Nekünk igen és nagyon élvezte
(Ez egy válasz Péter-30 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 21:20

Én imádnám ha páromat egyszerre több pasi spermázná össze vagy tenné a szájában. Sajna még nem jött össze.
Szerintem ha egy nő kellően fel van izgulva akkor imádja.Párom például akkor vevő rá, ha ittunk egy kis alkoholt, akkor kb kéri, hogy spermafürdő legyen vagy épp lenyeli.Józanul meg inkább távolságtartó.
Én imádnám ha páromat egyszerre több pasi spermázná össze vagy tenné a szájában. Sajna még nem jött össze.

A-A nem lehet

Nem akarunk magunknak konkurens túl jelentkezést

Törölt felhasználó (1357202)

Mert milyenek? Mesélj.

Mert milyenek? Mesélj.
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 29. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy milyenek ezek a debreceni párok...

Akkor kérlek ne fossz meg bennünket az élménytől és írd meg a történéseket!
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 21. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ki válogatja össze a csapatot?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 06. 21. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jó a csapat akkor nagyon élvezetes!!
Nos igen piszkosul
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2016. 06. 21. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nos élvezted?
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennek is két oldala van . Én azért szívesen nézem a varázslatos ajkakon kicsurranó spermát . A hölgyek egy része vevő rá csupán . Szerencsés , akinek ilyen partnere van .
Remélem,hogy élvezhető
De majd holnap megmondom

De majd holnap megmondom

én sokszor verem a párom arcára.egyszer viszont volt része egy igazi bukkakébe is
Néhány hónappal ezelőtt volt szerencsém egy bukkake partyhoz. Délelőtt jelezte itt egy fórumtárs, hogy este lenne egy party, egy-két üzenet, telefon a hölggyel, és este már négyen álltunk előtte. Az arca, haja, de még a padló is tele volt a spermánkkal. Ha valaki még nem próbálta, tegye meg, hatalmas!

Nekem meg szokta engedni a barátnőm úgy hogy oldalra fordítja a fejét. Ő inkább arcra szereti nem szájba. Húsvétkor szokta kapni a hajába is

hmmmm azt megoldhatjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 08:01
Törölt felhasználó (791046)

Én igencsak bírnám,ha egy csomó pasi körbeállna,és az arcomra élvezne,de úgy,hogy vastagon beterítsen a geci,jöhetne a számba,hajamra,mindegy,csak ragadjak alatta,közbe a puncimra is verhetnék...hmmmm de imádnám!!!!!
Én olyanokról fantáziálok hogy miközben én dugom a nőt, sok-sok pasi körbeállja, ráélveznek az arcára, testére.
A csaj ettől teljesen extázisba esik, szétkeni magán a gecit, fennhangon könyörög hogy kúrjam keményebben, közben folyamatosan jönnek a nagyfarkú férfiak és sorban spriccolnak rá. Majd mikor már ki sem látszik a geciből, eldurranok és teleélvezem a száját.
Ettől a gondolatmenettől teljesen be is gerjedtem
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 08:01
A csaj ettől teljesen extázisba esik, szétkeni magán a gecit, fennhangon könyörög hogy kúrjam keményebben, közben folyamatosan jönnek a nagyfarkú férfiak és sorban spriccolnak rá. Majd mikor már ki sem látszik a geciből, eldurranok és teleélvezem a száját.
Ettől a gondolatmenettől teljesen be is gerjedtem

Törölt felhasználó (791046)

Én igencsak bírnám,ha egy csomó pasi körbeállna,és az arcomra élvezne,de úgy,hogy vastagon beterítsen a geci,jöhetne a számba,hajamra,mindegy,csak ragadjak alatta,közbe a puncimra is verhetnék...hmmmm de imádnám!!!!!
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2011. 02. 07. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 07. hétfő 12:22

Lányok!
Ti mit gondoltok róla? Van itt olyan lány aki örülne ha egy tucat pasi élvezne az arcára?
Ti mit gondoltok róla? Van itt olyan lány aki örülne ha egy tucat pasi élvezne az arcára?
Megoldjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 19. szombat 15:41

Törölt felhasználó (768271)

-es miert csak az arcomra?, a szajamba is !!!!
mellesleg nagyon izgi!!!
mellesleg nagyon izgi!!!