Fagyit. Női test szinte bármely részéről. (Kiemelt területek: ajkak, nyak, mell, has, combok, punci.)
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy pasiról természetesen semmit !

Hasáról, köldökéből pezsgőt, melleiről, fenekéről, és természetesen a puncijáról tejszínhabot.
Ha mindezt más teszi, én meg végignézhetem, az sem rossz.
Az, hogy én, vagy egy harmadik teszi előbb, az tulajdonképpen mindegy.
Ha mindezt más teszi, én meg végignézhetem, az sem rossz.
Az, hogy én, vagy egy harmadik teszi előbb, az tulajdonképpen mindegy.
Én a barátom farkáról,testéről szeretem lenyalni a nedűt!
Legutoljára a feleségemről bólés gyümölcsdarabokat ettem le és azok nedvét csókoltam, nyalogattam le… Csudajó volt!

Én a barátnőmről szeretem más férfiak nedvét lenyalni. Vagy a szájából ha bele élveznek, vagy a testéről ha rá élveznek!
Finom, jéghideg édes pezsgőt.
(Nőről természetesen.
)

Jók a tippek ! Egy próbát a vaniliás cukor is megér... A gyors oldódás miatt nem tart sokáig de ismételhető !

A pár hölgy tagjából, a pár férfitagjának nedvesit!
Gyümölcsléből készített jégkockát.. amikor nagy hőség van... nyak .. mellkas... pocihoz.. qkachoz.. comb belsőfalához és stb érinteni.. simogatni amíg olvadni nem kezd.. azután lenyalogatni... hűsítő és izgalmas.. kettő az egyben
egy érdekes megjegyzés "nem csak a gyümölcslevet lehet lefagyasztani"

egy érdekes megjegyzés "nem csak a gyümölcslevet lehet lefagyasztani"

Nagyon szívesen kipróbálnám a punciból kifolyó ondó nyalását, ha az másé

Tejszínhab, csokiöntet és persze sperma :P
A mézes dolog érdekes lehet. Ezt mindenképp kipróbálom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 02. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 02. szombat 15:00
Törölt felhasználó (453388)

Mézes Macis tubusból mézet nyomni a puncira és mehet be a hüvelybe is belőle.
Nagyon finoman el lehet nyalakodni, s ha a hüvelybe is van a dugáskor, nagyon más érzést ad, tapadós.
(ez utóbbi korai magömléssel rendelkezőknek nem ajánlott)
Érett hámozott banánt felnyomni, aztán a partner adagolja, ahogy szép lassan tolja kifele.
Faszra jó, amiket alant többen is leírtak, s szeretik is a nők, de likőrnél magasabb %-ú alkoholt viszont neeeee...rohadtul csípi.
Nagyon finoman el lehet nyalakodni, s ha a hüvelybe is van a dugáskor, nagyon más érzést ad, tapadós.
Érett hámozott banánt felnyomni, aztán a partner adagolja, ahogy szép lassan tolja kifele.
Faszra jó, amiket alant többen is leírtak, s szeretik is a nők, de likőrnél magasabb %-ú alkoholt viszont neeeee...rohadtul csípi.
Mézes Macis tubusból mézet nyomni a puncira és mehet be a hüvelybe is belőle.
gecit
pinából ki folyó pisis spermát
Mi már csináltuk,nagyon élvezte,utána én következtem,farkamon tejszínhabbal,nagyon jó volt
(Ez egy válasz bubacska üzenetére (2015. 02. 10. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Női mellről spermát!!