Engem izgatna ha a bnöm mással látnám
Ha ő élvezi akkor nekem is tetszik , nincs ebben semmi rossz

(kimoderálva a hsz-ed! NEM társkereső rovatban vagy!)

Ne haragudj,de a tv-t nézte közben?Nem tudom,engem speciel még egy 3D-S tv-n látott műsor/film sem érdekelne jobban mint egy ilyen látvány,persze nem vagyunk egyformák.Akkor ezek szerint hallgatni jobban szereti mint látni?Hogyan hozta összhangba a tv-műsort/halkítva?/a másik szobából kijövő hangokkal?Érdekes analógia
(Ez egy válasz timi080 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 16:12

nekem tegnap este sikerült találni egy jó méretü pasit.barátom meg a másik szobában tv t nézett.nagyon felizgatott a dolog hogy mig ö a másik szobában van engem elég intenziven keféltek.a végén a srác csak felöltözött és elment.én meg vártam a barátomat hogy mesélhessek neki.igaz hallottak miket müveltünk
.sajnos nehéz ilyen pait találni

Nagyon édesek vagytok, csak gratulálni tudok, sokan csak álmodnak ilyesmiröl.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 24. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 24. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (351076)

Ne haragudj,de a tv-t nézte közben?Nem tudom,engem speciel még egy 3D-S tv-n látott műsor/film sem érdekelne jobban mint egy ilyen látvány,persze nem vagyunk egyformák.Akkor ezek szerint hallgatni jobban szereti mint látni?Hogyan hozta összhangba a tv-műsort/halkítva?/a másik szobából kijövő hangokkal?Érdekes analógia

Engem izgat ha basszák a fleségem és őt is.
sziasztok!
most hétvégén is sikerült egy jó szexet átélnem.cseten találtunk egy pasit és a pasimmal 2en dugtak.igaz pasim föleg csak szemlélö volt de nagyon felizgatta a dolog.többször kiment majd visszajött.nem tudom de izgatja maga a tudat hogy engem a háloban dugnak.öt nem csak a látvány izgatja hanem már a gondolata is.
most hétvégén is sikerült egy jó szexet átélnem.cseten találtunk egy pasit és a pasimmal 2en dugtak.igaz pasim föleg csak szemlélö volt de nagyon felizgatta a dolog.többször kiment majd visszajött.nem tudom de izgatja maga a tudat hogy engem a háloban dugnak.öt nem csak a látvány izgatja hanem már a gondolata is.
(NE társkeresőzz a fórum szex szokások rovatban!
Már korábban figyelmeztetve lettél!)
Már korábban figyelmeztetve lettél!)

Sziasztok! Mi arról beszélgetünk a párommal, hogy milyen lenne, ha egy lány nézné végig a szeretkezésünket! Még nem volt ilyenben részünk, de valahogy nemrég elkezdtünk róla dumálni és mindkettőnknek nagyon megtettszett! Izgatónak tartanánk, ha egy lány nézné, ahogyan szeretkezünk! És esetleg masztizna is a látványra! Érdekes, de nem feltétlenül akarnánk, hogy beszálljon 3.-nak! Ha fiú nézné és esetleg velem szexelne, az valahogy nem mozgatna egyikőnket sem! A lány az más! Sajna nem volt részünk még egyikben sem!
hát mint férfi ugyanezt tudom állítani a nőkről, bár lehet mind2en rossz helyen ismerkedünk
Sziasztok!
Ez egy nagyon kényes téma,de megfelelő(diszkrét) partnerrel nagyon izgató tud lenni egy ilyen kapcsolat,én is nagyon szeretem!
Ez egy nagyon kényes téma,de megfelelő(diszkrét) partnerrel nagyon izgató tud lenni egy ilyen kapcsolat,én is nagyon szeretem!
Pár is végignézheti.Az se rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 26. szerda 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 26. szerda 01:13

Törölt felhasználó (732261)

