Ez a fantázia nekem is megvan, de persze olyan pasik legyenek, akik teljesen rendben vannak! Akkor még az is izgi lenne, ha a végén én élveznék rá, majd csókolóznánk. Hm! Mondjuk ez elég perverz...
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2011. 01. 14. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 14. péntek 07:25

Én is imádok a bnőm arcára élvezni, és rendszeresen fantáziálok olyan dolgokról, hogy miközben dugom vagy nyalom, 8-10 másik pasi szopatja és élvez az arcára. Szétdurranok, ha arra gondolok hogy az egész arca csupa g.ci és nincs rajta egy száraz folt sem, csak csöpög róla a cucc, és én még csak ezután jövök...

Én is imádok a bnőm arcára élvezni, és rendszeresen fantáziálok olyan dolgokról, hogy miközben dugom vagy nyalom, 8-10 másik pasi szopatja és élvez az arcára. Szétdurranok, ha arra gondolok hogy az egész arca csupa g.ci és nincs rajta egy száraz folt sem, csak csöpög róla a cucc, és én még csak ezután jövök...

Ha többen vagytok, meg kell lepni és az arcára élvezni. Biztos nem utasítaná el

A párom szerint nem lehet jó mert belemegy a szemébe,a hajába.
De ha mondjuk a szájába-állára megy onnan csurog a cicijére az nem lehet rossz..
De hogy totál a képébe.....
Amugy nem undorító szerintem,de ez annak kell nem undorítónak tartani, aki csinálja.
A többi meg kit érdekel?
De ha mondjuk a szájába-állára megy onnan csurog a cicijére az nem lehet rossz..
De hogy totál a képébe.....

Amugy nem undorító szerintem,de ez annak kell nem undorítónak tartani, aki csinálja.
A többi meg kit érdekel?
szerintem ez tök jo dolog ha megtörténik a nővel.mindegyik szereti csak nem valja be
Sziasztok!
Ez egy érdekes dolog számomra is. Ha a barátnőmet éppen partizzuk, engedi, hogy az idegen fél a szájába élvezzen, vagy a puncijába, a testére vagy bárhova, de az arcára nem engedi. Az szerinte megalázó!!!
TI ÉRTITEK EZT?
Ez egy érdekes dolog számomra is. Ha a barátnőmet éppen partizzuk, engedi, hogy az idegen fél a szájába élvezzen, vagy a puncijába, a testére vagy bárhova, de az arcára nem engedi. Az szerinte megalázó!!!
TI ÉRTITEK EZT?
Szerintem semmi undorító nincs benne megfelelő keretek közt. Főleg hogy a párom is ezt gondolja, persze nem 30 pasival. De három négy férfi az arcra kifejezetten izgat mindkettőnket.
Szerintem ez a résztvevőktől függ. Ha jó pasik vesznek részt benne, akik tiszták, egészségesek, egy bizonyos résztvevőszámig élvezhető. Engem ilyen esetben még izgatna is, ha a csajomra vernék. A végén izgalmas lenne vele csókolózni.
Te sarkítottad ki a hozzászólásomat, sehol nem említettem az egy ffi egy nő felállást, igaz, azt sem, hogy harmincadmagammal szeretek szopatni, élvezni. Én is tudnék pár helyet, ahol jobban elférnél, de inkább nem részletezem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 10. hétfő 10:21

bukakke light
de mindennek meg van a maga helye!
az egy ffi egy nő felállásban az arcra élvezésnek pl. itt:
szopás végig!
de ha nagyon keresgélek biztosan találok még pár topicot ahol sokkal jobban elfért volna tomika hsz-e, mint itt!!!

szopás végig!
de ha nagyon keresgélek biztosan találok még pár topicot ahol sokkal jobban elfért volna tomika hsz-e, mint itt!!!
bukakke light
szopás végig!
de ha nagyon keresgélek biztosan találok még pár topicot ahol sokkal jobban elfért volna tomika hsz-e, mint itt!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 09. vasárnap 16:50

szopás végig!
de ha nagyon keresgélek biztosan találok még pár topicot ahol sokkal jobban elfért volna tomika hsz-e, mint itt!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)

Miért vitatkoztok ilyen kicsinyes dolgokon?
Most nem mindegy, hogy 1, vagy 2 pasi (na jó esetleg több) élvez 1 nő arcára?
A lényes szerintem az arcra élvezés.
De hogy mindkettőtöknek igaza legyen nevezzük az 1 pasi 1 nő felállást bukakke light-nak
De hogy mindkettőtöknek igaza legyen nevezzük az 1 pasi 1 nő felállást bukakke light-nak

Miért vitatkoztok ilyen kicsinyes dolgokon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 07. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 15:55

Törölt felhasználó (379787)

