Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#228   2010. 04. 24. szombat 13:01
timi080 timi080
sziasztok!
engem is rendszeresen dugnak a pasim előtt vagy úgy hogy nincs is ott csak tud róla.mindkettőnknek nagyon izgató ez a dolog.barátom élvezi ha engem mással lát én meg kihasználom és alaposan megdugatom magam 1-2 pasival.szerintünk nagyon jó dolog ez.a kapcsolatunk is sokkal jobb mint eddig.
#227   2010. 03. 02. kedd 22:30
X Törölt felhasználó (384890) VIP
Nem öt perces fiú volt! Este 8 körül jött és hajnalban ment haza 2-3óra körül. Nem egyfolytában dugott! Pont ezért van két pasi a 3-asban, hogy ha az egyik elélvez, akkor ott a másik. Egyébként attól, hogy te azt gondolod, hogy ez csak számdobálózás, az én szemszögemből semmis! Az én puncim lüktetett még 2 napig ettől a Szilveszteri bulitól. Szívesen közkinccsé tenném ki volt az illető, de az ő engedélye nélkül nem teszem. Pedig más is élvezhetne ekkorákat vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 03. 02. kedd 22:23
arra azért kivi lennék mi az a 6x megdugott. elment 6x 5 perc alatt? vagy hogy kell érteni. néha olyan dobálózások vannak a számokkal, hogy ha magam átlag 1 órájával számolok, akkor nektek marha sok szabadidőtök van.
inkább legyen minőségi a szex, mint mennyiségi!
#226   2010. 03. 02. kedd 22:23
X Törölt felhasználó (69371)
arra azért kivi lennék mi az a 6x megdugott. elment 6x 5 perc alatt? vagy hogy kell érteni. néha olyan dobálózások vannak a számokkal, hogy ha magam átlag 1 órájával számolok, akkor nektek marha sok szabadidőtök van.
inkább legyen minőségi a szex, mint mennyiségi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (384890) VIP
2010. 03. 02. kedd 18:20
Mi már jóideje tartunk 3-as összejöveteleket. Én soha nem tartottam attól, hogy mit szól a párom másnap. Már a kapcsolatunk legelején tisztában volt vele, hogy mekkora ribanc vagyok. Nagyon tetszik neki is, ha jó keményen szét dugják a puncim. A szilveszterünk sikerült nagyon jól, a srác 6-szor kefélt meg és nekem ez nem volt elég. A kedvesem teljesen beindult, hogy mennyire élvezem ahogy dug a pasi miközben őt szoptam. Egyébként 6év után is szinte mindennap szexelünk, de ezután a buli után a napi 2-3 is kellett annyira felvoltam húzva. Ő szintúgy. Volt már egy-két jófarkú srác, akivel egyszerre dugták a puncimat. Az volt a csúcs (eddig). Kipróbálnám 3 pasival is egyszerre szívesen. Nekünk a 3-as csak egy plussz, e nélkül is nagyon jó kettesben.
#225   2010. 03. 02. kedd 22:18
Amit leírtam, az mondhatni csak "light". A féltékenység nem volt téma, mivel a legfontosabb alapkő megvan nálunk, az pedig a bizalom. Nem párt keres egyikőnk sem, hanem csak partnert egy jó szexre. Ezért is gondolom, hogy nem elsősorban bátorság kérdése. A féltékenység az ember seját bizonytalanságát tükrözi. Persze ez csak az én véleményem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 03. 02. kedd 21:07
Hát ilyen is van ! Ha ti így megtaláltátok egymást,hogy mind a kettőtöket izgat ez a dolog és ezek a felállások ,akkor biztosan nem szürke a szexuális életetek és van 1-2 " vászonra " illő jelenet az életetekben ,amiről más csak esetleg álmodozik de sosem lesz elég bátor.
