Nagyon izgató,sokat fantáziálok róla.......
Szerintem nagyon is élvezetes s izgató... (női tag)
Élvezhető. Időnként élvezzük is

Tök sokan írják itt hogy megalázó.Miért lenne az?
Bár tudom tök sokan a szopást is annak tartják,ennyi erővel akkor ha nyalom a nőt akkor az megalázó lenne nekem??
szexbe semmi megalázó nincs barátnőm rendszeresen kinyalja a seggem és én is és ő is tök élvezi nyilván ő azt hogy látja rajtam hogy élvezem.De miközben nyal nem gondoltam még arra hogy most ezzel húú de lealázoom
Bár tudom tök sokan a szopást is annak tartják,ennyi erővel akkor ha nyalom a nőt akkor az megalázó lenne nekem??
szexbe semmi megalázó nincs barátnőm rendszeresen kinyalja a seggem és én is és ő is tök élvezi nyilván ő azt hogy látja rajtam hogy élvezem.De miközben nyal nem gondoltam még arra hogy most ezzel húú de lealázoom
Engem eléggé felizgat

Szerintem meg isteni
Nem volt benne még részem de szivesen beneveznék ....
a címhez szólva : ÉLVEZHETŐ ill ÉLVEZETES

nekünk a kedvencünk párommal
Én szeretem, ha így telespriccelnek szájba, arcra. Szívesen lennék céltábla több pasinak. Nekem élvezet
élvezhető lehet, főként ha lenne merszem kipróbálni :P
élvezhető ápolt egészséges partnerekkel.
Nagyon élvezhető, bátorság!
(Ez egy válasz agi91 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Élvezhető!

Nem hogy élvezhető, a világ egyik legizgatóbb dolga
A párom és én rendszeresen műveljük. Olvas az ágyban. Fölé térdelek. a melle és a könyv közé spriccelek. Hetente 1-2 alkalom. Nagyon szeretjük
Nagyon tetszene csak sokan nem vállalják fel.
Nagyon jó hír hogy vannak nők akik bevállalják hogy tudják ezt is élvezni
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 12. 05. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

A volt barátnőm is élvezte. Sőt valamikor követelte, hogy csak is így élvezhettem el!! A kitátott szája volt a legizgatóbb!)