Sziasztok ! Ahogy elnézem kedves nejed hát igazán megértem a vágyait
, szívesen lennék az aki adhat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 18. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 10:33

, szívesen lennék az aki adhat

A Nejem az arcára nem, de a mellére szereti. Időnként keresünk olyan bulit, ahol kaphat rendesen.

A Nejem az arcára nem, de a mellére szereti. Időnként keresünk olyan bulit, ahol kaphat rendesen.

A legjobb valasz Puszi pacsi
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 06. 21. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem felizgat, bár még csak filmen láttam, illetve egyszer hármasban mentem el a csaj arcára, a férje szeme előtt, szerintem őket is izgatta..
nekem tetszik részt vennék ilyen partiban
Sziasztok!
Szerintem nagyon izgató lehet,eddig még nem volt ilyenben részem,de megfelelő,ápolt partnerek esetén,szívesen benne lennék.
Szerintem nagyon izgató lehet,eddig még nem volt ilyenben részem,de megfelelő,ápolt partnerek esetén,szívesen benne lennék.
Ott a pont, de:
Nincs a téma leírásában, hogy csak hetero alapú hozzászólást lehetséges.
Érdemi válaszom: mert az is izgat, hogy férfiként egy olyan nő is érdekel aki élvezi ha többen a szájába-arcába élveznek, köztük én is.
Szóval bi férfiként mindkét dolog, a bukkake szopás és a szopatás is izgalmas a számomra. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 10. hétfő 10:47
Nincs a téma leírásában, hogy csak hetero alapú hozzászólást lehetséges.
Érdemi válaszom: mert az is izgat, hogy férfiként egy olyan nő is érdekel aki élvezi ha többen a szájába-arcába élveznek, köztük én is.
Szóval bi férfiként mindkét dolog, a bukkake szopás és a szopatás is izgalmas a számomra. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)

Miért nem próbálkozol egy meleg oldalon? Nagyon úgy tűnik ott több siker várna.

Miért nem próbálkozol egy meleg oldalon? Nagyon úgy tűnik ott több siker várna.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 10. hétfő 09:56

Én férfiként vágyom arra, hogy egyszerre 4-5 férfi szopasson, élvezzem a számba, hogy aztán lenyelhessem!
Én férfiként vágyom arra, hogy egyszerre 4-5 férfi szopasson, élvezzem a számba, hogy aztán lenyelhessem!
Szerintem ha örömet okoz a hölgynek, és a párját sem zavarja, hanem inkább izgatja akkor egy hatalmas élmény kerekedhet belőle!
Nekem volt szerencsém találkozni egy olyan hölggyel aki imádja.
Tényleg szerencsésnek mondhatom magam ezért, mert átélhettem amint 3 pasinak okoz örömet...látni az arcán az élvezetet és a boldogságot.
Szóval dehogy undorító...inkább csodás
Tényleg szerencsésnek mondhatom magam ezért, mert átélhettem amint 3 pasinak okoz örömet...látni az arcán az élvezetet és a boldogságot.
Szóval dehogy undorító...inkább csodás

Biztosan élvezhető, hiszen ha senki nem élvezné akkor nem is lenne téma
moderálva: nem társkereső!

moderálva: nem társkereső!
A nyáron összejöttünk egy párral. Ők szeretik a spermás játékokat. Legutóbb az volt a kívánságuk, hogy élvezzek rá a hölgy szájára, arcára, utána pedig következzen a férje. Nem volt még ilyenben részem, de érdekelt, így naná, hogy belementem. A hölgy remekül leszopott, közben a feleségem és a férj néztek minket. A végén az arcát, száját elég szépen beterítettem, a hajába is jutott
Még csak meg sem törölte magát, rögtön következett a férje, akinek a látvány miatt nem kellett sok és ráverte a spermáját. Nagyon jó volt ezt élőben átélni!
Már csak az lehetett volna ennél extrább élmény, ha utánam a hölgy spermás szájjal szopja le a párját. Legközelebb remélem fordítva fogjuk csinálni, a férj lesz az első, én a második.
A címbeli kérdésre így mi azt tudjuk mondani, hogy élvezhető.

A címbeli kérdésre így mi azt tudjuk mondani, hogy élvezhető.

volt hogy tesommal versenyeztünk ki szop le fél ora alatt több faszt..persze ő nyert 15 tel..elvlieg ugy volt h zsepibe verik de a végén már mindkettönk feje uszott a geciben..és beindultunk töle!
Volt, hogy 4-es partit nyomtunk (1 Hölgy, 3 Pasi); és nagyon feltüzelő tud lenni adott szituációban a Nő részére, és kívánta hogy mind a hárman élvezzünk az arcára, és melleire.
3X volt ilyen szitum, és tetszett mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 19:59

Törölt felhasználó (1420182)

Sziasztok!
Engem speciel nem tüzel fel az arcra téma, ha tehetem, kihagyom. Viszont volt olyan Hölgypartnerem, aki egyenesen követelte, hogy terítsem be a pofiját jó sok spermával. Természetesen szót fogadtam
Üdv.
Engem speciel nem tüzel fel az arcra téma, ha tehetem, kihagyom. Viszont volt olyan Hölgypartnerem, aki egyenesen követelte, hogy terítsem be a pofiját jó sok spermával. Természetesen szót fogadtam

élvezhetö...naná!
Sziasztok!
Üdv.

Jó szervezés és diszkréció kérdése, hiszen több emberes történet. Közhelyes, de sok embernek sok elfoglaltság jöhet közbe. Tehát fő alapszbály, hogy legyen sok meghívott, s akkor abból többen is jönnek el. A diszkréció pedig azért fontos, mert lehet olyan, aki nem szeretné, ha mások tudnák, hogy élvezi a sexnek ezt a különlegesebb - perverznek annyira nem mondanám - ágát. Másik fő alapszabály, hogy az csinálja, aki tényleg élvezi (a pasik és a középpontba levő hölgy/hölgyek is). Ha valaki undorítónak találja, nyilván nem fog eljönni egy ilyen összejövetelre. Ezen elvek mentén - tapasztalataim szerint - szervezhető a jó bukkake!
Én imádom,adni!!!!
Én sajnos még nem voltam ilyen buliban, de nagyon izgat a dolog, hogy többen 1 csaj arcára verjük.
Kipróbálnám szívesen
Kipróbálnám szívesen