tejszinhabot a punciáról
földieperrel

Nőről ---> egy másik nőt nyalnék le szívesen

Én pl punciból ettem már smarties-t és m&m-t... nagyon finom volt. De a tejszínhab, csokiszósz is mindig bejön.

Punciból spermát

Rengeteg spermat...
Nőről:

Pasit nem nyalok.

Pasit nem nyalok.
Én a már szinte szokásos dolgokkal jönnék. Női fenékről tejszínhabot, ciciről, bimbóról szintén, és persze a tejszínhabos puncinyalás a király. Aztán a még fekvő, picit behúzott hasú leányzó hasáról, köldökéből a pezsgőszürcsölés sem lehet rossz, persze eperrel, mint a Pretty Woman ben.
Ha majd lesz legközelebb, akkor rábeszélem a párom, hogy a barátunk jól betejszínhabozott farkát "habmentesítse".
Mondjuk háromszor.
Meg persze végignézném a párom esetében is ezt a cici, puncinyalásos habos, pezsgős projektet.
Ha majd lesz legközelebb, akkor rábeszélem a párom, hogy a barátunk jól betejszínhabozott farkát "habmentesítse".
Mondjuk háromszor.
Meg persze végignézném a párom esetében is ezt a cici, puncinyalásos habos, pezsgős projektet.
Én a csajokról a gecit szeretem lenyalni

Egy másik srác spermáját
Egy nőről szívesen lenyalnék egy másik nőt...
Csokoládét és epret

ez jó!
(Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2013. 02. 12. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A nokedli nem elég erotikus!!!Szerintem a túrós csusza sokkal szexibb!
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy másik nőt...
Egy jó adag vörösboros marhapörköltet nokedlival...
Olvasztott csokoládét.
Hát én teljesen unalmas leszek...mit nyalnék le? Pezsgőt....
nekem mindegy h sajátom-e a sperma, csak sok legyen
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 04. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
spermát...jó sűrű forró rengeteg spermát...