Vivcsiék jöttek volna holnap bukkakéra, de szerintem kamusok. Jól felültettek, pedig van itt némi tapasztalatom már. Két napja nem is válaszolnak. Én kérek elnézését!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 20. péntek 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 20. péntek 07:19
Törölt felhasználó (3129602)
Sziasztok. Bukkake partyra keresünk heteró férfiakat. Jelentkezni mailben
Mint résztvevő,vagy csak nézni?
Minden fejben dől el!!Ha megfelelő a mentális tréning,akkor a geciesőt kapó személy élvezni fogja szexuális orientációtól függetlenül!Természetesen nagyon sok függ a leélvez szexben aktív szerepet betöltő személyek megnyílvánulásain,mert azk mindenképpen valamilyen érzelmi reakciót fognak kiváltani!!
Mi szeretjük
Szerintem is nagyon élvezetes!
jo is az
Szerettem az ilyen hozzá állású lányokat mint Te!
Én is nagyon imádom!
Jelentkezem szívesen
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató,főleg ha lenyeli.
Nagyon elvezetes. Imadom mikor tele van spermaval a párom arca, teste
Én nagyon izgatónak találom, a párom pedig imádja nézni.... :P
Isteni föleg ha lelehet nyalni
Mikor és hol lesz bukkake buli? Érdekelne nagyon.
Úgy látom nem csak engem fantáziál ez a dolog
Engem is izgatnál, benne vagy a fantáziáim között
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 02. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 02. hétfő 17:42
Törölt felhasználó (4244182)
VIP
Úgy látom nem csak engem fantáziál ez a dolog
Mindig a nő dönt, ha Ő szeretné és élvezi is, akkor nem undorító. A férfiak - többsége - pedig értelemszerűen/feltehetőleg élvezik az ilyen szituációt. Az undorító az, ha a nő nem akarja semmiképp, de a párja vagy a férje erőszakosan rábeszéli. És a résztvevő férfiaknak sem szabad visszaélni a helyzetükkel. Mindez persze az én egyéni véleményem erről a témáról.
Én is nagyon imádom ha jól beterítenek a pasik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 05:03
Törölt felhasználó (4222642)
Én nagyon izgatónak találom, a párom pedig imádja nézni.... :P
Lényegét tekintve, minden egyes intim helyzetnek a szexuális kultúra adja az alapját. Ez a definíció pedig sajnos igencsak sok embernél hiánycikknek tekinthető, és már nem is rendelhető.

rakija