#224   2010. 03. 02. kedd 21:07
X Törölt felhasználó (733802)
Hát ilyen is van ! Ha ti így megtaláltátok egymást,hogy mind a kettőtöket izgat ez a dolog és ezek a felállások ,akkor biztosan nem szürke a szexuális életetek és van 1-2 " vászonra " illő jelenet az életetekben ,amiről más csak esetleg álmodozik de sosem lesz elég bátor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (384890) VIP
2010. 03. 02. kedd 18:20
Mi már jóideje tartunk 3-as összejöveteleket. Én soha nem tartottam attól, hogy mit szól a párom másnap. Már a kapcsolatunk legelején tisztában volt vele, hogy mekkora ribanc vagyok. Nagyon tetszik neki is, ha jó keményen szét dugják a puncim. A szilveszterünk sikerült nagyon jól, a srác 6-szor kefélt meg és nekem ez nem volt elég. A kedvesem teljesen beindult, hogy mennyire élvezem ahogy dug a pasi miközben őt szoptam. Egyébként 6év után is szinte mindennap szexelünk, de ezután a buli után a napi 2-3 is kellett annyira felvoltam húzva. Ő szintúgy. Volt már egy-két jófarkú srác, akivel egyszerre dugták a puncimat. Az volt a csúcs (eddig). Kipróbálnám 3 pasival is egyszerre szívesen. Nekünk a 3-as csak egy plussz, e nélkül is nagyon jó kettesben.
#223   2010. 03. 02. kedd 18:20
#222   2010. 02. 27. szombat 16:35
BigJoe23 BigJoe23
csatlakozom ehhez a véleményhez nyes
#221   2010. 02. 26. péntek 11:31
Lillus Lillus
Még annyit tennék hozzá, hogy ez az érzés csak a férjemmel kapcsolatban volt. Korábban is megtörtént velem ilyesmi, de az olyan kapcsolat volt, amiről úgy gondoltam, hogy ez belefér és nemigen aggódtam azon, hogy egyik vagy másik pasi mit gondol majd erről. De ott nem "életem párjáról" volt szó.
Ez azért jelentősen más. Legalábbis nekem.
#220   2010. 02. 26. péntek 10:31
Na ezekből a véleményekből és beszámolokból tanul az ember és tud levonni dolgokat. Nem a szexmoziba mentünk és 25 megtolták az asszonyt sztoriból !
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 02. 26. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 08:19
Elsőre én is nagyon tartottam tőle, hogy mi lesz másnap. Sőt, még másodikra is. De azt kellett, hogy lássam, hogy a férjemet valóban izgatja, ha látja, hogy egy másik pasi a számba tolja a farkát. Voltaképp nálunk ezek a szexek elég gyors lefolyásúak. Az esetek többségében valamilyen előrehajolt pózban vagyok. A harmadik pasi általában a számba teszi, ettől a férjem rendkívüli módon beindul, iszonyatos kemény lesz tőle a farka és az, hogy enyire felkorbácsolja a vágyát valahogy nekem is jólesik. Eleinte féltem, nehogy a harmadik fél a számba élvezzen el és nem akartam hagyni, de a férjem bíztatott, hogy tegyem meg, mert őt az is izgatja. Kellett pár alkalom, mire valóban elhittem. De azt kellett látnom és éreznem, hogy valóban intenzívebben kíván olyankor, sokkal nagyobb az orgazmusa és gyakrabban van kettő egymás után. Ha csak kettesben vagyunk és szoba kerül, az is potencianövelőként hat rá.
Számomra ez azért hihetetlen, mert én egyáltalán nem vagyok ilyen. Én egyszer estem át a fordítottján, de életem egyik sötét élménye. Ha mégegyszer előfordulna én kinyomnán a nő szemét, aztán megfolytanám a férjemet. crazya
Ezzel a hozzáállásommal - mivel magamból indultam ki - nekem nagyon sokáig dilemmát okozott, hogy hová fog ez vezetni. De azt kell mondjam, hogy mivel a férjemnek ez nagyon jó, és nekem sem rossz vigyor2 így megtanultam elfogadni és elhinni amit mond.