Sziasztok! Mi arról beszélgetünk a párommal, hogy milyen lenne, ha egy lány nézné végig a szeretkezésünket! Még nem volt ilyenben részünk, de valahogy nemrég elkezdtünk róla dumálni és mindkettőnknek nagyon megtettszett! Izgatónak tartanánk, ha egy lány nézné, ahogyan szeretkezünk! És esetleg masztizna is a látványra! Érdekes, de nem feltétlenül akarnánk, hogy beszálljon 3.-nak! Ha fiú nézné és esetleg velem szexelne, az valahogy nem mozgatna egyikőnket sem! A lány az más! Sajna nem volt részünk még egyikben sem!
Sziasztok!
Nálunk én vagyok az a mániákus, aki szereti, ha a párja végig nézi, hogy egyszerre többen is dugnak. Időnként ő is beszál. Eddig még nem volt belőle féltékenység. Sokkal érdekesebb volt inkább az alkalmi pasik hozzáállása. Némelyik szinte provokálta a szitut, hogy veszekedés legyen közöttünk, mert nem hitte el, hogy ezt másképp is lehet. Hát nem jött neki össze.
Nálunk én vagyok az a mániákus, aki szereti, ha a párja végig nézi, hogy egyszerre többen is dugnak. Időnként ő is beszál. Eddig még nem volt belőle féltékenység. Sokkal érdekesebb volt inkább az alkalmi pasik hozzáállása. Némelyik szinte provokálta a szitut, hogy veszekedés legyen közöttünk, mert nem hitte el, hogy ezt másképp is lehet. Hát nem jött neki össze.
Nem semmi.Neki nem jön össze, akkor ne legyen jó nektek se.Holott egy ajándékot adtatok neki, azzal hogy beengedtétek a magánéletetek titkaiba, és akkor enyhén fogalmaztam.Velünk szerencsére még ilyen indulatú versenyző nem vette fel a kapcsolatot.Reméljük így is marad.Igazán sajnálom hogy vannak ilyenek.
(Ez egy válasz Dinababy üzenetére (2010. 07. 03. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 03. szombat 17:04

Sziasztok!
Én meg azt tapasztalom,hogy a nők elzárkóznak ettől mindenféle indokkal.
Persze vannak kivételek mindkét oldalon.Én mindig olyat fogok ki,aki nem abszolválja az ilyen élvezeteket sajnos.
Persze vannak kivételek mindkét oldalon.Én mindig olyat fogok ki,aki nem abszolválja az ilyen élvezeteket sajnos.
sziasztok!
én tomi bnóje vagyok és velem már megesett hogy a barátom elött dugott 1-2 pasi.igaz nem volt végig nézöje a dolognak de idönként benézett
engem nagyon izgat ha idegen pasikkal szexelhetek és szerencsére neki is tetszik.
én tomi bnóje vagyok és velem már megesett hogy a barátom elött dugott 1-2 pasi.igaz nem volt végig nézöje a dolognak de idönként benézett

sziasztok!
Ugy latom nem sok no van akinek volt ilyen kalandja,vagy csak lustak irni???

Sziasztok, az én párom is imádja nézni, néha beszáll de nekem csak a peteéréskor megy akkor bevállalósabb vagyok.
Ő minden héten szeretné, de csak kb 2-3havonta sikerül összehozni.
kb 5 évig adagolta a dolgot mire először belementem és most már nekem is tetszik, de főleg az Ő kedvéért csinálom, mert mi ezzel dobjuk fel a szexuális életünket 12 év után. Egy olyan élményt ad ami kitart sokáig.
Ő minden héten szeretné, de csak kb 2-3havonta sikerül összehozni.
kb 5 évig adagolta a dolgot mire először belementem és most már nekem is tetszik, de főleg az Ő kedvéért csinálom, mert mi ezzel dobjuk fel a szexuális életünket 12 év után. Egy olyan élményt ad ami kitart sokáig.
Hát igen...Ez nálunk is így történt!
Rájöttünk mi kell a boldog párkapcsolathoz,a szex....de nem akárhogyan...
Másokkal is és egyéb perverziókkal. (Ez egy válasz tomi.lugos üzenetére (2010. 11. 09. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 09. kedd 18:44
Rájöttünk mi kell a boldog párkapcsolathoz,a szex....de nem akárhogyan...
Másokkal is és egyéb perverziókkal. (Ez egy válasz tomi.lugos üzenetére (2010. 11. 09. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok!

Lusták írni.Az én csajom sem írja le pedig volt ilyen kalandunk.
(Ez egy válasz tomi.lugos üzenetére (2010. 11. 09. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 09. kedd 18:44

sziasztok!

Vagy egyszerűen nincs meg a megfelelő íráskészségük...
A távirati stílus meg még sem az igazi....
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 11. csütörtök 12:56

A távirati stílus meg még sem az igazi....

Lusták írni.Az én csajom sem írja le pedig volt ilyen kalandunk.