igen, mindenképpen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 07:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4156442)
Sziasztok!
Egy figyelmes,határozott,minden tekintetben férfias férfivel,kellemes élmény tudd lenni.
Egy figyelmes,határozott,minden tekintetben férfias férfivel,kellemes élmény tudd lenni.
Engem is izgat ha massal dug a parom. A harmast mar probaltuk es nagyon bejon. Volt mar ugy is hogy o felment hamarabb a srachoz es en kesobb csatlakoztam. Nagyon izgato volt, viszont az is nagyon izgatna ha valaki elcsabittana a paromat egy kettes felallasra. Egyelore nem akarja annyira, de ha valaki el tudja csabitani akkor benne lenne.
A feleségemet elcsábitotta a barátom amig beszélgettem egy buliban!Szólt a barátom hogy megcsókolta,majd később szopatni fogja a másik szobában!Meglepett a dolog,akkor erre nem számítottam, pedig voltunk már sokszor hármasban,de ez spontán jött nekik.Iszonyatosan tettszett a szitu!Egy fél óra múlva kijelentette,miután kicsit szopatta,hogy megdughatja e amig én a többi barátommal beszélgetek.Ez nagyon izgató volt,a feleségem szemében láttam a kéjt,teljesen átadta magát,úgy viselkedett mint egy kéjhölgy,hiányzott neki hogy elcsavarják a fejét,hogy Nő legyen!Megengedtem persze,és visszaultem az asztalhoz álló fasszal beszélgetni.Ebből a dugásból nem lett mondjuk semmi,de amikor hárman maradtunk egy két -három órás szex lett az ajándéka !Reggel felkeltünk,és ahogy hozzáértem,tudtam hogy mit akar,sosem kefél reggel,de most olyan nedves volt,csak úgy folyt belőle a kéjnedv!Úgyhogy megdugtam.Imádjuk a hármast.
Nálunk is maradtak a régi barátok.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2021. 08. 14. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 08:40
Nálunk nem a férjem csak a pasim. A partnereim már előtte is megvoltak. 3-4 alkalommal bevallottam neki hogy nekem vannak mások is és szeretném ha maradnának. Kicsit cikinek éreztem, de a reakciója az teljesen higgadt volt. Azt mondta hogy szeretné végig nézni. Azóta ezek kellemes együtt létek.
Ilyen barát kellene.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:29
A feleségemet elcsábitotta a barátom amig beszélgettem egy buliban!Szólt a barátom hogy megcsókolta,majd később szopatni fogja a másik szobában!Meglepett a dolog,akkor erre nem számítottam, pedig voltunk már sokszor hármasban,de ez spontán jött nekik.Iszonyatosan tettszett a szitu!Egy fél óra múlva kijelentette,miután kicsit szopatta,hogy megdughatja e amig én a többi barátommal beszélgetek.Ez nagyon izgató volt,a feleségem szemében láttam a kéjt,teljesen átadta magát,úgy viselkedett mint egy kéjhölgy,hiányzott neki hogy elcsavarják a fejét,hogy Nő legyen!Megengedtem persze,és visszaultem az asztalhoz álló fasszal beszélgetni.Ebből a dugásból nem lett mondjuk semmi,de amikor hárman maradtunk egy két -három órás szex lett az ajándéka !Reggel felkeltünk,és ahogy hozzáértem,tudtam hogy mit akar,sosem kefél reggel,de most olyan nedves volt,csak úgy folyt belőle a kéjnedv!Úgyhogy megdugtam.Imádjuk a hármast.
Ez szuper.Néha engem is izgatna ilyen,ha egy másik férfi diszkréten vele lenne,de nem a jelenlétemben,meglesném ez izgat.Nagyon szeretem,persze nem bárkivel,sőt nem is olyan,de egy idegen”,ha magáévá tenné,ez felizgatna.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:29
Most készitem elő,de az első együttlétüket nem nézem ,nem feszengenek annyira,állítólag,a következő videós lesz!Remélem lerendezi rendesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 17:53
Törölt felhasználó (3893782)
Ez szuper.Néha engem is izgatna ilyen,ha egy másik férfi diszkréten vele lenne,de nem a jelenlétemben,meglesném ez izgat.Nagyon szeretem,persze nem bárkivel,sőt nem is olyan,de egy idegen”,ha magáévá tenné,ez felizgatna.
Mi is szeretnénk egy szeretőt a feleségnrk, de ott a de....csak a saját elkepzeleseink szerint... sajna a mai pasik képtelenek férfiként viselkedni egy nővel....
Ez egy elég felszínes megállapítás a ti “elképzelésetek” szerint!?
Talán, ha kifejtenétek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 06:30
Talán, ha kifejtenétek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
Mi is szeretnénk egy szeretőt a feleségnrk, de ott a de....csak a saját elkepzeleseink szerint... sajna a mai pasik képtelenek férfiként viselkedni egy nővel....
üdv mindenkit .aki olvassa.jászság és környékéröl szivesen okoznék örömet hölgynek a férj jelenlétében..irj ha érdekel
Okozni kárt lehet, örömet inkább szerezni szoktak.
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2021. 11. 05. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 09:33
üdv mindenkit .aki olvassa.jászság és környékéröl szivesen okoznék örömet hölgynek a férj jelenlétében..irj ha érdekel
Teljesen helyes ahogy írta. Örömet okozni, szerezni is lehet.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2021. 11. 05. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik nagy vagyam a kapcsolatunk ferfi tagjakent ezt atelni hogy elottem dugjak meg paromat.
Hatha egyszer megadatik
Hatha egyszer megadatik
Ez nekem is!
Sajnos úgy néz ki, hogy soha be nem teljesülő vágyam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 21:35
Sajnos úgy néz ki, hogy soha be nem teljesülő vágyam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4646412)
Egyik nagy vagyam a kapcsolatunk ferfi tagjakent ezt atelni hogy elottem dugjak meg paromat.
Hatha egyszer megadatik
Hatha egyszer megadatik
Remélem,hogy hamarosan összejön nálunk is...!!!
összejön csak ne add fel.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2022. 07. 09. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem meg csak valaszolni nem tudtok.
Akkor milyen viselkedesrol beszeltek.? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 06:30
Akkor milyen viselkedesrol beszeltek.? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
Jò is az
Azért ez elég szánalmas.. a topic címével ellentétben tele van hímtársaimmal a téma akik azon csámcsognak, hogy "de jó lenne egyszer". Fogadok ha a menzeszről indítana valaki egy csevegést oda is csupa pasi írna be!

mara38

kini80
Lucie N