azért mert ez nem igazi erőszak...az igaziról hála istennek sok embernek fogalma sincs...és nekem sem...szerencsére...de mindenki szeret uralkodni kicsit a másikon...és itt legalább kiélhetjük agresszív ösztöneinket, vágyainkat...én is szeretem a lefogós szexet:):):):):):):)
Szeretem ezt a témát, és biztos vok benne, hogy segít abban, hogy gyengéden szeressem Kedvesemet!
Valahol ki kell élnünk a "harcos" férfiakba kódolt agresszivítást. És talán ez nagy szó, hogy ezt tehetjük virtuálisan, a fantázia világában.
Másrészt az életünk során a nők részéről ért és meg nem torolt megalázások, megcsalások szellemi szinten történő visszafizetéséről szól a dolog.Akár anyánk által elkövetett bűnökről is szól a dolog.
Valahol ki kell élnünk a "harcos" férfiakba kódolt agresszivítást. És talán ez nagy szó, hogy ezt tehetjük virtuálisan, a fantázia világában.
Másrészt az életünk során a nők részéről ért és meg nem torolt megalázások, megcsalások szellemi szinten történő visszafizetéséről szól a dolog.Akár anyánk által elkövetett bűnökről is szól a dolog.
Azért a nők nagy része nem a gyengédségre vágyik, mikor beinputálod a műszert... Utána igen, de addig a keménység a bajnok.
azok is nagyon tetszenek!van belőlük pár darab.
Brutálisabbak tudnak lenni mint az élő szereplősek, plussz még ahol szörnyek is vannak...
Brutálisabbak tudnak lenni mint az élő szereplősek, plussz még ahol szörnyek is vannak...
Te ismersz olyan nőt? Az én ismeretségi körömben nincs. Sőt még férfi is kevés,ezért is vetettem fel ezt a témát.
Töltöttem le egy-két filmet innét a goldengate-ről ezzel a témával kapcsolatban./pl war in Iraq megerőszakolt ribancok stb/nekem nagyon tetszettek,felizgattak,kiváncsi lennék a Ti véleményetekre is!