#219   2010. 02. 26. péntek 08:19
Lillus Lillus
Elsőre én is nagyon tartottam tőle, hogy mi lesz másnap. Sőt, még másodikra is. De azt kellett, hogy lássam, hogy a férjemet valóban izgatja, ha látja, hogy egy másik pasi a számba tolja a farkát. Voltaképp nálunk ezek a szexek elég gyors lefolyásúak. Az esetek többségében valamilyen előrehajolt pózban vagyok. A harmadik pasi általában a számba teszi, ettől a férjem rendkívüli módon beindul, iszonyatos kemény lesz tőle a farka és az, hogy enyire felkorbácsolja a vágyát valahogy nekem is jólesik. Eleinte féltem, nehogy a harmadik fél a számba élvezzen el és nem akartam hagyni, de a férjem bíztatott, hogy tegyem meg, mert őt az is izgatja. Kellett pár alkalom, mire valóban elhittem. De azt kellett látnom és éreznem, hogy valóban intenzívebben kíván olyankor, sokkal nagyobb az orgazmusa és gyakrabban van kettő egymás után. Ha csak kettesben vagyunk és szoba kerül, az is potencianövelőként hat rá.
Számomra ez azért hihetetlen, mert én egyáltalán nem vagyok ilyen. Én egyszer estem át a fordítottján, de életem egyik sötét élménye. Ha mégegyszer előfordulna én kinyomnán a nő szemét, aztán megfolytanám a férjemet. crazya
Ezzel a hozzáállásommal - mivel magamból indultam ki - nekem nagyon sokáig dilemmát okozott, hogy hová fog ez vezetni. De azt kell mondjam, hogy mivel a férjemnek ez nagyon jó, és nekem sem rossz vigyor2 így megtanultam elfogadni és elhinni amit mond.
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 25. csütörtök 12:01
Tartottam attól hogy milyen lesz utána a párom. Mit fog mondani stb. Az első után rengeteget kérdezett, hogy milyen volt mit éreztem meg hogy jo volt-e. Nem mertem öszintén válaszolni mert féltem hogy rosszul esik neki. Nem mertem megmondani hogy mennyire jó volt. De persze ismer engem már ugyhogy hiába mondtam hogy nem volt olyan jó meg hogy el sem élveztem,, nem hitte el ugyhogy végül elmondtam hogy milyen is volt valójában, Érdekes modón ez eléggé felizgatta őt is, Sokszor szex közben is szoktunk róla beszélni és felizgat mindkettőnket.
#218   2010. 02. 25. csütörtök 14:12
harcsa40 harcsa40
Szia,privi ment.
#217   2010. 02. 25. csütörtök 12:29
Hmmmm , izgalmas ! Köszi a válaszodat ! Te mindig is ki akartad próbálni,vagy csak úgy jött,esetleg ő hozta fel ???
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 25. csütörtök 12:01
Tartottam attól hogy milyen lesz utána a párom. Mit fog mondani stb. Az első után rengeteget kérdezett, hogy milyen volt mit éreztem meg hogy jo volt-e. Nem mertem öszintén válaszolni mert féltem hogy rosszul esik neki. Nem mertem megmondani hogy mennyire jó volt. De persze ismer engem már ugyhogy hiába mondtam hogy nem volt olyan jó meg hogy el sem élveztem,, nem hitte el ugyhogy végül elmondtam hogy milyen is volt valójában, Érdekes modón ez eléggé felizgatta őt is, Sokszor szex közben is szoktunk róla beszélni és felizgat mindkettőnket.
#216   2010. 02. 25. csütörtök 12:01
pinkyke21 pinkyke21
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 24. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 02. 24. szerda 23:34
Érdeklődés végett (nem írónia) : nem furcsa nagyon ez a helyzet ??? Vagy elsőnek ,nem volt az ? Nem is a furcsa szó jó erre ,nem tudom,mit érezhettél ??? (nem az aktusra gondolok) Hanem tartás attól,hogy a párod milyen lesz utána stb ? Képeidet elnézve ,nem kellett könyörögni senkinek.
