tejszinhabot a punciáról
földieperrel
földieperrel
Nőről ---> egy másik nőt nyalnék le szívesen
Én pl punciból ettem már smarties-t és m&m-t... nagyon finom volt. De a tejszínhab, csokiszósz is mindig bejön.
Punciból spermát
Rengeteg spermat...
Nőről:

Pasit nem nyalok.

Pasit nem nyalok.
Én a már szinte szokásos dolgokkal jönnék. Női fenékről tejszínhabot, ciciről, bimbóról szintén, és persze a tejszínhabos puncinyalás a király. Aztán a még fekvő, picit behúzott hasú leányzó hasáról, köldökéből a
Ha majd lesz legközelebb, akkor rábeszélem a párom, hogy a barátunk jól betejszínhabozott farkát "habmentesítse".
Mondjuk háromszor.
Meg persze végignézném a párom esetében is ezt a cici, puncinyalásos habos,
pe
sem lehet rossz, persze eperrel, mint a Pretty Woman ben. alf
zs alf
gő alf
szürcsölésHa majd lesz legközelebb, akkor rábeszélem a párom, hogy a barátunk jól betejszínhabozott farkát "habmentesítse".
Mondjuk háromszor.
Meg persze végignézném a párom esetében is ezt a cici, puncinyalásos habos,
pe
projektet.
alf
zs alf
gő alf
s
Én a csajokról a gecit szeretem lenyalni
Egy másik srác spermáját
Egy nőről szívesen lenyalnék egy másik nőt...
Csokoládét és epret
ez jó!
(Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2013. 02. 12. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2013. 02. 12. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A nokedli nem elég erotikus!!!Szerintem a túrós csusza sokkal szexibb!
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy másik nőt...
Egy jó adag
vö
marhapörköltet nokedlival...
alf
rö alf
sb alf
oros
Olvasztott csokoládét.
Hát én teljesen unalmas leszek...mit nyalnék le?
Pe
....
alf
zs alf
gő alf
t
nekem mindegy h sajátom-e a sperma, csak sok legyen
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 04. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
spermát...jó sűrű forró rengeteg spermát...

Koby