Sziasztok! Mi arról beszélgetünk a párommal, hogy milyen lenne, ha egy lány nézné végig a szeretkezésünket! Még nem volt ilyenben részünk, de valahogy nemrég elkezdtünk róla dumálni és mindkettőnknek nagyon megtettszett! Izgatónak tartanánk, ha egy lány nézné, ahogyan szeretkezünk! És esetleg masztizna is a látványra! Érdekes, de nem feltétlenül akarnánk, hogy beszálljon 3.-nak! Ha fiú nézné és esetleg velem szexelne, az valahogy nem mozgatna egyikőnket sem! A lány az más! Sajna nem volt részünk még egyikben sem!
(NE társkeresőzz a fórum szex szokások rovatban!
Már korábban figyelmeztetve lettél!)
Már korábban figyelmeztetve lettél!)

sziasztok!
most hétvégén is sikerült egy jó szexet átélnem.cseten találtunk egy pasit és a pasimmal 2en dugtak.igaz pasim föleg csak szemlélö volt de nagyon felizgatta a dolog.többször kiment majd visszajött.nem tudom de izgatja maga a tudat hogy engem a háloban dugnak.öt nem csak a látvány izgatja hanem már a gondolata is.
most hétvégén is sikerült egy jó szexet átélnem.cseten találtunk egy pasit és a pasimmal 2en dugtak.igaz pasim föleg csak szemlélö volt de nagyon felizgatta a dolog.többször kiment majd visszajött.nem tudom de izgatja maga a tudat hogy engem a háloban dugnak.öt nem csak a látvány izgatja hanem már a gondolata is.
Engem izgat ha basszák a fleségem és őt is.
Nagyon édesek vagytok, csak gratulálni tudok, sokan csak álmodnak ilyesmiröl.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 24. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 24. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (351076)

Ne haragudj,de a tv-t nézte közben?Nem tudom,engem speciel még egy 3D-S tv-n látott műsor/film sem érdekelne jobban mint egy ilyen látvány,persze nem vagyunk egyformák.Akkor ezek szerint hallgatni jobban szereti mint látni?Hogyan hozta összhangba a tv-műsort/halkítva?/a másik szobából kijövő hangokkal?Érdekes analógia

Ne haragudj,de a tv-t nézte közben?Nem tudom,engem speciel még egy 3D-S tv-n látott műsor/film sem érdekelne jobban mint egy ilyen látvány,persze nem vagyunk egyformák.Akkor ezek szerint hallgatni jobban szereti mint látni?Hogyan hozta összhangba a tv-műsort/halkítva?/a másik szobából kijövő hangokkal?Érdekes analógia
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 16:12

nekem tegnap este sikerült találni egy jó méretü pasit.barátom meg a másik szobában tv t nézett.nagyon felizgatott a dolog hogy mig ö a másik szobában van engem elég intenziven keféltek.a végén a srác csak felöltözött és elment.én meg vártam a barátomat hogy mesélhessek neki.igaz hallottak miket müveltünk
.sajnos nehéz ilyen pait találni

(kimoderálva a hsz-ed! NEM társkereső rovatban vagy!)

Engem izgatna ha a bnöm mással látnám
Ha ő élvezi akkor nekem is tetszik , nincs ebben semmi rossz

Ne haragudj, de sántít az egész történeted A-Z-ig !
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 14:00

nem jol gondolod. A párom is kellöen kitartó a szexben,csak ha már mással is vagyok akkor az se 5 perces pasi legyen.Ennyi a lényege.

Lefényképezhetne közben a párod , mikor megülöd a " lovat " ,szívesen fogadnánk és akkor mindenki boldog : )
nem jol gondolod. A párom is kellöen kitartó a szexben,csak ha már mással is vagyok akkor az se 5 perces pasi legyen.Ennyi a lényege.
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 09:47

Sziasztok!
Igen lehet hogy kicsit egyszerüen és nyersen fogalmaztam meg a történetemet.A tv nézést természetesen nem ugy értettem csak lesarkositottam.Az én barátomat az izgatja ha hallja hogy mással szexelek.Tényleg jó a kapcsolatunk és nagyon szeretjük és megértjük egymást.Az elején még bennem is felmerült a kérdés hogy valoban szeret e ha ilyet akar,de rájöttem hogy tényleg izgatja a dolog.Ez van.Én is élvezem ezt a helyzetet és ha már igy alakult akkor kihasználom hogy nagy méretü és kitartö pasik kényeztessenek.Remélem igy már érhetöbb a szituáció.
Igen lehet hogy kicsit egyszerüen és nyersen fogalmaztam meg a történetemet.A tv nézést természetesen nem ugy értettem csak lesarkositottam.Az én barátomat az izgatja ha hallja hogy mással szexelek.Tényleg jó a kapcsolatunk és nagyon szeretjük és megértjük egymást.Az elején még bennem is felmerült a kérdés hogy valoban szeret e ha ilyet akar,de rájöttem hogy tényleg izgatja a dolog.Ez van.Én is élvezem ezt a helyzetet és ha már igy alakult akkor kihasználom hogy nagy méretü és kitartö pasik kényeztessenek.Remélem igy már érhetöbb a szituáció.
Igen, így (is) érthető..... Ezek szerint Te nem vagy megelégedve a Pároddal az ágyban. ("kihasználom hogy nagy méretü és kitartö pasik kényeztessenek" ) A nagy méretet még elfogadom, hogy extraként kipróbálod, de a kitartó már mindenképpen kritika a párod fele... Ha valaki hamarabb elélvez, attól még tarthat(na) órákig is a szex....
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 09:47

