Ez a fórumtéma a sexről szól!
igazad van, ez tényleg arról szól, csak a te témád nem...de elismerésem:

Szilvácska! hagyd már ezt a dilinyóst! a legjobban az bosszantja, ha senki nem foglalkozik vele! közben a nappalink oly mályre süllyed, h az már csak pincelakás!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 25. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 11:36

igazad van, ez tényleg arról szól, csak a te témád nem...de elismerésem:

Én sem szórakozásból járok ide! Bizony, meg vagyok szorulva és kellenek azok a rohadt pontok! Muszáj mindent megtennem, hogy én érjem el előbb az ötezres álomhatárt.!

Nekem nagyon bejön ez a polipos film! Izgató és fantáziadús. Egy ilyen nővel eljátszogatnék szivesen. Jöhetne polip, hal, illetve bármi más segédeszköz is!Nyalnám, dugnám ahol érem! Érdekes lenne a polip mellé bedugni a farkam.
hairyextreme: Ha tényleg érdekelne egy ilyen forgatás (csak nem polippal, hanem tintahallal) akkor nézz be a részletekért a www.jeromosfanclub.extra.hu weblapra. A leányzó már megvan (a tintahal sima ügy, megvesszük vmelyik hiperben). Ha a farkadat mellédugnád, akkor jelentkezz!
Sajnos nem szállhatok be a család miatt. Pedig szivesen betenném! Vagy nyalnám a csiklóját amíg a polip vagy a tintahal előbujik!
Ne hülyülj már! A családod is jöhet! Biztos élveznék a forgatást!
Sőt! A forgatás végén egy fergeteges lakomát csapnák (persze a főfogás a tintahal lenne, amit a pinában tálalnák fel! - onnan lehetne harapdálni a darabokat)
Sőt! A forgatás végén egy fergeteges lakomát csapnák (persze a főfogás a tintahal lenne, amit a pinában tálalnák fel! - onnan lehetne harapdálni a darabokat)
El tudnád küldeni ezt a polipos filmet nekem?
Azt elfelejtettem, hogy a videóknál a 4. oldal!
(Az ezért megszerzett pontjaimat törölhetitek!)
(Az ezért megszerzett pontjaimat törölhetitek!)

megnézni megtudom, de hogyan töltsem le?
Sajnos nem tudom. Szerintem sehogy. Ha ennyire érdekel és izgulsz reá, akkor tudod mi a dolgod!
RealJeromos: a link kívülről nem érhető el, tehát nem hozza be közvetlenül.
RealJeromos: a link kívülről nem érhető el, tehát nem hozza be közvetlenül.
vagyis? Vigyázz Real, mert nagyon feltűnő, hogy a pontokra mész!
De azért elmagyarázom: Nem tudod a linkről megnyitni!
De azért elmagyarázom: Nem tudod a linkről megnyitni!
aha! Szóval a a GG automatikus rendszere csak a 30 karakter fölöttieket számolja bele a pontokba! cseles kis gépezet annyi szent!
Hogy miért nem? Mit tom én! Az extra.hu-t kéne megkérdezni.
Hogy miért nem? Mit tom én! Az extra.hu-t kéne megkérdezni.
fúj,hát ez kibaszott undorittó!!!:)...
Biztos vagy benne? Nézd meg mégegyszer és átértékelődik benned aminek át kell!
Asszem nevet kell változtatnom, mert már nem vagyok dilinyós. A nevem eldöntéséről tarthatunk majd egy szavazást a jeromoson (persze csak a mostani szavazás lezárása után)
Hogy lehet ilyen faszságnak topicot nyitni? Ráadásul még fanok is vannak:D
ez már sok lenne