miatt alvás közben esetlegesen súlyosabb légzéskimaradás -alvási apnoé - alakulhat ki, amelynek oka a felső légutak pillanatnyi elzáródása. Ekkor a lágy szövetek a torok hátulján elernyednek, és részben vagy teljes egészében elzárják a levegő útját. Ez a légzéskimaradás akár 10-30 másodpercig is eltarthat, óránként 20-40 alkalommal is előfordulhat, és következményeként a páciens vérének oxigénmennyisége lecsökken. Amikor csökken az agy felé áramló vér mennyisége, az agyi kis vérerek kitágulnak, hogy minél több vért minél hosszabb ideig tudjanak befogadni. A kis vérerek károsodása azzal a veszéllyel járhat, hogy az átáramló vér mennyiségének éjszakai csökkenésekor nem tudják biztosítani az agysejteknek szükséges oxigént és cukrot. Enyhébb esetekben ez vészreakciót vált ki, így az agy riadóztatja a beteget, aki felébred, a súlyosabb helyzetekben azonban agyvérzés alakulhat ki és az érintett reggelre megbénulhat.
(origo)
#297   2008. 07. 23. szerda 03:35
Inferno18 Inferno18
hello
nekem is hasonló problémám lenne mint sokaknak itt, a tünetek ugyanazok mint amit a hpv-nél leirtak, de én még sosem voltam lánnyal, és mindenhol azt olvastam hogy csak szex által terjed, akkro most nekem is azom lenne? lécci segitsen valaki köszi
#296   2008. 07. 16. szerda 01:01
Brownie12345 Brownie12345
hali...honnan kaphat el valaki hpv-t ha még nem volt punciban, illetve mik a tünetei?
#295   2008. 07. 08. kedd 20:56
X Törölt felhasználó (301360)
Ebbe a topicba is felteszem a képem, nekem a makkom alatt van egy kis kinövés, képen pirossal körberajzoltam.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#294   2008. 07. 07. hétfő 16:10
Doctorbalu Doctorbalu
elöször azt kene tisztazni,h mi is az az AIDS!
az AIDS az uj retroviralis terapianak köszönhetöen nem halalos, hanem egy kronikus betegseg, amelyet a HI-virus fertözese okoz. termeszetesen ily modon is el lehet kapni, valoszinüsege igen kicsiny. tünetek naygjabol a fertözest követö 3-6. heten belül jelentkeznek megfazasos-influenzafertözesre utalo jelekben (izomfajdalom, fejfajas, gyenge laz, izületi fajdalmak), amelyek maguktol megszünnek! virus-PCR-rel kb. a 6.hettöl mutathato ki a virus jelenlete.
en jobban felnek pl. a hepatitis b-töl, ha nem vagy beoltva, sokkal magasabb a virulencia, mint a hiv-nal (ha jol emlekszem 10.000-szer magasabb).
a kiütesek lehetnek akar gombas fertözes altal okozott fekelyek, de herpes-virus is okozhat szajban holyagokat!
termeszetesen a szifiliszt sem lehet kizarni, de furcsa,h több helyen jelentkezett. altalaban azon a helyen, ahol a bakterium a testbe jutott a fertözestöl szamitott 3-4 heten belül egy fekely jelentkezik, amely nem faj, 4-6heten belül magatol gyogyul, megjelenese utani 1-2heten belül a lokoregionalis nyirokcsomok duzzanatat lehet eszlelni( fekely a szajban->nyaki nyirokcsomok). terapia nelkül a paciensek csak 30%-a eri el a 3. stadiumot es azt is csak kb. 30evvel a fertözes utan.
szal en elmennek 1 börgyoygaszhoz,h 1-2 tesztet elvegezzen!
egyebkent a francot meg kis penicilin g-vel siman lehet gyogyitani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23584)
2008. 06. 29. vasárnap 20:32
Hali!
Múltkor leszoptam valakit.
Kértem, hogy ne élvezzen a számba, ennek ellenére mégis beleélvezett. Kiköptem, de most baromira félek, összeszedtem valamit. Ráadásul rá egy napra a fogínyemen és a szám alsó részén kiütött valami. Ami már 4 napja megvan. Lehet szifilisz? Szerintetek mennyi az esélye hogy elkaptam valamit? AIDS-et is el lehet kapni szopással? Rettegek! Azt hiszem ez egy életre szóló lecke lesz!
#293   2008. 07. 07. hétfő 12:43
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Nagyon gyorsan menj el orvoshoz, ez a legjobb amit a saját érdekedben megtehetsz! Az AIDS-et természetesen el lehet kapni ily módon, de annak a tünetei mások és nem jelentkezik ilyen gyorsan. Tehát a megoldás sűrgősen keresd fel a háziorvosodat ő be fog utalni szakrendelésre! (egyébként egy sima undor is tud hasonló tüneteket produkálni)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23584)
2008. 06. 29. vasárnap 20:32
Hali!
