Ha látni akarod, csak gyere a www.jeromosfanclub.extra.hu-ra. Garantált, örök élmény.
A vélemyéneteket a témáról ide írhatjátok.
A vélemyéneteket a témáról ide írhatjátok.
ez az a japán móka, ami már a szánin is volt egy fél éve?
ez undoritó, ez gusztustalan, ez igazán hánytató!
erre nem akarok emlékezni! mi a fenéért néztem végig? nem vagyok normális.
erre nem akarok emlékezni! mi a fenéért néztem végig? nem vagyok normális.
undorító, meg aki ezt megcsinálja az is
Ez a polip már nem élt amikor a video készült. Még ez a szerencse. Szegény polip! Szerintem nem undorító, csak szélsőséges. Olyan lényegtelen. Amikor kijött, azt hittem jön még egy. Nem volt jó, nem volt izgató sem.
Hé gyerekek! Nyugi van! Nézzétek a dolgok jó oldalát! Vhogy a szülés is ilyen lehet, tehát láttatok szülést (most polip vagy kölök az egyre megy).
Ki szereti a polipsalátát?
Ki szereti a polipsalátát?
inkább nem vagy edzett... :P
mi már megszoktuk
mi már megszoktuk
Egyébként.. japánok ugye... (nem néztem végig, e gondolom azok)
Bébiangolnák, polipok, szardarabok... bugyiszagolók, pedophilok, yaoi-fan kisiskoláslányok...
Valahol nagyon elb_szták őket...
Egyébként megnézném mit kezdene egy élő polippal a kis k_rva... meg az operatőr, meg mindenki aki pozitívan részt vett ebbe' az egészbe'
Bébiangolnák, polipok, szardarabok... bugyiszagolók, pedophilok, yaoi-fan kisiskoláslányok...
Valahol nagyon elb_szták őket...
Egyébként megnézném mit kezdene egy élő polippal a kis k_rva... meg az operatőr, meg mindenki aki pozitívan részt vett ebbe' az egészbe'
Ez tök durva. De láttam rosszabet is. Japán csaj seggébe élő "halakat" (vagy minek nevezzem) raktak, aztán azok "kimásztak" és egy másik japán csaj meg nyersen megette őket...
azok azok a (szánin már legendává lett) bébiangolnák!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 23:57
Törölt felhasználó (39340)

Ez tök durva. De láttam rosszabet is. Japán csaj seggébe élő "halakat" (vagy minek nevezzem) raktak, aztán azok "kimásztak" és egy másik japán csaj meg nyersen megette őket...
Áhhh, ezaz! Bébiangolnák... Fúj, inkább lennének "rendes" halak. Még úgyis gusztustalan lenne... bébiangolnák

Az angolnás érdekelne engem is?Hol lehet megnézni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:01
Törölt felhasználó (24620)

azok azok a (szánin már legendává lett) bébiangolnák!
A kismalac videók közt láttam, de már jó régen...
Nagyon sok pénzért se raknám belé...
Kicsit perverz , nem? Vagy öregszem?
Nem!
Kicsit perverz , nem? Vagy öregszem?
Nem!
Ez full undorító. Eddig kis halakkal láttam ilyet egy japcsi csajjal, de ez undorítób. Mivel lehet ilyenre rávenni egy nőt?
adj egy emilt és elküldöm
Ha valaki erre izgul, legyen. Érdekes látvány, az biztos
Én anno apró hallal láttam, hogy a csajba töltik...a seggébe...grrr...
Tipikus itt a polip hol a polipot játszanak...
Hopp! Látom egyenlőre sikeres a topic. Csak így tovább!
Egyébként minden népnek (nem csak a japánoknak)vannak ilyen degenerált barmai, csak a japánok nyílvánosan fel is vállalják!
Egyébként minden népnek (nem csak a japánoknak)vannak ilyen degenerált barmai, csak a japánok nyílvánosan fel is vállalják!