#215   2010. 02. 24. szerda 23:34
Érdeklődés végett (nem írónia) : nem furcsa nagyon ez a helyzet ??? Vagy elsőnek ,nem volt az ? Nem is a furcsa szó jó erre ,nem tudom,mit érezhettél ??? (nem az aktusra gondolok) Hanem tartás attól,hogy a párod milyen lesz utána stb ? Képeidet elnézve ,nem kellett könyörögni senkinek.
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 02. 20. szombat 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 03:55
Velem ez töbszőr iiis előfordult már smile rolleyes
#214   2010. 02. 20. szombat 09:07
matinus matinus
Örülök neki! Én is nagyon izgatónak tartom ezt a felállást, ráadásul a fizikális gyönyörön kívűl még mentálisan is nagyon-nagyon izgató egy ilyen helyzet mindenki számára. finom
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 02. 20. szombat 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 03:55
#213   2010. 02. 20. szombat 03:55
pinkyke21 pinkyke21
#212   2010. 02. 19. péntek 23:36
matinus matinus
Halihó!
Nagyon alszik ez a topik! Azt ezért még sem hihetem, hogy tavaly november óta senkivel nem esett meg a címben említett esemény? wow1 Vagy csak nem osztják meg velünk!? ejnye1
#211   2009. 11. 18. szerda 23:38
videkipar videkipar
Nem tudom, mire számítasz, milyen extra különleges pasira, hiszen a párodnál jobban senki nem ismer, így eleve esélytelen, hogy nagyobb élményt tudjon nyújtani egymagában bárki is, mint Ő. Nyilván megvan az újdonság varázsa, egy-egy új beszállónál, de ez azért önmagában kevés a jó szexhez. Miért nem kezditek rögtön hármasban, mint ahogy Görbesrác is javasolta ? Egy kellemes sokkezes masszázs, és egyéb hármasban előadható variációk azaz egy tartalmas előjáték előkészít egy megismételhetetlen bevezető orgazmust. A két fős utánpótlás pedig az utójáték során ad élvezetes levezetést. Szinte a végtelenségig nyújtható az öröm. Szerintem elengedhetetlen, hogy a párod egy kicsit segítse vezesse a testeden a vendéget, mert, ha aktívan nem vesz részt az előjátékban is akkor ennek során inkább feszélyező a társasága, mint szükséges.
(Ez egy válasz kisnikol üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 13:50
Volt már rá példa, hogy a jelenlétében d...tak, de nem mindig sült el valami jól. A végére már a párom is mindig beszállt. Most újítani szeretnénk! Valami ötlet?????
#210   2009. 11. 17. kedd 10:03
T-A-M T-A-M VIP
a fórumot ne chat-ként használjátok! ejnye1

(jogos észrevétel! takarítottam! a többieknek: a témához érdemben szóljatok hozzá, és ne tőmondatos párbeszédben!):tom ejnye1 felkialtas
#209   2009. 11. 16. hétfő 18:21
kisnikol kisnikol VIP
Ok, igazad van. Lényeg, a lényeg, valami újítást szerettem volna a kapcsinkba. Mondjuk túl sok lehetőség nincs, ezért marad a 3-as.
A normálissal más gond volt. Vagy elköltözött túl messze, vagy megbízhatatlan volt.
Szóval ennyi!
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 18:12
De ha találtál normálisat akkor miért nem maradtál/maradtatok annál az illetőnél? Csak szexre gondolsz másik szitu alatt? Vagy mondjuk olyanra is, hogy pl. ketten megmasszíroznak? Szitu alatt sok mindent lehet érteni. wink

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mara38 mara38
Nyitás ideje: 2006. 11. 12. vasárnap
Üzenetek: 948db
Utolsó üzenet: 2023. 09. 08. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!