Szerintem normális ember nem szereti. Lehet ott bújkál mindenkiben, de valahogy nem jönnek be azok a filmek, ahol látszik, hogy nem jó a másiknak.
Persze, ha akarja, akkor más, de ki akarja, hogy megerőszakolják?
Persze, ha akarja, akkor más, de ki akarja, hogy megerőszakolják?
Én nem szeretem.
Én nem vagyok férfi, mégis szeretek olyan filmeket nézni... de csak nézni, csinálni inkább gyengéden jó, de hangulattól függ

Én meg ismerek olyan lányt, aki valóban azzá vált! Utána hosszú évekig képtelen volt elfogadni a férfiak közeledését. Nagyon sok gyengédség, türelem kellett hozzá, mire újra élvezni tudta a szexet. Valószínű azok is maradandó élményekben részesültek, akik ezt tették vele, ugyanis 5-5-év börtönnel jutalmazták "férfias" cselekedetüket!
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 23:47

Állítom, hogy a legtöbb férfi fantáziavilágában szerepel, hogy megerőszakol egy nőt. Sőt, úgy vélem a nők jelentős részénél is, hogy nemi erőszak áldozataivá válnak. Legalábbis ismerek 1-2 ilyen csajt.
Rosemary én is adnék a nyilásaidnak. črdekel?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 17:28

Hát szóval, mit is mondjak...Nő létemre izgat a dolog...Szeretem ha keményen bánnak velem...A múltkor pl. rosszkislány voltam, és aztán kaptam egy kis büntetés, elfenekelt a barátom, meg aztán kapott minden nyilásom...
Nem tom de asszittem csak én vagyok ilyen perverz ^^ örömmel látom nem vagyok egyedül :)
Állítom, hogy a legtöbb férfi fantáziavilágában szerepel, hogy megerőszakol egy nőt. Sőt, úgy vélem a nők jelentős részénél is, hogy nemi erőszak áldozataivá válnak. Legalábbis ismerek 1-2 ilyen csajt.
a vadsággal nincs is baj, sok nő néha szereti is érezni, hogy keményebben megfogják, de az erőszak már túlzás...
meg miért jó, ha fáj a nőnek, attól. hogy vad még lehet neki jó:-S
meg miért jó, ha fáj a nőnek, attól. hogy vad még lehet neki jó:-S
az összes hozzászólásból ez tetszet a legjobban.rövid,tömör,lényegretörő,és igy ez igaz.
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 02. 24. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 19:02

Azért szereti, mert minden férfiban ott van a szunnyadó vadállat, egy ősi ösztön.
Az állatvilágban , de még az emberiség hajnalán sem volt olyan, hogy szeretkezés, csak kőkemény baszás, ha akarta a nő, hanem.
Az állatvilágban , de még az emberiség hajnalán sem volt olyan, hogy szeretkezés, csak kőkemény baszás, ha akarta a nő, hanem.
Hát szóval, mit is mondjak...Nő létemre izgat a dolog...Szeretem ha keményen bánnak velem...A múltkor pl. rosszkislány voltam, és aztán kaptam egy kis büntetés, elfenekelt a barátom, meg aztán kapott minden nyilásom...
Nem írom le mégegyszer...Ha visszaolvasol, az első 50 hsz.-közt megtalálod őket. A többi már bohóckodás!

Egyébként a te véleményed erröl a témárol mi??
Ez így van! Én nyitottam ezt a topicot anno, valami ilyesmit írtam én is. Hiába rakódott ránk egy csomó intelligencia, az ösztönök valahol mélyen ott szunnyadnak. Mint a gyilkolási is. Csak a normális emberból nem törnek elő, aki valamilyen módon sérült, arra van a börtön meg a diliház. Én szeretem az ilyen filmeket, de aki jobban ismer, /pl.itt a fórumon is páran/ tudja, hogy teljesen átlagos életet élek.
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 02. 24. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 19:02

Azért szereti, mert minden férfiban ott van a szunnyadó vadállat, egy ősi ösztön.
Na meg még a xx. század elején is.Ha igaz amit egy akkori házasági szerzödés ben olvastam
Megnéztem, tovább tarthatott megkötözni mint megdugni... Így pedig praktikus kézipoggyász...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy talán azért mert nem kel tekintettel lenni senkire és semmire az van amit ök akarnak igaz ösztönös álati sex.
Mert nem volt gyerekszobájuk , vagy verték a szülei, vagy olyan marha rondák hogy csak igy tudnak nőt megkapni.Vagy sokat ülnek a net előtt , és olyan jellegü oldalakat néznek amiket meg is csinálnának . És ahogy beirják a google-be a megerőszakolás szót annyi oldalt kidob , hogy azt hiszi ez már normális dolog. Ha én nő lennék és megeröszakolnának az lenne az utolsó luk amibe berakta. De ha kiváncsi vagy milyen, menj el egy női börtönbe 1 napra 20 nő közé akik kb 1 éve nem láttak faszt. Amikor majd a 15. nőt baszod a hajjal elkötött faszoddal ami már ugy fáj hogy beszarsz, akkor lehet hogy kapsz izelítöt milyen 1 nőnek, amikor az akarátán kívül kefélik. Szerintem igy már nem sok értelme van a szexnek ha csak az 1-ik élvezi. De lehet , hogy én vagyok a maradi?? De az bisztos , hogy sok összeszakadt embert láttam a hülyeség miatt.
Szerintem azért mert az életbe nincs alkalmuk kipróbálni. Lehet ha nekik kellene csinálni megundorodnának tőle.
ha tényleg komolyan gondolod ezt az erőszakos szexet akkor beszélhetünkrólam mert engem is érdekel
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 05. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 22:41

Akit érdekel olvassa el az Alexandra vágyakozásai cimű könyvet irta (anonimus)
Nekem már durva amit a lánnyal csináltak bár ő így kívánta.
Nem hiszem, hogy képes lennék direkt fájdalmat okozni, még ha kérnék sem. A szolid BDSM még igen de azt is csak határokon belül.
Nekem már durva amit a lánnyal csináltak bár ő így kívánta.
Nem hiszem, hogy képes lennék direkt fájdalmat okozni, még ha kérnék sem. A szolid BDSM még igen de azt is csak határokon belül.