Én még csak tejsznhabot próbáltam, hát az elég vicces volt

Mézet, pár csepp vörösbort

Hát még egy vagy akár több vonzó nőt!
Spermát, akár nőről, akár férfiról!
Én a feleségemről egy másik párt....

Nőről nyalnék le egy másik nőt : ))))
szintén saját spermát a barátnő arcáról, szájáról, stb.
Nos a páromról az legyen a mi titkunk de most rögtön Pizzát s Áfonyás,Sült-krumplit ,Csirkecomb s Camamber sajttal mert rohadtul éhes vagyok.

ffrol semit, a nejemrol szinte mindent
pl. azt én is szívesen megkóstolnám
(Ez egy válasz FélénkDeBuja üzenetére (2009. 04. 20. hétfő 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 20. hétfő 23:57

a baratnom puncijabol vagy cicijerol a sajat spermamat
a puncijabol a legjobb, mindketten szeretjuk utojatekkent, es a puncinedvevel elkeverve nagyon finom is
a puncijabol a legjobb, mindketten szeretjuk utojatekkent, es a puncinedvevel elkeverve nagyon finom is
a baratnom puncijabol vagy cicijerol a sajat spermamat
Én a puncinedvet nyalom le szívesen. A barátnőm néha be szokott kenni tejszinhabbal, és szereti ha a Nutellába belenyomom a farkam. A barátnőjével szoktak egymásról mindenfélét nyalakodni, egyszer amikor erre jöttem haza rájuk vertem a farkam és akkor azt nyalták egymásról. Azóta aztán többször is.
alapvetően egy pasiról semmit.
Nőről .. izéé.. a bugyija ér?
Nőről .. izéé.. a bugyija ér?
Mogyorókrémet a mogyorókról!
most rohadt éhes vagyok tehát egy tányér marhapörköltet nokedlival és uborkasalátát
Mmmm. eper!
Nagymamám szilvalevárja lenne a nyerő. Jobb nincs nála.
Megfeleően tálalva pedig. Woooow!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 11:51
Nagymamám szilvalevárja lenne a nyerő. Jobb nincs nála.

Törölt felhasználó (213201)

Öööö... mit is nyalnék le rólad? Hm... eperlekvárt például... de nem olyan gumiszerűt, hanem igazi, kicsit folyékony, nem túl édes, finom eperlekvárt...
Nnna. Nyaltam
Most kezdhetnék elmélkedni, hogy "társ"- avagy "partner"-keresés - mert a kettő nem egy katagória...
Nnna. Nyaltam

Most kezdhetnék elmélkedni, hogy "társ"- avagy "partner"-keresés - mert a kettő nem egy katagória...
Öööö... mit is nyalnék le rólad? Hm... eperlekvárt például... de nem olyan gumiszerűt, hanem igazi, kicsit folyékony, nem túl édes, finom eperlekvárt...
Nnna. Nyaltam
Most kezdhetnék elmélkedni, hogy "társ"- avagy "partner"-keresés - mert a kettő nem egy katagória... (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 09:59
Nnna. Nyaltam

Most kezdhetnék elmélkedni, hogy "társ"- avagy "partner"-keresés - mert a kettő nem egy katagória... (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem nyalunk le valamit nagyon hamar egymásról, vagy akárkiről, akkor ez lassan társkeresésnek minősül...

Ha nem nyalunk le valamit nagyon hamar egymásról, vagy akárkiről, akkor ez lassan társkeresésnek minősül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 08:17

Mi kell még? Na mégis micsoda? Valahogy összehozni ezt a három tényezőt - aztán lehet tovább fórumozni, hogy mi történik, ha egy csokinyulat nem egyszerűen megeszünk...

Mi kell még? Na mégis micsoda? Valahogy összehozni ezt a három tényezőt - aztán lehet tovább fórumozni, hogy mi történik, ha egy csokinyulat nem egyszerűen megeszünk...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 21. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 21. szerda 15:18

Gombóc Artúr adott, csokoládé adott, Sulamit adott, mi kell még?

Gombóc Artúr adott, csokoládé adott, Sulamit adott, mi kell még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 07:10

Naná, hogy igazi csoki
... Gombóc Artúr felsorolásában sem mondta azt, hogy kerek csokoládé, hosszú csokoládé, növényi olajból hamisított kakaómassza, töltött csokoládé..."
A műcsoki amúgy sem elég strapabíró, a nem rendeltetésszerű használat alkalmával könnyen összeroppan. Aztán lehet szedegetni...
Szerintem egyre gondoltunk, a kicsomagolt csokoládénak elég határozottan fallikus jellege van
Ja: és megolvad az magától is, nyugi...

A műcsoki amúgy sem elég strapabíró, a nem rendeltetésszerű használat alkalmával könnyen összeroppan. Aztán lehet szedegetni...

Szerintem egyre gondoltunk, a kicsomagolt csokoládénak elég határozottan fallikus jellege van

Ja: és megolvad az magától is, nyugi...