Ok, akkor máskor majd figyelek, hogy csak a témához írjak, és valahogy így fog kinézni: "a bukkake nagyon jó dolog". Remélem ha így teszek majd, semmilyen nagytudású fórumolvasónak nem fog szemet szúrni, és nem kezd majd oktatgatni. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Kérlek, a jövőben hagyd figyelmen kívül a hozzászólásaim. Előre is köszönöm.
Ok, akkor máskor majd figyelek, hogy csak a témához írjak, és valahogy így fog kinézni: "a bukkake nagyon jó dolog". Remélem ha így teszek majd, semmilyen nagytudású fórumolvasónak nem fog szemet szúrni, és nem kezd majd oktatgatni. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Kérlek, a jövőben hagyd figyelmen kívül a hozzászólásaim. Előre is köszönöm.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 07. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 14:37

Óóóó igazán szóra sem érdemes!
csak tudod a hsz-edből és nagyon sok ember hozzászólásából ebben a topicban azt lehet kivenni, h bukkakenek tekintik ha a nőjük szájára/arcába élveznek!
ismét átolvastam a hsz-ed, Te ezt írtad:
"nagyon felizgat, ha a partnerem szájában vagy arcára mehetek el" tehát továbbra se gondolom, hogy azt írtad volna, hogy egyszerre több férfi élvez a partneredre!!! ami a bukkake lényege!!!
hogy egy nagybecsű embert idézzek:
"kevered a szezont a faszommal!"

csak tudod a hsz-edből és nagyon sok ember hozzászólásából ebben a topicban azt lehet kivenni, h bukkakenek tekintik ha a nőjük szájára/arcába élveznek!
"nagyon felizgat, ha a partnerem szájában vagy arcára mehetek el" tehát továbbra se gondolom, hogy azt írtad volna, hogy egyszerre több férfi élvez a partneredre!!! ami a bukkake lényege!!!

Óóóó igazán szóra sem érdemes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 07. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 14:29

Igazán hálás vagyok Neked, hogy leírtad, mi is a dolog lényege.
Ha pl. csak megcsókolok egy nőt, nem arra gondolok, hogy nagy valószínűséggel valaki más farka is volt már a szájában. Vagy maradandó károsodást szenved valaki, ha többen ráélveznek?

Igazán hálás vagyok Neked, hogy leírtad, mi is a dolog lényege.
Ha pl. csak megcsókolok egy nőt, nem arra gondolok, hogy nagy valószínűséggel valaki más farka is volt már a szájában. Vagy maradandó károsodást szenved valaki, ha többen ráélveznek?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 07. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 08:48

és gondolom annak is örülnél ha Te utánad a barátnőd szájába arcára élveznénk még néhányan!
mert ugyanis a bukkake arról szól, h több ffi teleélvezi a nő arcát/száját...
Hehehe, hát a saját csajodat csak te lövöd tele, a más nőjét meg, ha hagyja, akkor csoportosan. Ilyen egyszerű az élet...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 07. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 08:48

és gondolom annak is örülnél ha Te utánad a barátnőd szájába arcára élveznénk még néhányan!
mert ugyanis a bukkake arról szól, h több ffi teleélvezi a nő arcát/száját... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 05. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 05. szerda 13:55
mert ugyanis a bukkake arról szól, h több ffi teleélvezi a nő arcát/száját... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 05. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

A bukkake szerintem egyáltalán nem undorító, mondjuk gondolom itt nem is a férfi szemszögéből kérdéses a dolog. Én személy szerint az orális szexet imádom legjobban, és nagyon felizgat, ha a partnerem szájában vagy arcára mehetek el. Gondolom többen vagyunk ezzel így.
Szia!
Én szívesen csatlakoznék!!!
(nem társkereső téma : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 22. szerda 22:41
Én szívesen csatlakoznék!!!
(nem társkereső téma : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32295)

párom szeretné kipróbálni milyen is, ha egyszerre 2-3 pasit kell szopnia. hol lehet normális, diszkrét pasikat szerezni ehhez? tudnátok ebben segíteni? párom:37/160/51, csinos, filigrán NŐ
A bukkake szerintem egyáltalán nem undorító, mondjuk gondolom itt nem is a férfi szemszögéből kérdéses a dolog. Én személy szerint az orális szexet imádom legjobban, és nagyon felizgat, ha a partnerem szájában vagy arcára mehetek el. Gondolom többen vagyunk ezzel így.
Szerintem a társkereső-témakörben bőven találsz a párod igényeinek +felelő palikat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)

párom szeretné kipróbálni milyen is, ha egyszerre 2-3 pasit kell szopnia. hol lehet normális, diszkrét pasikat szerezni ehhez? tudnátok ebben segíteni? párom:37/160/51, csinos, filigrán NŐ
Swingerboy! Helyes, igényes, intelligens srác vagyok. Én beszállok hozzátok szívesen. Egyeztessünk, és bővebbet mail-ben. gate@freemail.hu
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)