Kedves adminok!
A teljes tiltórendszer órákon belül kész lesz, addig türelmeteket kérem.
Felhívnám a figyelmeteket a címkéző szolgáltatásra, már működik, lehet címkézgetni! :)
A teljes tiltórendszer órákon belül kész lesz, addig türelmeteket kérem.
Felhívnám a figyelmeteket a címkéző szolgáltatásra, már működik, lehet címkézgetni! :)
most mi van? hova lett a hsz.-em! nem fogok az összes hsz.-nél jelezni! ha nem a hsz.-szel van gondom, hanem azzal, hogy pontvadász gyanús a delikvens, akkor azt miért ne írhatnám ide??? most egy hsz.-t jelzek a megfelelő helyen, abból még nem biztos, hogy tudjátok, hogy az miért ment az a jelzés! válaszólj Tomika, és utána törölheted!!!
Én töröltem. Az ok már le lett írva lentebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 15:59
Törölt felhasználó (69371)
most mi van? hova lett a hsz.-em! nem fogok az összes hsz.-nél jelezni! ha nem a hsz.-szel van gondom, hanem azzal, hogy pontvadász gyanús a delikvens, akkor azt miért ne írhatnám ide??? most egy hsz.-t jelzek a megfelelő helyen, abból még nem biztos, hogy tudjátok, hogy az miért ment az a jelzés! válaszólj Tomika, és utána törölheted!!!
én is leírtam! mert ti azt írtátok, hogy ha a egy hsz.-el van valami, akkor azt a [!!!] jellel kell jelezni! de nekem nem a hsz.-el volt bajom, hanem vagy 12 db-al. amit nem fogok egyenként jelezni! az ipse pontvadász és ezt úgyis ide fogom jelezni! mert az csak részben a hsz.-el kapcsolatos, mert a lényeg a csávókám aki vadászik!!! érted???
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 27. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
leírom most már egyszerűbb a pontvadász kiszűrés, beírod a nevét, akit gyanúsnak találsz és kidobja az összes hszét így nem kell beírnod ide a példákat.. Elég ha simán beírod a nevét ide és mellé hogy szerinted pont vadász, mert az is kellemetlen dolog nekünk hogy egyesével jenzenéd be a hozzászólásait és félre értenék hogy rossz napod van, poénkosz velünk
Mindenkinek ajánlom a figyelmébe. Hogy a pont vadászt inkább itt jelentsétek, kivéve ha kriksz kraszk az írása akkor a hszt is jelenthetitek
Mindenkinek ajánlom a figyelmébe. Hogy a pont vadászt inkább itt jelentsétek, kivéve ha kriksz kraszk az írása akkor a hszt is jelenthetitek
A pontvadászatról még tervezek szólni egyet-kettőt. :)
na én a : bigtoy-t azért ide írtam, de egy admin mégis törölte! nézd meg! ha nem pontvadász tökönnyallintom magam! :)))
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 27. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 16:25
leírom most már egyszerűbb a pontvadász kiszűrés, beírod a nevét, akit gyanúsnak találsz és kidobja az összes hszét így nem kell beírnod ide a példákat.. Elég ha simán beírod a nevét ide és mellé hogy szerinted pont vadász, mert az is kellemetlen dolog nekünk hogy egyesével jenzenéd be a hozzászólásait és félre értenék hogy rossz napod van, poénkosz velünk
MÉG EGY OFF ITT ÉS MINDKETTŐ REPÜL...
home és dako: a következő ilyen után tiltva lesztek. Nem érdekel ki kezdve, nem ide való.
(Csatlakozva admintársamhoz.)
(Csatlakozva admintársamhoz.)
VV--Katka és Frenki a kismalac videok között | Nyitotta: szokeati (2006.02.04 03:16)
szerintem ennek a topic-nak már nincs értelme. a legtöbben azért írnak bele, hogy közöljék, hogy nekik fingjuk nincs arról, hogy kik ők! szóval lassan egy jó pontgyűjtési hely lesz belőle! nézzetek utána! kösz!
szerintem ennek a topic-nak már nincs értelme. a legtöbben azért írnak bele, hogy közöljék, hogy nekik fingjuk nincs arról, hogy kik ők! szóval lassan egy jó pontgyűjtési hely lesz belőle! nézzetek utána! kösz!
Nem tudom hogy ide való témátt irok?ha nem töröljetek.Meglepő számomra az olyan hozzászólás a kismalacban"csak azért hogy pontot kapjak"STB...ha már valaki veszi a fáradságot hogy ir,szomorú ha csak ennyi telik belőle,evvel csak magát minősiti a hozzászóló.
relevi folyamatában.
Felhívom az Adminok figyelmét... Hogy Én is pontgyűjtögető vagyok... mááá nemsokára ott lesz a nevem után a vip
már csak az adminra és a hp-re kell gyúrnod!
adminok: relevi fradista, ezzel pontgyűjtősködik!
kösz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 14:29
kösz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Felhívom az Adminok figyelmét... Hogy Én is pontgyűjtögető vagyok... mááá nemsokára ott lesz a nevem után a vip
bocs most látom, h new is jelezte!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 14:38
már csak az adminra és a hp-re kell gyúrnod!
kösz!
kösz!
gratulálok hozzá, sok sikert,további jó fórumozást.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 14:29
relevi a fradi-szimpátiája miatt tiltva!
Ja, nem, a pontgyűjtögetés miatt tiltva. :)
new1, surdapapa, elég a felkiáltójelekt megnyomni, rögtön kapjuk róla az e-mail-t hamarabb látjuk ott, mint itt a témában :)
Ja, nem, a pontgyűjtögetés miatt tiltva. :)
new1, surdapapa, elég a felkiáltójelekt megnyomni, rögtön kapjuk róla az e-mail-t hamarabb látjuk ott, mint itt a témában :)
OK
akkor vmit félreértettem a tagnapi magyarázatodból! bocs
akkor vmit félreértettem a tagnapi magyarázatodból! bocs
Na hallod.. lassan 3 év fórum múlttal...
Na hess innen mert még a végén tleg tiltva leszek
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Na hess innen mert még a végén tleg tiltva leszek
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi gond, lehet, hogy összevissza beszélek :)
Nemsokára lesz írott (mit írott, kőbe vésett!) szabályzat, osztán nem fogok itt félreérthetően nyilatkozni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemsokára lesz írott (mit írott, kőbe vésett!) szabályzat, osztán nem fogok itt félreérthetően nyilatkozni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

tom1019

istvan1971
Henessy