Kértem, hogy ne élvezzen a számba, ennek ellenére mégis beleélvezett. Kiköptem, de most baromira félek, összeszedtem valamit. Ráadásul rá egy napra a fogínyemen és a szám alsó részén kiütött valami. Ami már 4 napja megvan. Lehet szifilisz? Szerintetek mennyi az esélye hogy elkaptam valamit? AIDS-et is el lehet kapni szopással? Rettegek! Azt hiszem ez egy életre szóló lecke lesz!
#292   2008. 07. 07. hétfő 12:26
Louis78 Louis78
Van itt valaki akinek volt már nyirokér duzzanata a szerszámon és megtudná mondani mikor múlik el?A doki azt mondta fel szívódik de eddig semmi.És olyan akinek bele nyilall a makkjába a fájdalom és azt nem prosztata probléma okozza?
#291   2008. 06. 29. vasárnap 22:21
pioca pioca
kinek mi a véleménye a fordyce foltokrol? mondjuk inkább csajok véleményére vok kiváncsi nyes
#290   2008. 06. 29. vasárnap 20:32
X Törölt felhasználó (23584)
Hali!
#289   2008. 05. 26. hétfő 19:29
man4u man4u
hello . tippet keresek arra ( es ha valaki tudja menyiben kerül egy körbemetszes) mert igy mar unom.
Elöre is kösz
#288   2008. 05. 26. hétfő 17:35
X Törölt felhasználó (42823)
Most hogy utána nézem a neten, állítólag a makkban lévő egészen apró hajszálerek elpattanása miatt vannak ezek foltok. Olyanokkal fordul gyakran elő akik ilyen húzó, nyújtó és egyéb kínzó gyakorlatokkal próbálják megnövelni a szerszámuk méretét. (Én spec sose próbáltam még ezeket. Nekem mérettel nincs gond, azzal meg vagyok elégedve.)
De azért jó lenne tudni, hogy ez baj-e vagy nem? Jó lenne ha válaszolna doki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 05. 26. hétfő 17:15
volt hasonló, de általában hevesebb együttlét után... én kidörzsölődésnek véltem...
#287   2008. 05. 26. hétfő 17:15
X Törölt felhasználó (69371)
volt hasonló, de általában hevesebb együttlét után... én kidörzsölődésnek véltem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42823)
2008. 05. 26. hétfő 09:57
Hali, a kérdésem a következő: Mostanában a szex után (nem mindig) apró piros foltok jelennek a makkomon. Közelről megnézve ezek a makk apró hajszálerei ahogy megduzzadtak az izgalmi állapot következtében. Ha nem használom a szerszámom ezek a foltok kb 0,5-1 nap alatt elmúlnak. Normális ez vagy menjek vele orvoshoz? (korábban nem volt) Volt már másnak is ilyen?
#286   2008. 05. 26. hétfő 09:57
X Törölt felhasználó (42823)
Hali, a kérdésem a következő: Mostanában a szex után (nem mindig) apró piros foltok jelennek a makkomon. Közelről megnézve ezek a makk apró hajszálerei ahogy megduzzadtak az izgalmi állapot következtében. Ha nem használom a szerszámom ezek a foltok kb 0,5-1 nap alatt elmúlnak. Normális ez vagy menjek vele orvoshoz? (korábban nem volt) Volt már másnak is ilyen?
#285   2008. 05. 11. vasárnap 12:09
X Törölt felhasználó (69371)
sorry, de direkt leírtam, hogy nem a politika miatt van, nem amiatt van az egész... persze vannak tisztességes orvosok... de sajnos barátnőmön keresztül is tapasztalom mi van és elszomorító számomra...

sorry
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 10. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 05. 10. szombat 19:56
dako!

fogd vissza mgadat (még ha igazad is van)!
itt NINCS politika, vagy ahhoz kapcsolódó megnyilvánulás sem az egészségügy területén, sem máshol!

csak szex, és semmi más...ebben a topicban csak a betegségek, tapasztalatok, esetek és segítségek, de semmi más!

kritikai véleményeknek más fórumokon a helye! ejnye1
#284   2008. 05. 10. szombat 19:56
dako!

fogd vissza mgadat (még ha igazad is van)!
itt NINCS politika, vagy ahhoz kapcsolódó megnyilvánulás sem az egészségügy területén, sem máshol!

csak szex, és semmi más...ebben a topicban csak a betegségek, tapasztalatok, esetek és segítségek, de semmi más!

kritikai véleményeknek más fórumokon a helye! ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 10. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 05. 10. szombat 15:17
ez sajnos nem csak nemi bajos orvosoknál van így hanem szemészeten, fül-orr gégészeten meg sorolhatnám... itt tart az ********************, és ettől csak rosszabb lesz,
(ez a rész kimoderlva, és a * rész is :tom)
majd eccer egy üreset adok neki oda...

sajnos ez van

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!