Sziasztok!
Sziasztok!
Én is elgondolkodtam azon, hogy mi is lehetett a TV-ben, ami ennyire érdekes volt. Meg aztán a mesélő képességed is igen fejlett lehet, ha utólag jobban el tudod mesélni, mint ha élőben nézné valaki.
Én nem szeretném, ha a férjem a szomszéd szobában lenne, mert akkor felőlem akár végleg át is költözhetne oda...
Én nem szeretném, ha a férjem a szomszéd szobában lenne, mert akkor felőlem akár végleg át is költözhetne oda...
Én meg arra gondoltam hogy annyire egybefüggő, írásjekeket nélkülöző történetet kaptunk timi-től (tudatos a kis "t" ) hogy elgondolkozom rajta, hogy ez nem-e csak fantázia.
Amúgy nőként meg azt mondom hogyha a párom a másik szobában nézné a tévét, és még csak fel se kapná a fehét, hogy engem kefélnek, elgondolkoznék rajta hogy minek vagyok akkor vele? És minek van velem, ha nem is érdekli hogy mit csinálok...
Gondolat, ne vedd sértésnek, csak megosztottam ....
Amúgy nőként meg azt mondom hogyha a párom a másik szobában nézné a tévét, és még csak fel se kapná a fehét, hogy engem kefélnek, elgondolkoznék rajta hogy minek vagyok akkor vele? És minek van velem, ha nem is érdekli hogy mit csinálok...
Gondolat, ne vedd sértésnek, csak megosztottam ....
Azért szivesen megkérdezném a barátodat, hogy vajon milyen érzelmi szálak fűzik hozzád ha egyáltalán fűzi bármi is ( amit kétlek ) ha arra sem méltatott, hogy legalább bemenjen hozzád, amikor intenzíven szétkeféltek, mert a másik szobában TV-t nézett. Bármi is ment a TV-ben, biztosan jobban érdekelte mint az, hogy veled mit csinálnak, illetve veled mi történik a másik szobában ! Nem szeretném megbántani a barátodat valamint téged sem, de azért ez a húzás szerintem mindkettőtöktől, ha egyáltalán igaz, fémjelzi a kapcsolatotokat !
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 16:12

nekem tegnap este sikerült találni egy jó méretü pasit.barátom meg a másik szobában tv t nézett.nagyon felizgatott a dolog hogy mig ö a másik szobában van engem elég intenziven keféltek.a végén a srác csak felöltözött és elment.én meg vártam a barátomat hogy mesélhessek neki.igaz hallottak miket müveltünk

tényleg ennyire kevés olyan nő van akit szoktak a párja elött vagy legalább a tudtával dugni?
Igazad van tökéletesen.
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 06. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 06. csütörtök 13:43

sziasztok!
örülök hogy vannak még rajtunk kívül is olyan párok akik szeretik ezt a szexuális formát.sokan nem értenek meg,vagyis főleg a páromat nem értik meg,hogy ebben neki mi a jó.az elején még én sem értettem de az első alkalom után láttam mennyire beindítja ha tudja hogy más pasival vagyok és most már engem is felizgat hogy öt izgatja
nem egyszerű ez
de mi nagyon kedveljük.az előzőekhez hozzászólva én is azt szeretem ha nem döntjük el előre hogy hova fog élvezni.ahogy jól esik mindenkinek.de én általában ha van rá lehetőség a testre élvezést választom.imádom ha jól összespermáznak.de ha úgy alakul le is nyelem.
örülök hogy vannak még rajtunk kívül is olyan párok akik szeretik ezt a szexuális formát.sokan nem értenek meg,vagyis főleg a páromat nem értik meg,hogy ebben neki mi a jó.az elején még én sem értettem de az első alkalom után láttam mennyire beindítja ha tudja hogy más pasival vagyok és most már engem is felizgat hogy öt izgatja

sziasztok!
nem egyszerű ez
de mi nagyon kedveljük.az előzőekhez hozzászólva én is azt szeretem ha nem döntjük el előre hogy hova fog élvezni.ahogy jól esik mindenkinek.de én általában ha van rá lehetőség a testre élvezést választom.imádom ha jól összespermáznak.de ha úgy alakul le is nyelem.