Az èn párom is imádja!
Totál extázisban van mikor ráèlveznek nyeli kenegeti
Totál extázisban van mikor ráèlveznek nyeli kenegeti

Jó lenne kipróbálni egyszer!

szerintem is izgalmas. minél több pasi van. de az 4-5 a normáls szerintem
az én párom imádja mikor ráélveznek, kenegeti magán stb
Szerintem is élvezhető,sőt!Torkon dugnak állandóan benedvesedem....
Szia.Fotôkat szivesen latnánk .
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 11:51
Törölt felhasználó (1027102)

Élvezhető nagyon is! Imádom, amikor a sperma folyik az arcomon, melleimen...

Szia szép hölgy!
Azért élvezed szerintem más nőkhöz hasonlóan,mert számodra nagyon rokonszenves személy vitt bele a dologba,és minden gesztusával bizonyította,hogy számára te nem egy szexuálisan kizsákmányolható rabszolga vagy,hanem egy vele egyenértékű,egyenrangú TÁRS.Innentől kezdve számodra a rád élvezés egyfajta erotikus kitüntetés számodra,mert MIATTAD indul be annyira az az egy,vagy több pasi,aki imádja "megjelölni a nőstényét".
A simogató állagról és a sperma melege is hatalmas örömöt okoz már neked!Függő lettél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 11:51

Törölt felhasználó (1027102)

Élvezhető,ha szimpatikus,helyee srácok a locsoló felelősek
Én nagyon szeretem!De sajnos nincs hozzá barátnőm,pedig éjjel nappal azon lennék hogy ilyen partit szervezzek neki.
Élvezhető . . .

nekem volt részem ilyenban és nagyon jó buli
Mi lenne ebben az undorító
Ha igy van, mit keresel itt? es titokban? inkabb hasznald ki amilyen a parod.
(Ez egy válasz Smile- üzenetére (2016. 11. 18. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 14:50

Szerencsés vagyok mert a barátnőm ezsementen élvezi a szexet, imádja a spermát mindenhol. Lenyeli, elkeni magán stb. Naponta többször is kívánja és bárhol kapható rá.
Eddig kimaradt, de egyszer nagyon elmennék egy ilyenre.

Egy férfi számára,legyen hetero,homo/bi természetesen izgató és élvezetes,mert a dominancia megnyilvánulása ez a szexben,aminek tudata fokozza az orgazmust.Egy hölgynél vagy egy sub homo/bi férfinél már nem biztos,hogy élvezetes,amíg meg nem tanulja élvezni a dolgot.Ezt a legegyszerűbben úgy lehet elérni,hogy szuggerálja magába azt a gondolatsort,hogy a sperma melege,lágy állaga,illata számára kellemes,simogató,valamint,hogy a testre,arca élvezés vele a legjobb.Pszichológia kérdése az egész.
Szerencsés vagyok mert a barátnőm ezsementen élvezi a szexet, imádja a spermát mindenhol. Lenyeli, elkeni magán stb. Naponta többször is kívánja és bárhol kapható rá.
Sziasztok.
Engem is hajt a vágy, hogy a hölgyek arcára, mellére, illetve puncijukra élvezhessem. Szeretek szájba, punciba, popóba, tehát akárhova! Na ná, hogy szerintem élvezhető
Engem is hajt a vágy, hogy a hölgyek arcára, mellére, illetve puncijukra élvezhessem. Szeretek szájba, punciba, popóba, tehát akárhova! Na ná, hogy szerintem élvezhető

Sziasztok ! Ahogy elnézem kedves nejed hát igazán megértem a vágyait
, szívesen lennék az aki adhat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 18. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 10:33

, szívesen lennék az aki adhat

A Nejem az arcára nem, de a mellére szereti. Időnként keresünk olyan bulit, ahol kaphat rendesen.

A Nejem az arcára nem, de a mellére szereti. Időnként keresünk olyan bulit, ahol kaphat rendesen.